Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq tak já uklidním manžela, že kdyby něco, tak naši holčičku vyměníme za jednoho francouzského chlapečka…
![]()
Ten polštář je fakt supr! ![]()
Šátek bych taky asi podomácku nevyráběla, mají na to prý nějaké speciální látky…
DanielkaT já cítim to samý a taky to považuju za tvrdnutí bříška. A nic mě u toho nebolí. Nejvíc se mi to stává večer než si jdu lehnout, nebo když si nějak špatně lehnu.
Cing jé já ten polštáž chci!! Ale doma mi to určitě neprojde
. Šetříme teď každou korunu na barák, takže si nemůžu vymýšlet.
Noggie dobre dohodnem obchodni podminky
![]()
A ten polstar me fakt zaujal
jelikoz se stehujeme do noveho bytecku,tak jako by se mi asi hodil
ale to pritel uz dostane infarkt.
Ale cena je rozdil,u nas je za 142euro…a budu mit narozky
![]()
Holky a opravdu ten satek neni moc teply na leto????Aby se v tom deti neparili??? A me se to asi nevyplati kdyz nepouzivam hromadnou dopravu,ne?Nebo kam ho budete pouzivat?
Nykam jak jsem psala…pritel bude mit infarkt…ale co,je to v podstate zbytecnost(i kdyz pekna),taky se ted stehujem a musime myslet na korunky ![]()
Holky, umíte si představit, že budete mít TAK velké bříško, jako ta paní, co to oblečení předvádí??? Já teda ne, mě se líbí to moje teď, je na něm vidět, že je těhotný, ale ještě roztomilý. I když manžel mě komentuje slovy: No to je teda pupek.
![]()
Cinq
máme hafana, kterej potřebuje dlouhý procházky. Chodíme s ním do lesa ap. a už se vidím, jak vyrazíme celá rodinka a já tlačím po lese kočár…Tak já šátek určitě využiju takhle.
No šátek chci taky pořídit. Co znám ty od Vatanai, tak jsou opravdu lehké a přesto pevné. Jsou tkané tak, aby uprostřed byla látka pružnější a na okrajích tužší. Jde hlavně o to, jak si mimčo a vy zvyknete. Ségra ho třeba používala docela dost (na výletech, ZOO apod.) a kamarádky chlapeček ho zase neměl rád a brečel v něm. Dost ostatní radí nejdřív např. půjčit od známé a teprve potom kdyžtak koupit. Co se týče letních veder, myslím, že narozdíl od toho co nás čeká před porodem to bude jen slabý odvárek. ![]()
Evusha - nevíš, co to bylo za časopis o těch látkových hračkách? Taky mám různé nápady. Dneska jsem sdělila přítelovi, že bychom mohli koupit šicí stroj a já bych dost věcí ušila. No mělas vidět jeho reakci.. Vůbec mi nevěří, že bych u toho vydržela. Ale já jsem tím zatím dost nadšená. Takže on si koupí digifoťák a já šicí stroj ![]()
monikab :Nic si z toho nedělej, manžel to komentuje zase slovy, ty máš teda pnděro ![]()
Kačenka78: myslím že to byla Burda special nebo Praktická žena. Snad se příští týden dostanu do knihovny a podívám se. Šicí stroj se určitě vyplatí - zkus přítele nalákat, co všechno na něm ušiješ pro něj
Ale hlavně si ho kámošky pochvalují, jak se hodí při dětech, na spravování i šití
Jitka prave s prvni dcerkou jsme meli dogu doma a normalne jsem brala kocar a psa(on byl teda zlaticko hodne).....tim nechci rict,ze satek je to spatny…
Ale kdyz tak nad tim premyslim,asi ho nechci,prece jenom jsi koupim vylozene kocar pro mesto a bude horko(aspon tu ve FR mame paraky) a ja jsem hrozna…spis bych tam to mimi uskrtila(jsem se koukala na ty uvazy a prevazy
nic pro me.....
Ahojky holky ![]()
Vy jste se tedy rozjely,2 dny jsem se nedostala ke čtení a teď už Vás hodinu dočítám
![]()
EvikuP
to je fajn,já taky chodím do gyncentra v Hloubětíně a jsem tam moc a moc spokojená.Dokonce jsem tam vloni po zamlkém těhu byla na kyretáži a jeden den si tam poležela…přístup všech byl super,je mi moc líto,že tam nemají porodnici
bylo by to super ![]()
A k jakému Dr.chodíš,pokud to není tajné
![]()
Už se těším na pondělí,jdeme na utz ![]()
Cinq
polštář je úžasný a kočárek taky ![]()
Já se musím přiznat,že Jsme ho už minulý týden koupili v bazaru ![]()
Je to taky Quinny trojkolka,ale sportovní starší model r.2004 freestyle..je super ,jsem z něj nadšená,bezva se skládá a váží pouze 11kg ![]()
Dá se na něj připevnit autosedačka,má hlubokou korbičku a ještě sporťák,takže ten samý princip ![]()
A co je nejdůležitějsí..pův.cena 23000,– a teď stál 10000,– ![]()
Jsem to hlava sklerotická ![]()
Holky co čekáte na výsledky z pražského Gennetu a mají být hotové za 14 dní,zkudíte to dříve
![]()
Třeba už ten 10 den,jak tu někdo psal???
Moni: mě říká manžel buřtíku
![]()
Já budu (resp. bych ráda
) nosila mimi i doma, když bude úplně pidimaličkatý… kamarádka říkala, že když bylo mimi neklidný, prostě si ho uvázala a třeba luxovala, poklízela a mimi bylo spokojené
A pak taky, moc si nedovedu představit že kamkoliv v Praze pojedu budu vláčet kočár… Doufám že mimi se bude v šátku líbit, protože bych ho moc ráda využívala co nejvíc
A pro pražské holky, v A centru (www.materstvi.cz) dělají myslím 1× měsíčně kurs vázání šátků
Ahoj holky, tak vás zase zdravím, vidím, že se rozjela diskuze o kočárcích a šátcích. Abych řekla pravdu, docela vám závidím, že si kočárek vybíráte.My máme ještě po Alžbětce a „bohužel“ je stále v pohodě, a to stál jen 4500,–, ona v něm jezdí doteď, protože se z něj dá udělat sporťák.
A k těm šátkům, už jsem se tady o tom bavila s Danielkou , že jo? Máme ho doma já lituju, že jsem si ho koupila až když měla Alžbětka cca půl roku. Kolik by mi to ušetřilo starostí, když jsem cestovala po Praze a nebo když jsme jezdili na výlety.Určitě bych ale nešla do babyvaku, to je spíš jen pro malé miminka, potom z toho prý bolí záda.Šátek váhu rozloží a já doteď někdy Bětku přenáším, na delší trasy jsem ji nosila i když měla 15 měsíců, manžel občas doteď.
Holi je takze uz mas kocarek doma nebo u nekoho?Ja se jedu podivat ted v sobotu na nej a mozna uz ho koupime ![]()
A jak jsem psala,vzdyt nemusi byt novy.....staci z bazaru
a ta cena je pak rozdilna taky… my ho teda budem kupovat novy,ale jak jsem psala,tady je trosku levnejsi a mozna ho pak zdedi sestrenka
pokud bude chtit ![]()
Danielka tak kdyz budete pouzivat hromadnou dopravu,to je dobry ten satek,ja jenom,ze bydlim primo v centru,vse mame primo u rypaku
a kdyz nekam jedem,tak autem.....a na vylety je to dobre taky,ale mam radeji kocar…a asi bych mu v tom satku ublizila
musela bych na nejaky ten kurz
jsem totiz trdlo,proto jsem se ptala na co ho kdo bude pouzivat…nejsem si jista,ze bych ho upotreovala…
Holky a jak jste na tom s poverama?
Ja poverciva nejsem,ani pritel…takze budu normalne uz vse kupovat…