Poradna duly
Jana Čurdová
Kačenko: my jdeme v červenci také na 2 svatby… uvidím jaká budu velrybka ![]()
teď jsem pročítala staré diskuze, v jedné se probíralo tvrdnutí bříška a většinový názor je, že pokud tvrdne (v našem „stádiu“) max. 10 x denně bez krvácení, tak je to běžný trénink dělohy na porod ![]()
A držím palce na tripletesty, ale jestli tě to uklidní, mají výsledky do týdne a je-li nějaký „problém“ tak volají (alespoň tak jsem to slyšela z mnoha stran), pokud nevolali, bude to určo OK!!!!
DanielkaT já vím, ale mně sestřička od dr. povídala, že výsledky budou za 10 dní, že ať dřív nevolám, jelikož je tam mít nebude. Takže jedině, že by volali odjinud. Každopádně mě to trochu uklidňuje, že pokud ještě nevolali, bude to ok. To bych pak taky vyrazila něco koupit.:-)
Kačkač.
Holky , mějte se krásně do pondělka, zítra nám budou hrabat celý den na síti, takže nebudu na netu.
Jdu slavit narozky, dcera kamarádky má dnes 2 roky. ![]()
Kacenko to oni by volali tveho Dr. kdyby neco bylo spatne a Dr. by ti hned zavolal,pokud je vse v poradku,tak ty vysledky prijdou po tech 10dnech normalne,takze si myslim,ze to mas vse v poradku
aspon me to tak rikali ![]()
krab
Mě takhle taky vyšli v práci vstříc. To čemu tam nerozumí,tak mi to vozí domů. Dnes ráno tady zrovna šéf byl. A dokonce mi nabízel i práci pak při mateřské. Že bych to dělala dál. Myslím, že mu to je jedno, jestli jsem doma. Dá se s ním docela i vyjít. Ale jak je člověk v práci, tak se chová děsně…
EvikP: no tak vidíš, to je dobrý. tak se se šéfem dohodni, jestli byste to takhle mohli dělat dál, i když bys byla uschopněná - že by si třeba 1× za týden dojela do práce a zbytek odpracovala doma. Nestresovala by si se z cestování, nebyla omezená vycházkama na PN, měla normální plat… A když na to v práci nepřistoupí, tak opravdu změň toho doktora a vyber si nějaké lidštějšího, tohle je opravdu veliká výjimka, že nechce dávat těhotné PN. Někoho lepšího určitě najdeš!
Ahoj holky
dostalime nejakej vir do pocitaci a dva dny jsme to lecili,no hruza,
ted jsem hodku lustila vsechny ty stranky za dva dny,vy jste ale pisatelky.
Kocarek mam take vyhlidli no jeste se chci kouknout v obchode,mam 3 tipy,take Dorjan country cross,pak Knorr Nizza a Striker Ice,..ten je na www.depemo.cz
i kdyz dnes davaji na Vlastni oci zrovna objednavka kocarku pres net,vsak jste urcite videli ukazku jsem na to zvedava.
Ja jdu v pondelina velky UTZ a uz se nemuzu dockat.
Take mate takove blaznive naladyV jednu chvili se smeju a pak zase brecim,no hruza,jsem z nich znicena,a kazdy mi rika ,ze to bude s temi naladami jeste horsi,ze to bude lepsi az po porodu.
DanielkaT
moc jsem se pobavila s tim tvym antikvariatnim tehu prukazem
Jinak mam take zravou uz takove tri dny,a zacinam si pripadat jak koule,i kdyz nejak extra velke bricho nema,ale dneska jsem byla venku se psikem asi pul hodiny a tak jsem byla zadychana,no v tech horkach to asi pak bude zuza a to budeme mit nejvetsi briska.
Ahoj holky,
tak jsem se konečně dostala na net, včera to nějak nešlo a ve středu jsem byla doma a léčila nastydnutí. No dneska je to už lepší ![]()
Jak jsem tady tak pročítala ty vaše příšpěvky co se týče kočárků, já mám zatím vyhlídnutý Bebecar, je docela lehký a kamarádka ho má a je s ním hrozně spokojená, takže uvidíme ![]()
Chtěla bych se Vás zeptat na jednu věc, no snad to žádné z Vás nebude vadit, že to tady rozebírám, ale chtěla bych vědět jak jste teď na tom se sexem? Já už si totiž doma připadám hrozně, za tu dobu co jsem těhotná, což jsou vlastně 4 měsíce, to bylo snad jenom 4×, prostě na to nemám vůbec chuť a když už tak se začnu bát abysme tomu mrňousovi nic neudělali a pak z toho zase nic nemám. Už mi je manžela líto, i když je v tomhle směru hodně tolerantní a neustále mi říká, že je to jedno ať si z toho nic nedělám, ale mě to štve. Máte s tím některá podobné zkušenosti?
Díky moc za radu ![]()
Dobré ránko holky,
tak jsem si vás zase početla ![]()
Včera jsem byla pro výsledky triple testů a dopadli (nebo možná dopadly
) jsme výborně. Souhrnný výsledek NEGATIVNÍ, takže riziko poškození minimální. Přesto mi Dr. řekl, že jestli chci na velký UZ, tak musíme vymyslet důvod, protože s takovým výsledkem triple testu by mě vyhodili
Vymyslet důvod nebyl problém, protože moje sestra se narodila císařem už v sedmém měsíci a bohužel pár dní po porodu zemřela. Stalo se to před 31 lety a tehdy nikdo nezkoumal, proč se to stalo. Tak Dr. říkal, že to je důvod k UZ. Takže musím dneska zavolat do Olomouce a objednat se.
Ale za posledních 14 dnů mi dost narostlo bříško a bohužel se mi i zvětšila prsa (už jsem si musela koupit podprdu s většími košíčky) a taky se mi začíná zvětšovat zadek a stehna. Nejvyšší čas začít cvičit, aby se ten tuk tak rychle neukládal. Už mám navrh 4,5 kg
Ale říkali jsme si s manželem, že to teď řešit nebudeme. Kolik přiberu, tolik přiberu, hlavně, že bude mimísek v pořádku. Pak porodím a až přestanu kojit, tak začnu zase pravidelně cvičit. Bude to sice dřina, ale když jsem to zvládla před těhotenstvím, tak proč bych to nezvládla i po ![]()
Nákupní horečku mám pořád. Pořád bych něco kupovala a musím se krotit. Dala jsem si limit, maximálně jedna věcička za týden. Výjimkou je, když na něco hezkého narazíme spolu s manželem. To je pak společné rozhodnutí. Na pověry nijak nedám. Kdybych měla to nakupování nechat až na poslední chvíli, tak nás to finančně zruinuje. Navíc bych byla nervozní z toho, že to doma nemáme nachystané.
Přeji vám příjemný den. Vy, které už cítíte pohyby, tak polechtejte miminka na nožičce
a my ostatní, ať se už těch pohybů brzy dočkáme ![]()
Janca tak to si můžeme podat ruce. Taky je mi manžela líto, ale co mám dělat? Z práce chodím domů unavená, někdy už v sedm usínám
Navíc na sex jsem asi 2 měsíce neměla ani pomyšlení. Snad se to zlepší, když už nevolnosti pominuly, bříško už nepíchá (ale roste). Necháme se překvapit, protože občas mívám erotické sny. Snad je to dobré znamení ke zlepšení situace ![]()
Dobré ránko přeji,
tak já včera tak nějak zvládla ten uhoněný den. Baňkování bylo síla, docela to bolelo, ale nevadí, snad to pomůže, efekt by měl tak zítra nastoupit. Dnes jsem rozlámaná, na zádech mám plochy modřin a hlava světe div se opět bolí
Ale v práci si představte všichni jako andílci a už se těší, až se vrátím, protože mou práci tam nikdo nechce dělat, dobrý co? Prý se to nedá zvládnout a nezmagořit, hm, ju to dělal dva roky a některé kolegušky tvrdily, že tam nic nedělám:-)) No, závěr…zadostiučinění to pro mne je
.
První pomoc jsem si taky hezky odučila, žáčci poslouchali a vypadalo to, že je to i zajímá
No a pak jsem sedla do autínka a jela odvézt malýho, který mi celou cestu říkal, jestli si uvědomuju, jak moc mu bude smutno a že nikam nechce beze mne atd. Hned, jak jsme přijeli k našim, lapl jezevčíka, babičce a dědovi řekl zdarec a mazal si hrát se psem a kocoury ![]()
No, já jdu chystat zeleninu, česnek a cibuli na zabijačku, pak ještě upéct buchty a opravit malýmu bundu..s tatínkem ji včera zničili:-)) Miluju všívání nového zipu ![]()
Hm, koukám jsem se vykecala, tak budete mít po ránu co louskat
![]()
Ahoj holky,
jdu si k vám pro radu ![]()
Už dva dny mě děsně, fakt děsně!, bolí v podbříšku. Nemůžu udělat pomalu ani krok. Dnes jsem to nevydržela a volala svému doktorovi (jdu k němu v pondělí) a řekla mu svůj problém. Řekl, že to nic není a bude potřeba na to dát Magnesium - vitamíny. Nějak se mi to nezdá:-(, to se přece předepisuje na začátku těhotenství, když se zvětšuje děloha, tak aby těhulky nepociťovaly takový „tlak“. Jsem fakt zoufalá:-(.
Ráno jezdím s Peťulkou do školky trolejbusem dvě zastávky, protože tu 15min. chůzi bych fakt neustála. Co to může být?
Od začátku těhotenství jsem v pohodě, nic mě netrápí a teď tohle ![]()
dobré ráno všem,
vy jste toho teda za odpoledne zase napsaly.
My máme jména už konečně vymyšlená, pro holku je to od začátku Emma a pro kluka jsme se po dlooouhém domlouvání dohodli na Adámkovi.
Janca :U nás je to hodně podobný, nemá sice až takový strach, protože jsem z různých zdrojů zjistila, že to mimískovi vůbec nevadí, ale u mně jaksi chybí ta chuť ![]()
Tak tenhle kočárek je nádhernej, sice šíleně nepraktickej, ale vypadá báječně http://www.depemo.cz/sortiment2.php?…