Poradna duly
Jana Čurdová
Evi: díky, tak tam jdeme ve čtvrtek
Holky, krásný večer vám, mimíkům a mužíčkům! (Padla
)
Taky se s vámi pro dnešek loučím, užijte si zbytek jarního dne a zase zítra.....
Tak uz jsem doma a uz vime, co to bude
manzu dovnitr pustili, sestricka povidala : jen at se podiva a protoze mel monitor natoceny ten doktor k sobe, tak on a manza videli driv, co to je
nastesti mi to taky nezustalo utajeno, je to kluk , jako buk
jinak vsechno vporadku, dricko ctyrkomorove, zaludek, ruce, nohy.. jen jsem teda nezaznamenala hmotnost ani velikost
v euforii jsme pak objeli vsechny obchody v ostrave a vysledek : kojici polstar, tehu tricko a tehu halenka (mooc hezke a docela levne ) a pak jeste nocni kosile, az budu kojit (ma na boku vychytane rozparky, takze velice prakticka ![]()
Akorat nevime jmeno, pro holcicku jsme rozhodnuti byli, ale u kluka nevime, mozna filip ![]()
uz se tesim na pristi utery, to jdu na ten 3D ultrazvuk, tak budu mit i DVD ![]()
Yoursan - moc blahopřeji. Na tu noční košili jsem se také dívala a je to fakt dobrá vychytávka. Myslím, že hlavně v zimě. No, já dnes také obešla nějaké obchůdky, ale ještě nenakupuji, jen okukuji.
Yoursun
moc gratuluji k chlapečkovi ![]()
koukám že se s klukama roztrhl pytel ![]()
Také jsem se dnes ptala na 4D a dr.říkal,že se dělá mezi 24.-28. týdnem?asi co doktor to názor ![]()
Yoursun,
tak sa pripájam ku gratuláciám. Ale už je tu fakt tých chlapcov plno. Som zvedavá aké skóre bude vo finále. ![]()
Yuorsun gratuluji k chlapeckovi ![]()
http://sirmi.ic.cz/deti/39.gif
To tu budou jenom kluci
tak to doufam,ze 30.03 vam reknu,ze my budeme mit slecnu ![]()
Jinak dneska jsem si naplacla brisko
udelala jsem plnene rajcata s ryzi a mletym masem
mnam.....
Vsem preji hezky vecer
![]()
Ahoj těhulky. Přeji krásné ránko.
Yoursun - gratuluji k chlapečkovi a Filip je krásné jméno, taky se mi moc líbilo, ale nakonec jsme vybrali Ondřeje, jenže to naše miminko se nechce ukázat, tak asi nakonec budu jedna z mála, které to nebudou vědět… ![]()
EvikP - co bolesti v zádech, zlepšilo se to?
Tak si užívejte první jarní den, už si to zasloužíme.
papa
Dobre rano, vsem vam moc dekuju za gratulace ![]()
A preju, at se to taky brzo dozvite (samozrejme, jen pokud chcete
)
Dobré ráno,
yoursun: moc blahopřeju!!!!!
dneska je mi bídně…
…a musím dřepět v práci, kde mě prudí…
snad se máte lepší ![]()
saary:
Určitě nebudeš jediná, kdo to nebude vědět. Já to vědět taky určitě nebudu, protže to nechci vědět…
Takže tě v tom samotnou nenechám. A určitě je nás tu takových víc.
Yoursun
Taky se přidávám ke gratulacím. A Filípek je moooc pěkné jméno, jenže u nás v rodině už jednoho máme, tak musíme vybrat něco jiného, aby se nám to nepletlo.
Ahoj holky
,
yoursun blahopřeji ke chlapečkovi. My jsme s manžou původně nechtěli vědět co to bude, ale včera jsme si říkali, jestli to bude na UZ vidět jasně, tak si to říct necháme. A´T už můžeme mimískovi říkat Eliško nebo Radečku a ne pořád Slaninko ![]()
Můžeš mi, prosím, napsat, kde jsi v OVĚ nakupovala těhuoblečky? My se chystáme do prodejny Renaty Loučkové na Opavské. Na netu už má vystavenou kolekci na jaro léto a vypadá to hezky.
Evik ** **Kačenka a další problémy s pánví nás možná fakt čekají. Taky jsem se Dr. zmínila, že mě bolí kyčle, když dlouho ležím (třeba ve 3 nebo ve 4 ráno se probudím a už neusnu jaká to je bolest). Jenže mě začínají kyčle bolet i při pohybu
A nejhorší je, že mi Dr. říkal, že s tím nic nenaděláme, že se prostě rozšiřuje pánev, a že to může být mnohem horší. Prý mívá i těhulky, které před porodem už skoro nechodí. Jediné, čím mi může pomoct, je neschopenka, abych kyčle moc nenamáhala.
Včera bylo tak krásně, tak jsem šla z práce pěšky (mám to asi 3 km). Napřed jsem šla s kolegyní našim obvyklým rychlejším tempem, ale pak jsem z toho byla tak unavená a začalo mě píchat v bříšku, že jsem musela zpomalit a raději si šla odpočinout do Baby schopu. A výsledek? Koupený overálek pro mimi ![]()
Yoursun
velké gratulace:-))
Jinak všechny zdravím, jen na minutku jsem u PC, jinak musím ležet, začala jsem dnes zase špinit a hodně moc, taky mne to pěkně tlačí. No, pokud to bude horší ,valím opět k doktorce, jinak mám kontrolu na zítra.
Tak koťátka mějte se líp, než já. Kruciš, jestli bych už si nezasloužila trošku klidu ![]()
Holi,
tak jsem ještě koukala na stránky Heliosu a tam píšou tohle:
Kdy je vhodné 3D záznam plodu provádět?
Nejvhodnější záznam plodu je v období od 14. — 23. týdne těhotenství.
V období 10. — 14., týdne kromě viditelnosti celého plodu trojrozmněrně se provádí kompletní analýza plodu včetně měření šíjového projasnění (NT — nuchální projasnění , významný ukazatel chromozomálních aberací.)
V období 17. — 23. týdne lze pozorovat trojrozměrně plod a jeho obličej (zaměření na rozštěpové vady a končetiny).
Po 24. týdnu je kvalita vyšetření omezena velikostí plodu a zmenšeného volného prostoru (plodové vody).
Já do Brna jedu teď v pátek a když mě objednávali, tak nic neříkali, že je to brzy…jinak si myslím, že to bude holčička, tak si to nechám určitě říct, jestli to bude vidět..strašně se těším.. ![]()
Dobre rano vsem …dneska se mi to nejak nechtelo pripojit ![]()
Jinak opet pro usmev ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/11.gif
Dnaska se citim hrozne
uz od vecera me boli zada a do toho brisko
budu dnes asi vetsinou v posteli.....snad to prejde brzo…