Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem ![]()
Marketko77
díky za vyčerpávájící odpověď
ale bohužel v Gyncentru provádějí 4D mezi 24.-28 týdnem,takže budu muset vydržet ![]()
Matulienka
držím moc pěstičky,aby bylo vše ok ![]()
Viděli jste někde na netu kojící polštáře za rozumnou cenu?Všude kde jsem byla stojí kolem tisícovky a to se mi zdá dost…
Slíbila jsem si,že pokud zitra dobře dopadne výsledek amnio,udělám si radost a koupím si ho ![]()
Holi Já jsem si na doporučení tady v diskusi pořídila kojící polštář na http://www.kojicipolstar.cz/. Objednala jsem si polštář s dvěma povlaky a náhradní náplní a stálo mě to i s dobírkou 808,–. Spím na něm už teď a nemůžu si ho vynachválit ![]()
Kikino tak takovy doktor umi opravdu zkazit radost
kdyz uz dela s tehotnyma zenama,tak by se mel podle toho chovat,prece jenom v tomto casu jsme citliva a chceme vedet co nejvic o miminku…
Jinak dekuju za stranky,ale kapsar tam neni,chtela bych hlavne ten(a kdyby to slo,tak i v souprave)
Holi a co z inzeratu?Vzdyt by to vadit nemuselo a potah si muzes vzdy nechat usit novy,stejne je to jenom na pat mesicu,tak nemusi byt novy ![]()
ahojky Cinq
jsou tam ,klikni na pokojicky,mas tam komplet vse
Cinq na těch stránkách kapsáře nejsou. Ale jejich katalog mi dali v obchodě s dětským zbožím a v katalogu kapsáře jsou. Zkus se podívat i v dětských obchodech. U nás mají všude u postýlek vystavené i doplňky a všimla jsem si, že kapsáře se prodávají zvlášť. Taky uvažuju, jestli si ho koupím nebo ušiju. Ale moje lenivost asi rozhodne o koupi ![]()
Cinq ,..tady u nas mame i tnhle obchod a jakou jsi koupis soupravu tak ten kapsar si k tomu muzes dokoupit v te same barve,…ty pokojicky jsou jen na ukazky,jak to vse pak vypada,ja premyslim o tom zelenem,je posledni z tech pokojicku
Cecetko a o jake
e ty premyslis,je jich tam plno moc hezkych
cecetko ja kapsar bych chtela
na drobnosti a tak pro mimi…u nas je maji taky,ale ne v souprave,coz jsem myslela,ze by to mohlo byt hezke.....a chtela jsem se podivat i na jina kapsy,jestli nemaji nejake hezci
a i pro inspiraci…ze bych si ho mohla nechat usit
od tchyne
ona je profesional
tak co by neudelala pro mimi ![]()
Kikina tam prave nejsou,jenom ty komplaty,coz ja chci hlavne s tim kapsarem nebo aspon samotny ![]()
Jo a pokojik budeme mit oranzovo-zeleny…vcera jsem se nechala inspirovat v jednom katalogu
moooc krasny pro holku i kluka ![]()
Matulienko,
tak to je neco. Držím palce, aby všetko bolo OK. Ono sa asi musí vždy neco v-y-s-r-a-t, že? Ja si tiež hovorím, kedy si už to tehotenstvo konečne budem môcť poriadne užívať. V jednom kuse nejaký problém. Ke´d sa zbavím jedného, hneď je tu druhý. Neviem, či je to vo mne, alebo čím to je? Kočička ti určite pozdvihne aspoň trochu náladu. Zvieratá majú nato neskutočný talent. Mne keď je nanič, zoberiem k sebe tie svoje mazlivé potvorky a to ich spokojné mrnčanie je balzam na dušu. ![]()
Kikina ložnici máme laděnou do béžova, takže asi zůstaneme u béžové. Ale líbí se mi i žlutá … taková sluníčková. V obchodě mají vystavenou bleděmodrou a vypadá to fakt hezky, když je všechno stejné.
Cinq ja ti opisu napr ten zel pokojicek z toho katalogu,je to ten posedlni,..
a obsahuje,..
1-souprava ctryrdilna/nebesa,povleceni,polstar,ochranny limec do 1/2 postylky
2-Spaci pytel zateplovaci
3-Ruzek+polstar
4-Zasobnik/kapsar/
5-Ruzek zavinovaci
6-Komoda prirodni
7-Postylka prirodni
8-Skrin
9-Prostradlo s volanem
Ale ty si muzes koupit jen napr tato
a,..SOUPRAVA EKO 105 tj,ctyrdilna souprva viz.bod 1 a dokoupit ten zasobnik
Díky za tip na polštářek,to je parádní cena ![]()
Když jste u těch barviček,pokojíček je žlutý s medvídky..je takový sluníčkový…máme nový domeček,takže jsem ho tak udělala už vloni v létě…žlutá mi přišla veselá a neutrální a teď jelikož víme,že to bude kluk to začnu kombinovat s modrou a myslím,že to bude fajn ![]()
Ještě, že na to vybírání máme dost času. Přiznám se, že se mi každou chvíli líbí trošku něco jiného. Ale s manžou to pak dáme do kupy ![]()
Už se loučím a nevím, kdy budu moct za váma zase zaskočit. Ale určitě se ozvu po genetickém UZ. A třeba už taky budeme vědět, jestli nosím v bříšku holčičku nebo chlapečka.
Pa a hezký den ![]()