Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko tady neco pro tu tvoji kocicku ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kocka/147.gif
A az ted jsem si vsimla,ze mas problem s briskem
nejak jsem tu tvoji zpravu prehledla,tak at je vse brzo v poradku ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera dostala výsledky screeningu a vyšel negativní, tak mám radost, ale mám pocit, že mám nízkou hladinu hCG, ale nerozumím tomu, mám tam 23,463 kiu/L; 0,66 MoM, neumíte to některá rozluštit? A nebo alespoň máte podobné číslo? Zítra teda jdu na gyndu, tak se doktora zeptám a doufám, že je to v pohodě.
Jinak vám všem, které víte co to bude, gratuluju. Já už se nemůžu dočkat toho velkého ultrazvuku, ale ještě si počkám, když je až v 20-tém týdnu ![]()
cecetka : tak v presne te prodejne jsem nakupovala
a pak jeste tu nocni kosili jsem koupila v lasu, byla tam velice ochotna pani, ktere neslo odolat a nic nekoupit
pak jsme byli jeste v obchode batole, to je taky v porube a tam jsme koukali na kocarky dorjan cross country, protoze to je jediny obchod v ostrave, kde jsou, ale asi pro nej zajedem do valmezu, prozoze tam je ted akce a stoji tam 5950 (v te porube okolo 6800), taky jsme byli ve studence (promi), tam jsem koupila ten kojici polstar za 400
janey já tam mám u hcg 43496 iu/L ; 1,85 MoM Jenže těm číslům vůbec nerozumím. Důležité pro mě je, že mám screening negativní. Na genetiku si taky ještě 2 týdny počkám, objednali nás až na 5.4.
Ahojky holky,minulý týden jsem tady stresovala s toho,že mě čekají výsledky na vrozené vady,byla jsem tam ve stejný den jako Evik,dneska jsem volala a výsledky prý měli už v pátek,za 3 dny poté a jsou negativní,takže se mi fakt oddychlo.Přeji všem pohodové jarní dny a ať mimísci rostou.
yoursun díky
my jsme zatím okoukli jen ceny dětských věcí v Polsku. Teď čekám, až mi trošku víc poroste bříško, ať si nějaké věci můžu vyzkoušet už s bříškem. Zatím mám jen bouličku a vypadám spíš jako nafouknutá s vyvaleným břichem než jako těhotná ![]()
cecetka
Děkuju moc. No, mám pocit, že to mám nějaký nízký…myslím, že to MoM je něco jako odchylka od průměru. Když jsi v průměru je to kolem 1 a míň je nižší hladina a víc je vyšší, což je podle mě lepší…no uvidíme co mi zítra řekne doktor, ale jsem trochu nervózní ![]()
janey když mi Dr. dával výsledek screeningu do ruky (pro genetiku), rovnou mi říkal, abych to nestudovala, že tomu stejně nebudu rozumnět. A má pravdu. Nerozumím tomu. Jen mi řekl, že všechno je v pořádku a tak mu věřím. A tu genetiku mám jen kvůli klidu na dušičce. Přece jen je mi už přes 30. I když dneska každý Dr. říká, že to není na těhotenství žádný věk.
Uvidíš, že ti zítra Dr. řekne, že je všechno OK a nemáš se čeho obávat. A další UZ nás ještě víc uklidní.
Holky, jak jste poznaly první pohyby? Nevím teda, jestli na to není v 18. týdnu brzy, ale v bříšku mi pořád něco jakoby „bublá“. Je to takový zvláštní pocit. Byla bych klidnější, kdybych věděla, že to je miminko.
Cecetko , mě na začátku 19.týd. také jakoby „bublalo“ v bříšku. Přetrvává to pořád, někdy je to intenzivnější, takže se tak určitě ozývá mimi.
Holky chtela jsem se zeptat,nevideli jste nekde nejaky pekny kapsar na postylku?Takovy ten prakticky na veci pro mimi.....nejlepe v souprave s vecma do postylky?
Ahoj maminky,…
take se hlasim po dlouhe dobe,jsemcela nachcipana,takze lezima spim,…
Cinq ja mam doma super katalog a je tam vse is tema kapsarema,cele soupravy,.. www.i-scarlett.cz
Yousun,..take moc gratuliji ke chlapeckovi,reknu ti mas to stesti ,ze to bylo videt.
Ja jsem byla vcera na Usg,..hmm velky usg,..ale ten muj doktor,mel nejakou blbou naladu,byl neprijemny hned jak jsem vesla do ordinace,na meho pritele hned vystartoval se slovy,..„no doufam ze se tu budete chovat slusne“,ten muj byl z toho tak vyplasenej,ze ani nemluvil,hezke privitani,ne?clovek se tesi akort pro toho chlapa je to neco noveho a on ho privita takhle,..
byl neprijemny i pri vysetrovani,..nic mi nevysvetlil,jen zmeril hlavicku a stehenni kost,a kdyz jsem se zeptala n pohlavi,tak mi odsekl ,ze to videt jeste nejde,..ale ja si myslim ze uz by melo,pritom mimo bylo tak hezky natoceny k nam,ze kdyby jen trosku chtel a podval se tak to vidi.tak jsem fakt byla zklamana,az doted jsem si na nej nemohla stezovat,az na ten vcerejsek,..
No ale diky bohu,mam spoluzacku ze zakladky,co dela porodni babu v nemocnici,tak mi to tam domluvi na pristi utery s nejakou doktorkou aby se mi podivala,i celkove,jak rikam,ma se zjistis v tom 20tt toho nejvic,a on mi nerekl vubec nic,mela jsem to za sebou za 5 minut,mozna ani ne, a s pritelem byl hotovej za minutu..
Kycel me take hrozne boli v noci kdyz spim,no te uz zacina cele telo,pripadam is obcas jak starena,k tomu ta moje ryma a ke vsemu se mi udelal opar na nose,..no paradni jarni privitani.
tak ted jdu procist poradne co jste napsali
cecetka
Dík, no uvidím co mi řekne zítra můj gyndr. Doufám, že mě uklidní…
Marketo77 ,..ja jdu na ten 4D ultrazvuk az 23.dubna.Jedu do Prahy do gennetu,no a kdyz jsemtam volala tak mi rikali,ze se tenhle usg provadi od 24-28 tydne.
Tak koukam ze asi take vsude rikaji jine informace
cecetka
Jo, jinak mě taky tak nějak bublá v břiše a ke všemu pořád v jednom místě, tak si taky myslím, že by se mohlo mimi ozývat, ale zase si říkám, že je ještě moc brzo na to, že čekám první mimi ![]()