Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
8.3.06 10:34

Cinq
jsem u PC, ale jen tak koukám a nahlížím, jeden človíček z mého srdíčka má trápení a tak je mi smutno taky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.06 10:35

Cinq

Ještě že jsme každá z jinýho konce Evropy, u nás v městečku to ale originální bude. Nejsem si vědoma, že by tam nějaká Emma byla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.3.06 10:37

Tak mi to nedalo a našla sem si ty zakázaný bylinky. O heřmánku tam nic nepíšou, tak nevim proč mi ho doktor zakázal, ale věděly jste, že by se něměli používat např. Aloe, hřebíček, kmín, majoránka, petržel, skořice … To už je fakt síla. Taky tady píšou o klíčkovém oleji, díky kterému se předchází potratům a rizikovým těhotenstvím. O tom sem zatím neslyšela.

Taky koukám na to těhu oblečení (poněvač už se začínám nepatrně kulatit) a ty ceny nejsou nic moc.
Byla jsem se podívat v C&A a tam mají těhu oblečení (fakt moc pěkný a moderní). Ale rozhodla jsem se, že si koupím jenom nějaký šaty a plavky. Přijde mi zbytečný toho nakupovat moc, zvlášť, když v létě s bříškem budu ráda, že sedim někde ve stínu u vody a určitě nebudu mít chuť v parnu někde cestovat. Takže na to mi postačí opravdu jenom nějaký lehký šatičky.

Jinak sem od poslední kontroly přibrala 1kg, což je u mě úspěch. Takže jsem se dostala na svojí původní váhu. Jenom se bojim, aby pořád nic a pak najednou šup a bude 20 kilo nahoře. Doufam, že tohle se nedědí, protože maminka 3× přibrala před 25kilo.
""http://www.rodice.cz/metrik/1231.png:http://www.rodice.cz/metrik/1231.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.06 10:41

Myslím, že když se ty zakázaný bylinky konzumujou v rozumným množství, tak to přeci nemůže vadit.
Ale slyšela jsem, že je dobré pít čaj z maliníku, pro snadnější porod. Vím, že spíše až ke konci těhotenství, ale chtěla jsem se zeptat, jestli s tím vy, nebo někdo z vašeho okolí máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
8.3.06 10:45

Panoramka taky mám pocit, že to teď strašně letí. Zezačátku se ten metřík vůbec neposouval a teď..za chvilku budu v polovině 8O
Těm bylinkám, co jste tu vypisovaly se teď taky raději vyhýbám. Čaj piju jen pro těhulky. O tom maliníku jsem taky četla, ale nikdo z mýho okolí s tím zkušenosti nemá, tak budu průkopník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.3.06 10:47

Dobré ráno všem :lol: ,
pálení žáhy a vlasatost… to budeme mít asi yettiho :lol: :lol:
Jinak jediný co mě trápí jsou bolesti bříška, poslední dobou dost časté a intenzivní… doufám že je to opravdu „jen“ natahováním vazů a prací dělohy
A kupování mimi věciček… pořád někde visím na netu a koukám co a jak, radši nechodím do mimi obchůdků protože být to jen na mně, tak už máme výbavičku komplet teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.3.06 10:50

Panoramko, taky mi příjde, že to začíná pěkně letět, za chvíli budeme v půlce těhu!
Mně se vdává sestřenka v srpnu - to budu ale asi v porodnici, takže už nic na sebe pořizovat nemusím :) Docela mě mrzí, že o to příjdu.

Těhu kalhoty nosím druhý týden, i když bříško ještě nic moc nemám, ale jak píše Jitka, je to pohodlnější.

Bylinky a koření - to je snad ve všem. Majoránky, kmín, holky, to bych si už ani neuvařila.

Holky, nevíte co na opar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.3.06 10:51

Matulienko tak doufam,ze to neni velke trapeni a ze to bude brzo v poradku :( :wink:

Jitka81
Tak to jsem taky slysela a i cetla,ze se muze pit pro lepsi porod,ale zkusenosti s tim nemam a ani nikdo s okoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.06 10:55

Eriza

Taky s ním teď bojuju. Vyrašil mi v ponělí, ani nevím jak. A to na opary moc netrpím. Jen když jsem nachlazená, tak se můžu spolhnout, že opar bude. Ale teď fakt nevím, kde se vzal :? Jinak já na něj používám mastišku Dermazulen. Je modrá, takže vypadám jak indián na válečný stezce :D , ale docela pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.3.06 10:56

Pálení žáhy

S tou vlasatostí to berte s rezervou. Je to jenom jedna z takových těch babských pověr, stejně jako když máš např. chuť na kyselí, narodí se chlapeček.
Mojí mamku se mnou pálila žáha neustále a když sem se narodila, měla sem hlavu jak koleno :D Prostě s timhle vždycky vyrukuje některá z mojich babiček. Nechávam je v tom, připadaj si pak moudře.
""http://www.rodice.cz/metrik/1231.png:http://www.rodice.cz/metrik/1231.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.3.06 11:04

Jitko, dermazulen to je mast s heřmánkem?
Já se zatím na opar bojím něco dávat, zatím ho jen vysušuji francovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.06 11:32

Eriza

jo jo, s heřmánkem. Mám ji několirát vyzkoušenou a kdyby náhodou nepomohla, tak určitě neuškodí… Stačí to mazat tak dvakrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.3.06 12:09

Kikino,
tak co tekutiny? jsem psala, že tě budu hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.3.06 12:27

Nykam - taky se chci podívat do C&A na oblečení, já mám termín až posledního srpna a myslím, že mi ho ještě posunou až na září, takže určitě něco unosím. Chodím do práce, takže kalhoty budu potřebovat určitě a vlastně i něco na ně, no a v létě, až budou ty pařáky, tak už budu doma. Doktor mi chtěl dát neschopenku sice hned první měsíc, to jsem ale zase nechtěla, připadalo mi to zbytečně brzy, a co si budeme povídat, každá koruna je dobrá :wink:

Bambulka mi dala ještě adresu do Pardubic do Tveretu, tak se tam pojedu taky mrknout a dám vědět co tam budou mít pěknýho :P

Začínají mi poslední dobou otékat nohy, hlavně lýtka, je to docela nepříjemný, jak celý den v práci sedím, tak to není moc dobrý, tak se aspoň snažím skočit na wc a projít se trochu, protáhnout, no kdybych tady měla sedět i v létě, tak asi ty nohy pak neunesu - ale to nehrozí, to už budu doma 8) máte s tím taky někdo problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.3.06 12:59

AHOJ holčiny,

před chvilkou jsem vložila do fotogalerky „SRPEN 2006“ fotky svého pupíku… Už pár z vás tam vystavilo také svoje fotky, tak se chci taky vystavit fotogalerky :) :lol:

Mischiina + Mischinatko 18 tt + 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital