Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám, že kdyby chtěl někdo sehnat práci, stačilo by koukat tady po diskuzích a zajít do firem, kde děláme ![]()
U nás je to taky teď trochu lavinový, jsme sice zatím dvě, ale už vím o dalších dvou, které by taky rády.. ![]()
Co se týče mě, problémy s žaludkem se zdají být minulostí :- (jen abych to nezakřikla, je to jen pár dnů), zato jsem pěkně nachcípaná a včera večer jsem měla trochu zvýšenou teplotu, tak doufám, že to mimi nevadí..
Kačkač
PS: Nemáte někdo adresu stránek podolský porodnice? Nějak je nemůžu najít.. Jen nějaký info o nich a tam toho moc není. Chci taky vidět fotky a tak…
Anajko,
ale to se vůbec nemusíš omlouvat, však ona to byla dokonce sranda. Synovec se směje ještě teď, protože jak řekl, tetičko ty jediná jsi oslavila moje osmnáctiny do zvracena:-))
Jinak si někdy připadám jako obyčejný průtokový ohřívač, ale co už nadělám. ![]()
Když to porovnám s prvním těhu, tak 100:1, to jsme sice párkrát taky vrhla, ale nic proti tomu, jak je mi teď ![]()
No, přeji všem krásný den.
Kacenko78,
na tu teplotu dávej pozor a všechno vylež, nic nepřecházej.
Lepší zůstat dny dny v pelíšku, než potom muset brát antibiotika a jiné svinstvo. Je teď hodně angin a průduškových onem.
Musíš na sebe být moc moc opatrná.
Dobre ranko,
Noggie, 4 najednou tehotne, to musi byt teda pro management opravdu uz moc. U mne to tak hrozny neni. Jelikoz jsem tu na celem oddeleni sama holka, tak myslim, ze nehrozi, ze by sel nekdo jiny na materskou
Dneska to musim jit oznamit nasemu nejvyssimu sefovi, tak mi drzte palce. Doufam, ze ma dneska dobrou naladu. Zatim jsem to rekla jenom vedoucimu nasemu oddeleni a ten to vzal v pohode…
Eviku, gratuluji k ukazkovemu tehotenstvi. U mne bylo zatim taky vse v poradku, tak doufam, ze to takle vydrzi. Dalsi kontrolu mam jiz v pondeli.
Autobusem nastesti nejezdim, jelikoz to mam do prace jen 700 metru, a tak to zatim nemuzu zhodnotit …
Dobré ránko ![]()
U nás už to zase mají všechny kolegyně za sebou(myslím ty děti) a o mě se všeobecně vědělo, že si mimčo moc přeji, takže žádný velký překvapení se nekonalo ![]()
Takže ti Ivčo držím palečky, ať to šéf nese statečně a taky ti tajně závidím tu vzdálenost do práce. I když já si taky nemůžu moc stěžovat, protože jezdím do práce s taťkem autem ![]()
Matulineko, souhlasím s tebou. Konečně jsem se sem opět dostala a čekala co všechno budu muset přečíst, a ono skoro nic.
Jsem se teď utrhla od práce a taky jsem myslela, že nebudu v obraze ve spoustě stránek ![]()
Matulienka: máme stejný metříky a já jsem přesně o týden dřív - vypadá to pod sebou dobře ![]()
Nazdárek sestřičko,
tady to máš:
http://mail.upmd.cz/?…
Jinak zdravím všechny ostatní budoucí maminky.
My k vám taky patříme, čtu vás, ale protože už patřím do letních miminek 2004 a Lukasíno je malej ďáblík, tak asi nebude moc času psát. Něco málo o mně už písla ségra - Kacenka78. Tak ještě pro pořádek: je mi 29, jsem vdaná a mám už jednoho prcka. Miminko si dáme všichni jako dáreček k narozeninám, protože jsme všichni tři srpnoví lvi. Termín máme 15.(pm) a 21.(uzv) srpna, tak doufám, že to mimčo trefí i tentokrát. Termín uzv, který je pro mě platný, mám jen o 1 den pozdějc než minule. Zatím mi naštěstí skoro nic není, ale to ani minule jsem pomalu nevěděla, že jsem těhotná. To až tak od 5. měsíce a nejhorší byl 3 trimestr.
Tak se všechny mějte krásně a posíláme pohlazení pro mimísky.
Veronika
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/31 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Berenika/29 let/lev/Praha 6/ TP 21.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006
Bereniko niko niko…
Hlásí to error.
Jinak již 4. den bez potíží se žaludkem! Hurrá!!! Přeji všem, aby žaludek nezlobil.
Kačkač
Zdravím. Můj žaludek je přes den OK, ale k večeru se to zhorší, nejsou to však žádné tragédie. Já jsem dnes rozlítaná, jdu se učit anglinu a ještě musím dělat do práce otázky na výběrové řízení na mé místo. To jsem dopadla, co ? ?
Tak právě jsem s chutí sbaštila jedny mandarinky v kompotu, mňamky. Po hodně dlouhé době jsem měl ana něco chuť, otázka, co to se mnou udělá
![]()
jo, tak u mně dneska vyhrály olomócké tvarůžky, chleba s máslem a mlíčko. Mimi chce asi vápník. No, taky jsem zvědavá, co na to můj žaludek ![]()
Jinak jsem v práci pořád nepřiznala barvu, nechávám si to na 12 týden… no ale to bude něco. Dělám takovou specifickou práci a jsem na to vlastně sama, takže na mé místo budou muset šoupnout někoho z firmy, kdo ty lidi, s kterými dělám, aspoň trochu zná. Tak jsem na to zvědavá… a navíc vím, že se u nás bere těhu jako zrada, tak to je kombinace. Hrozný ![]()
Ahoj berušky,
dneska na to nebudu mít čas:-(, ale zítra si vše pročtu. Vy jste ale rychlíci, vůbec nic nestíhám ![]()
Jinak jsem dnes dostala těhu průkazku:-) a další kontrola mě čeká za 14dní. Také jsem dostala neschopenku, takže se bojím, že se budu doma nudit ![]()
Jdu rychle udělat večeři, než usnu. Ta únava mě děsí asi ze všeho nejvíc a všichni se mi smějí, že budu mít ospalé mimi ![]()