Poradna duly
Jana Čurdová
Helli nepročítala jsem staré stránky, tak nevím, jestli jsi to už s holkama neprobírala… Jak to vypadá s vaší tříčlennou nadílkou? Budeš podstupovat nějaký zákrok? Vím, že jsi z toho měla ze začátku strach, tak bych ráda věděla, jak to dopadlo… ![]()
Mimochodem, tvůj metřík je moc roztomilý, ti tři mišánci vypadají supr! ![]()
Noggie ,
doktor nám doporučil redukci na 2 a myslím si, že je to rozumný řešení, i když samozřejmě hrozně krutý. V pondělí jdu na další kontrolu a tam už se domluvíme na podrobnostech - na termínu a tak. Nejradši bych byla, kdyby si mě tam rovnou nechali, ale asi to nehrozí. Specializuje se na to jeden doktor, tak mě k němu budou muset objednat. Už aby to bylo za mnou a já věděla, že je všechno v pořádku! Toho metříku si musím užít, dokud ještě platí… ![]()
Helli,
vůbec ti to tvoje rozhodování a vše kolem nezávidím. Drž se človíčku.
Ahoj holky, tak vás zase po nějaké době zdravím.
Je mi pořád tak nějak divně, tak ani nemám moc chuť psát.
Bříško mi ještě neroste, to je celkem fajn, ráda bych ,aby to vydrželo co nejdýl, těhu oblečení fakt nemám moc.
Holky závidím vám, kterým už přestalo být blbě. U mě to není nic dramatického,ale přece jen nepříjemné. Nejlépe zapomenu při pohybu, takže jsem dnes pořádně uklidila celou ložnici včetně převlečení postelí. Aspoň k něčemu to je
Zítra třeba zvládnu obývák ![]()
Zatím vás všechny zdravím, Anajka
Helli promiň, ta moje poznámka o metříku nebyla moc ohleduplná…
Držíme ti všechny palce…
Noggie
Anajko ,
vítej do klubu pořád není mi dobře ![]()
Ale jednou to přejít musí, manžel se se mnou vcelku slušně zlobí, že nic nejím a tak, ale co jíst, když se ti po všem navaluje? Včera si ohřál párky a já myslela, že umřu, jakej to byl smrad.
Ale dnes je mi trochu líp, dokonce jsem měla na snídani a teď i na oběd celozrnný rohlík a lučinu.
Tak se drž
Ahoj Helli, musim se taky pridat k obdivu nad medvidkama, ale jsou opravdu uzasni ![]()
Preju Ti, aby to bez problemu zvladli jak vsechny miminka, tak hlavne aby jsi to zvladna psychicky Ty. Musi to byt hrozne tezke a argumentu pro a proti je opravdu moc. ![]()
Drzim moc palecky
![]()
Holky díky moc za podporu! Jste moc hodný!! Já teď vyrážím s kámoškou do čajovny. Už se moc těším, přijdu na jiný myšlenky. Jen nevím, co tam vlastně budu pít - kafe mi nechutná a čaj taky teď nijak zvlášť nemusím … ![]()
Ahojky těhulky,já mám termín porodu 30.8.,takže ještě patřím taky k vám. V pondělí jsem byla na prvním ultrazvuku,ale byl zatím vidět jen gestační váček.Myslíte,že je to v 6tt normální?Mám trošičku obavy o mimiska,protože ho hrozně moc chci.Jinak přeji všem bezproblémové těhotenství.Míša
davmi -vítej u nás, napiš se do seznámku. podle mě ten gestační váček v 6tt je ok.Já abyla na prvním utz v sedmém týdnu a taky tam nic mocnebylo vidět. Buď v klidu.
Děkuju za přivitání,já taky doufám,že to bude vše ok,na další kontrolu jdu 23.1.,tak pak dám určitě vědět
Kde že se to mám zapsat,do jakého seznamu?
Davmi tady máš seznámek.
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Kamila/26 let/blíženci/Brandýs/TP 8.8.2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006