Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
14.1.06 20:59

Teda holčiny moje, jste zlatý, tolik krásných přání jsem si ani nezasloužila:-)) Víte, vlastní ségra na mne zapoměla…což mne jako každý rok ani moc nepřekvapilo :lol:

Anajko,
no, dopoledne jsem nic nejedla, na oběd jsem s chutí slupla řepovou polévku a bramborovou kaši a sekanou. K odpolednímu kafi jsem si dala sachr a za hodinu jsem to všechno poslala do ha…
Je mi zle ještě teď, ale nevadí, říká se, že když je hodně špatně, tak je vše v pořádku. Tím se utěšuju objímajíc záchodovou mísu :lol: :lol:

Tak pa pa pa a ještě jednou moc všem děkuju, dostaly jste mne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.1.06 11:46

Ahoj :) taky mam termin v srpnu a uz se mooooooc tesime. Snazili jsme se docela dlouho a o to ted mame vetsi radost :wink: Jsem tehotna poprve a tak jsem z toho vseho jeste porad trosku v soku :D spatne uz mi moc nebyva, mozna proto, ze uz se blizim ke konci tretiho mesice. uz mam i dve fotky mimca, naposled (pred tydnem) melo uz pet cm a krasne mu bilo srdicko :D
mejte se fajn a at uz vam taky je dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.1.06 13:24

Matulienko, taky se připojuju ke gratulantům :) a přeju zdravého mimíska :) no a neboj, blinkání bude za chvíli pryč a jak říkáš, hormony pracujou, takže mimísek prospívá :)

Mně už je od pátku dobře, až je mi to divné, ale asi to bude tím, že už se blížím ke konci 3 měsíce. Na kontrolu jdu až 9/2! a od 28/12 jsem svého mimíska neviděla :cry: , tak doufám, že je mu u mě v bříšku dobře.

Nevíte, jak je to s plaváním? Zatím jsem do bazénu moc chodit nechtěla, protože už jsem prodělala bakteriální poševní infekci, tak abych zase něco nechytla. Ale od 4 měsíce už by plavčo vadit nemělo, ne?

Tak já jdu zase něco dělat :roll: :wink:
Hezký zbytek neděle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.1.06 15:38

Matulienko, dodatečně vše nej nej nej a hlavně zdravé mimi!!

Jinak co se týče bazénů, docela se infekcí bojím, protože poslední dobou na to v Praze kašlou. Ani Ymca už zdaleka není to, co bývala, a to byl vyhlášený bazén především čistotou.

Jinak opět všem vřele doporučuji výlet na hory. Včera jsem byla na Černý hoře v Jánských Lázních a krom fraonty na kabinku, bylo všechno úžasný :-)

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.1.06 17:53

Kacenko a Saryk, hoky moc dík za přáníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.1.06 17:55

yoursun ,
vítám tě mezi srpňátky.

Teda holky, jak to děláte, že je vám líp? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.1.06 08:51

Dobré ráno všem. Tak jak se dnes cítíme ? ? U nás si dal žaludek od pátku pohov, ale nějak cítím, že dnes se zase začne ozývat. :(
Víkend byl tedy bezva, byli jsme v kině na Jak se krotí krokodýli, super, můžu jen doporučit. No, a včera jsem se konečně poprala s tou kopou, co potřebovala vyžehlit. Dnes můžu odpočívat.
Samozřjemě vítám nové srpňátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.1.06 09:00

Taky přeji krásný den,

Polin…teda prádlo mne tam taky čeká :cry:
No, jinak já donutila manžela vyjet na nákupy, chci udělat malýmu ke stěně vedle postele takový hejblátko na prkno zavěšený pás látky, do kterého narvu pět polštářků. Mám vcelku slušně okopanou zeď a tak si říkám, bude to teploučký, měkoučký a bude to snad vypadat hezky. Za chvilku jdu natírat lakem to prkno.
Jo a dnes jdeme na zápis do školy, tak to jsem fakt zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.1.06 09:16

Já si na svůj zápis pamatuji ještě dnes. Dokonce vidím i tu zimní bundu, co jsem měla na sobě. Byla jsem dost vnímavá, ale stydlivá. No, všechno jsem jim předvedla, ale asi to na mě strašně zapůsobilo, když si to tak pamatuji. Hlavně to, že jsem řekla, že se jmenuju „Pavlínka“ a mamka mi začala šeptat „Pavlína“, tak se mi všichni smáli a já myslela, že mě kvůli tomu snad do školy nevezmou. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.1.06 09:21

No, teda já si nepamatuju nic, manžel ale ano.
No a Petřík, ten se jim předvede stoprocentně, je to komik a divoch, tak to večer napíšu,jaká byla ostuda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
16.1.06 10:55

Ahojky holky,zdravím všechny „trpitelky“ ranních nevolnosti.Poslala jsem vpátek přítele pro lízatka(jak jste mi tady poradily) a přinesl mi místo Gravipop, travelPop,tak jdu dneska kupovat znovu a už raději sama :) Jinak Vám strašně závidím,že už vidíte svoje mimísky na ultrazvuku,protože moje gynekoložka ukazuje ultrazvuk až v 12 týdnu :? Tak zatím páček Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.1.06 11:32

Ahoj holky,

vsechny zdravim po vikndove pouze.
Matulience preji dodatecne vse nejlepsi k narozeninam, hlavne zdrave miminko v brisko a at ty nevolnosti brzy prejdou.
yoursun vitam mezi nami.
Monaliso ja mam svatbu 13.4., tak jiz taky pilne vsechno zarizujeme. Jen doufam, ze mi v dubnu bude jiz dobre, abych si to mohla nalezite uzit.

Dneska rano jsem byla na dalsi kontrole. Vse je v naprostem poradku. Mimisek ma jiz 5 cm, bije mus srdicko a kdyz doktor zatlacil na moje brisko, tak se tak se roztomile zakroutil.. no asi se mu to moc nelibilo :) Ale pred tim tam lezel a vubec se nehejbal, tak jsme ho museli probudit.

Nejak nerozumim tomu, jak je to s tim 3. mesicem. Tehotenstvi trva preci 9 mesicu a kdyz jsme deticky pocali v listopadu, tak preci jeste nemuze byt nikdo z nas na konci 3. mesice, to bude nejdrive az na konci ledna :? nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.1.06 11:43

Dobré poledne,
Matulienko, dodatečně vše nej k narozeninám!!!!!
IvčoM: těhu je 9 kalendářních a 10 lunárních měsíců, takže se to počítá po lunárních (které mají 28 dní)…

Jinak jsem minulý týden ležela s nějakou virózou, bála jsem se vzít si nějaké léky, tak jsem virózu poctivě utápěla v litrech čaje s citrónem (po kterých mi bylo blbě)… ani teď mi není úplně OK, a nevolnosti stále nepřecházejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
16.1.06 11:44

Ahojky těhulky :D

dlouho jsem tady nebyla. Mám nízký tlak, takže jsem děsně unavená, pořád bych spala a občas mám i omdlívací stavy. Tak jsem si šla na týden odpočinout na neschopenku. No uvidíme, jak dlouho to v práci vydržím. Kdybych k tomu všemu měla ještě nevolnosti a zvracela, jako některé z vás, tak bych asi umřela 8O

Matulienka taky přeji dodatečně k narozeninám jen to nej nej nej :D

Ve čtvrtek jsem byla u Dr. a na UTZ už bylo vidět srdíčko. Jak se mi ulevilo. Slaninka má zatím 14 mm. Podle UTZ mi Dr. řekl, že by termín porodu měl být 1.9., podle MS to vychází na 25.8., takže mám prý počítat s posledním týdnem v srpnu. Jestli bude letos pěkné teplé léto, tak ho prosedím celé ve sklepě. A určitě nebudu sama, že jo? :roll: Další kontrolu mám 2.2. a to už doufám dostanu i průkazku, ať se mám čím chlubit :wink:

IvcaM jéééé, ty se budeš vdávat? To je krásné :D Tak hlavně, aby vám vyšlo počasí. To jediné se bohužel nedá naplánovat ani ovlivnit. Svatební den byl jeden z nejkrásnějších v mém životě. A doufám, že tím dalším z nejkrásnějších bude den, kdy se nám narodí miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.1.06 12:08

Davmi, ,
jo, to je tak, když někam pošleš chlapa. Teda nemyslím to zle, ale oni jsou fakt jiní, já teď zrovinka 1,5 hledala malýho rodný list, který mám pořád ve stejné sloze a teď na nebyl. Tak nakonec jsem zavolala manželovi, který mi s klidem řekl, že ho potřeboval do práce a tak ho má tam :lol:
No, doufám, že jej tam nezapomene, když jdeme dnes na zápis, máme ho mít sebou.
Tak já se jdu chystat do školky pro malého, doufám, že se nepobleju po cestě. Pa pa človíčci.

Cecetko , na tlak dávej pozor a nepřepínej se. Ono mimko musí být v klidu a ty taky. Práce vážně není všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí