Poradna duly
Jana Čurdová
dekuju vsem za privitani
, s tim, ze uz je mi dobre jsem to asi zakrikla, protoze jsem dneska rano zvracela
no, budu doufam, ze bude lip
dotaz : jak chapete informaci na sirupu proti kasli, ze ho muzou uzivat deti od narozeni, ale tehotne a kojici zeny ne ? neni to divne ? v lekarne mi rekli, ze ho muzu
yoursun - no ja bych ho asi radsi nepouzivala, kdyz to na tom sirupu je napsane. Zkus neco prirodniho - citron, cibule… navody najdes v diskusi Babske rady.
Na mne nastesti jeste zadne nachlazeni neprislo, tak doufam, ze ani neprijde. Na doporuceni me kamaradky si davam kazde rano Actimel a doufam, ze mne aspon trochu ochrani.
Cecetko - to je dobre, ze ti je jiz lepe. Tak se neprepinej a hodne odpocivej.
Doufam, ze se nam svatba vydari a pocasi vyjde. Kdyz bude hezky budeme mit obrad venku. Zatim si ale nemyslim, ze to bude nejhezci den v mem zivote. Ja zas tak moc na ty oslavy nejsem. Spis se tesim na to miminko.
Ahoj holky,
tak jsme byli dopoledne objednat dort na Peťulkovo oslavu narozenin. A výběr nic moc:-(, docela mě v cukrárně zklamali.
Nejhorší bylo vybrat hračku, po vánocích… nakonec to vyhrálo Lego, tak snad se bude líbit ![]()
Jinak jsme také byli kvůli svatbě a 18.2.06 se vdávám ![]()
Monaliso, gratuluju! Já se tady v Chomutově! světe div se! konečně po ročním čekání na rozvod bezdětného manželství! po urgenci za 300,–Kč! 1/3 ve 13hodin! rozvádím! Nikdy bych nevěřila, že z toho budu tak odvázaná, ale to čekání mi dalo zabrat. Vdát se bohužel nestihnu, takže budu muset popírat otcovství a běhat po úřadech kvůli jménu. Ale hlavně, že mě rozvedou.
Jinak už mi taky není dobře, jak jsem hlásila, ale dneska se nevolnosti zase přihlásily
naštěstí neblinkám, ale nemám k tomu daleko.
No, padám z práce. Tak pěkný večer a bříškům hodně pohodičky a zdravíčka ![]()
Saryk75, gratuluju k blížícímu se rozvodu! Já se rozvedla „teprve“ minulý týden, ale protože nechci mít po narození miminka běhání po soudech, tak to bude taková rychlosvatba:-) a potom jen pošleme oznámení, že jsem se vzali. Jsem na to docela zvědavá. Teď sjíždím net kvůli svatebním šatům. V Chomutově toho moc není, viď? Vím jen o jednom salonu na Březenecké a tam jsme dnes jeli zbytečně:-(, měli otevřeno až od 11hod. a fakt se nám nechtělo čekat.
Ahoj holky,
tak jsem se sem dneska vůbec během dne nedostala, měli jsme v práci strašný fofr, že jsem ani neměla čas přemýšlet, jestli je mi dobře nebo špatně
… myslím dokonce, že kromě občasného hladu mi bylo celý den dost dobře. Snad to vydrží, manžel už je ze mě na hadry, jak pořád jen spím, krkám a stěžuju si na těžký žaludek ![]()
Taky jsem si včera přečetla v té mé chytré knížce, že prý až třetina prvních těhotenství končí samovolným potratem!!! Celá hotová jsem to šla říct manželovi, ten mi knížku zabavil, a prý ji dostanu až za měsíc ![]()
Ale jinak vám přeju hezký začátek týdne ![]()
Zatím pa
Eva
Evi, Tys mě rozesmála
. Když jsem čekala Péťu, tak jsem také ležela v knížkách, Betynkách, Maminkách atd. Byla jsem tak „sečtělá a vystresovaná“, co všechno se může stát.
Teď nic takového nečtu, i když se po tak dlouhé době snažení hlídám:-) a jsem v pohodě!
Uvidíš, že budeš také!!!
A s tím, jak se cítíme… mě děsně pálí žáha a je to až nepříjemný:-(, chuť mám na „něco“ a nevím na co. Hrůůůza!!!
Jo hoho, tak to s tím jídlem a chutí na něco a nevím co.. To moc dobře znám. Hlavně teď, když je mi už celkem dobře. Ale mám báječnýho přítele, který kolem mě běhá a pořád mi něco nabízí.. A nechceš tohle a tohle a co takhle tohle…?
Taky mi pořád kupuje zdravé věci - ryby, celozrnné pečivo, pořád čte co je obsahem všeho - snad i mlíka.. ![]()
Takže doma teď máme lednici plnou jen zdravé stravy.
Ale řeknu vám, někdy bych si dala něco hodně nezdravého ![]()
Kačkač
Monalisa24, ,
tak lego určitě bude skvělý dárek, to nezklame nikdy. Ale je fakt, že dárky po a před Vánoci jsou děsný ![]()
Jo tak už v únoru? No to máš asi hodně starostí, co?
Jinak dnes jsme byli na zápisu, malej se předvedl, milej , roztomilej chlapeček to byl
třídy a vůbec všechno je krásný a naše vítězství je to, že je to jedna ze dvou zdravých škol v Brně, mají velké zkušenosti s hyperaktivními dětmi a to je pro nás echt důležité.
Tak už ani moc nemyslím na odklad, paní učitelka nám vysvětlila, jak to probíhá a myslím, že to zvládne. Mají učící třídy a také hrací a když jsou děti neposedné, jdou si vyhrát a pak zase zpátky, ve třídě mají koberec, když je nebaví sedět, můžou si lehnout.
Opravdu mi spadl kámen ze srdce. Navíc náš soused z domu tam učí druháčky a vše nám vysvětlil a slíbil případnou pomoc.
No a teď řvu, jelikož mám školáčka, manžel zdrhnul a šel na hokej a já se nemám komu vybrečet na rameni.
tak zatím pa pa pa
Zdravím všechny při pondělku,
my jsme dnes byli na dalším kontrole. Dopadli jsme svým způsobem dobře. Mimísci krásně rostou - už mají 3,5 cm ! - a mají se čile k světu. Samozřejmě jsou pořád tři, takže redukce nás nemine. Dr. mě hned poslala do nemocnice k dr., který se na to specializuje. Domluvili jsme se už na termínu - příští úterý bude náš den D. Protože nejsem přímo z Plzně, budu v nemocnici už od pondělka a domů mě pustí ve středu. To abych nemusela jezdit sem tam kvůli kontrolám. Vysvětlil mi všechny podrobnosti a musela jsem podepsat poučení o riziku. Radši to teď všechno pustím z hlavy a budu se snažit být v pohodě. Týden uteče jako voda a pak už snad bude všechno jenom OK!
Matulienko , s tou školou to máte fakt super! To je výhoda velkých měst - máte větší výběr a i jednotlivý školy nabízí širší možnosti. Vzpomněla jsem si při tý příležitosti na školu, která je v jednom malým městečku tady nedaleko. Protože je tam málo dětí, jsou tam i v dnešní době spojený prvňáčci s třeťákama - všichni v jedný třídě s jedním učitelem. Přijde mi to šílený. Važ si toho, co máte!!!!
IvcaM : tak actimel piju kazdy den taky
jen nevim, jak to zvladnu v praci, az prijde chripkova epidemie, pracuju totiz s detma a ty chodi do skoly kaslajici a kychajici, tak nevim, jak to ustojim ![]()
Helli, , človíčku, vím, že je to pro tebe moc těžké, ale jsi šikulka a zvládneš to. Určitě to bude brzo jen ve vzpomínkách. Moc na tebe budu myslet.
Za tu školu jsem opravdu moc ráda, víš, mít hyperaktivní dítě je síla a tak je důležitá škola a učitelé, může ho to ovlivnit na celý život.
Zdravím všechny srpňátka. Já vlastně nevím kam se zařadit,protože termín podle posledního menses je 1.8.2006,ale pan doktor to vidí trochu dřív. Jsem ráda, že se můžu někde dozvědět,co trápí ostatní těhulky.Já vlastně žádné problémy neměla,kromě pár dní,kdy jsem si nemohla čistit zuby. Míša
Dobré ránko děvčata ![]()
Helli určitě to všechno dopadne dobře. Móóóóc držím pěstičky.
IvcaM Monalisa nevěsty naše. Doufám, že nám pak ukážete i nějakou fotečku, jak vám to slušelo.
Dobré ráno holčiny,tak jsem opět v práci,včerejší večer byl snad nejhorší,bylo mi tak šíleně zle,že jsem myslela,že je to můj poslední den!
Co vy,jak jste na tom? Jo a gratuluju všem nevěstám,mě to čeká 8.dubna,tak doufám,že ještě nebudu mít už moc velký pupek,aby mě šlo vůbec vidět.
Přeju všem hezký den!Míša