Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
18.1.06 10:06

Matulienko: myslíme na tebe, aby se to zlepšilo, ať je to co je to!!!! :lol:

Davmi: vstáváš v půl 6??? To máš můj nehynoucí obdiv!!! Já vstávám v 1/2 8 a jsem vyřízená… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.1.06 10:06

Matulienko to je mi lito. Ale hlavne se z toho nestresuj a mysli na to, ze bude urcite lip. -2,5 kg myslim, ze neni tak spatne, teda pokud jsi pred tim jiz nebyla uplne hubena. Ja mam jiz asi +3 kg a prijde mi to nejak moc. Asi to bude tim, ze nezvracim a jim asi o trosku vice nez drive a hlavne temer nesportuji - jenom o vikendu a to taky asi 2× pomaleji nez drive.

Pracovat se mi taky vubec nechce. Jiz od Vanoc mam pracovni nasazeni jen na 50%, ale asi to budu muset trosku zvysit :cry: Ted musim obvolat nejake firmy, jestli k nim muzeme se studenty na exkursi - nemecky :? Ja totiz pracuju na vysoke skole ve vyzkumu a k tomu se staram o exkursi. Ale letos na ni jiz nepojedu, jelikoz je az v cervnu. Skoda, bylo to vzdycky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 10:12

Danielat

Já vstávám v 5h… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 10:12

matulienka

poslala jsem Ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.1.06 10:17

Matulienko, ať tě trápí cokoli, tak ti přeju, aby se to co nejdřív vyřešilo :wink: Hlavně se moc netrap a mysli na mimíska! Četla jsem o jedné holce, která je skoro 20tt a zhubla 10kg!!! Takže váhou se netrap.
Já teda spíš přibrala :roll: - stejný případ jako Ivča - nezvracím a od doby, co jsem těhu, tak cvičím bohužel minimálně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
18.1.06 10:23

EvikuP: šílenství… :lol: obdivuju tě že žiješ :lol: (já vím že se nedá nic dělat, ale stejně…)
Matulienko: já mám díky zvracení taky tak o 2 kg míň, a myslím, že mi to zhubnutí docela prospělo (protože nejsem žádné tintítko :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.1.06 10:27

Ivca, Daniela, Mostule, evik, ,
holky moc moc děkuju. nějak to musím zvládnout. Ale je mi líp, když vím, že na to nejsem tak úplně sama.
No, vím, že -2,5 kg není moc, ale jsem trošku…no víc nemocná a tak se tohle nebude doktorce líbit. Nu což, budu se snažit a právě jsem snědla grahamový rohlík a lučinu, včera to bylo moje jediný jídlo/ bez tý lučiny/ a dnes jsem si slíbila, že k tomu něco přidám.
Ještě jednou díky moc za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.1.06 10:28

Evik, už jsem ti odepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.1.06 10:28

Ahoj děvčátka ! !
Matulienko - to je mi líto, že máš trable. No, ony si obvykle nevybírají a najdou si tu nesprávnou dobu. Jenže pro problémy není asi žádná doba ta správná. Držím palce, aby se to zlepšilo a Tys mohla myslet jen na rodinu.
Vás pracujících je mi líto. Mě teda zatím práce vůbec nechybí a to jsem měla strach, že to doma sama nevydržím a unudím se. Jenže ten den vždycky tak nějak rychle uteče. Teď jsem dopsala úkol do angličtiny, odpoledne mám další lesson. Trochu se dám do pořádku a vyrazím ven.
Ivčo - z těch kil navíc si nic nedělej. Já už mám taky dvě nahoře. Zpočátku jsem z toho byla nešťastná, ale teď na to nemyslím. Když přiberu hodně, tak přiberu. Potom, jak nastane fofr kolem miminka, tak to snad půjde dolů. Já teď nesportuji vůbec, mám všechno zakázané. Takže když vyjdu schody, tak jsem zadýchaná. Čečetko - už jsem na Tebe myslela, že jsi se dlouho neozvala. To je fajn, že jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.1.06 10:36

Polin,
no, u mne je to pořád něco, mám trable snad od mimina. nějak to přitahuju a mám pocit, že si ten nahoře myslí, že k životu potřebuji adrenalin. Ale už by mohl pochopit, ža každýmu jednou dojde elán.
Sice jsem založením sluníčko a dokážu polknout neuvěřitelný trable, ale teď už je to fakt moc i na mne. Ale poperu se, jako vždy..ono mi nic jinýho nezbude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 10:58

matulienka

Snaž se jíst o trošku víc, ne jen jeden grahamový rohlík. Mysli na to maličkaté. Potřebuje vitamínky a minerály,aby správně rostlo. Teď je to dost důležité. Já vím,že je to někdy těžké něco do sebe dostat,ale já se taky musím někdy přinutit. Tak to zkus i Ty ať těch rohlíků s Lučinou je víc než jeden. Moc na Tebe myslím. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.1.06 10:59

Matulienko - docela vím, o čem mluvíš. Já vždycky říkávala, že mám takové štěstí, že kdybych si koupila trpaslíka, tak mi určitě vyroste. Naštěstí se to začalo obracet a pokud se mi podaří donosit a porodit zdravé mimi, tak můžu říct, že se štěstí u mě konečně zabydlelo. Ale musela jsem čekat a čekat.....
Přeji, aby to opravdu vyšlo a byla jsi šťastná ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.1.06 11:20

Ahojky všem. Když to tady tak pročítám,jsme na tom vlastně všechny skoro stejně. Já teď taky přibrala,protože jsem byla tři týdny nemocná,tak jsem nevěděla co na to pan doktor,ale říkal že se to srovná. Poraďte mi co dělat proti nachlazení.Mám pocit, že mám rýmu 365 dní v roce. A teď si vlastně ani nic vzít nemůžu.Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.1.06 11:23

a ten podpis se mi asi taky nikdy nepovede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.1.06 11:25

tak to zkoušim, jsem asi natvrdlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie