Poradna duly
Jana Čurdová
Zpět k těm prsům po kojení … někde jsem tu mám ten pocit už na toto téma něco četla. Někdo tam doporučoval odstavovat postupně, aby se do prsou stačil vracet tuk a nevypadaly pak jak splasklé psí uši ![]()
Eviku, to si musím někam tučně zapsat
protože z tohohle mám vážně hrůzu (rolovat prsa do podprdy - pomooooc)
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/32 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Berenika/29 let/lev/Praha 6/ TP 21.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006
davmi/24let/štír/Praha 8/TP 29.8.2006
yoursun/27 let/lev/Ostravsko/TP 5.8.2006
Cecetka/32 let/skopec/Krnov/TP 25.8.2006
A já jsem zapomněla napsat znamení ![]()
Evikku:
chechtám se tu jak blázen když si představuju že roluju psí uši do podprdy ![]()
U nás je to s těmi prsy úplně stejné
. A když jste mluvily o tom kojení, jak to potom vypadá, náhodou já jsem byla ráda, že se mi trošku zmenšily
A to, že se trošku prověsily, no to spraví podprsenka.Je ale fakt, že jsem opravdu přestávala kojit postupně zvolna, jak tady někdo psal, tak jsem nepozorovala zas až takový rozdíl. Jestli se mi ale zmenší prsa i po druhém dítěti,tak nevím nevím…
Nějak mi přestává fungovat inteligence
Saryk měla ten seznam podle TP. Tak ho ještě opravím.
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
yoursun/27 let/lev/Ostravsko/TP 5.8.2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/32 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Berenika/29 let/lev/Praha 6/ TP 21.8.2006
Cecetka/32 let/skopec/Krnov/TP 25.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006
davmi/24let/štír/Praha 8/TP 29.8.2006
Prsa mě taky trápí. Hlavně ať moc nenarostou a ať se pak zpátky zmenší ![]()
Milhausko, k tomu Tvému podpisu, vlož to do „nastavení“, které máš teď momentálně nahoře. Nesmíš to vkládat přes uživatelský účet, to se Ti potom nezobrazí. A stačí, když to uložíš od img po img. Kouknu na Tvůj metřík, jo?
http://tickers.TickerFactory.com/…594/preg.png
Holky, nestíhám vůbec číst:-(, vy jste ale rychlíci.
Matulienko, už je dobře? Držím palečky, abys byla v pohodě!!!
Zítra jdeme kvůli svatebním šatům, původně jsem chtěla „civil“, ale pak jsem si to rozmyslela. No, uvidíme. Holky, mě tak napadlo, co si vytvořit nějakou galerii? Abychom si mohly posílat fotky:-). Musí se o to žádat:-)
Jinak už mě takové ty bleee stavy přešly, ale děsně mě pálí žáha a hlavně pořád ta chuť na něco… ale to „něco“ vůbec nemám doma:-(, je to hrůza. Doufám, že to přejde, protože už jdu sama sobě fakt na nervy.
K tomu rannímu vstávání, já vstávala do práce ve 4hod. Dojížděla jsem. Teď jsem na PN, takže si postýlku užívám tak do sedmi, pak „běžíme“ do školky:-). Každý říkal, že si na ranní vstávání zvyknu, ale dost pochybuju. Za tři roky jsem si fakt nezvykla.
Mimochodem, dnes mi přišel mail od rodiny.cz, že už nehrozí samovolný potrat
. Chodí vám také ty mailíky?
Jo, a k těm prsům. Mě se nějak výrazně nezvětšily, ale mám je děsně citlivý:-(, koupila jsem si těhotenskou podprsenku, tak se cítím líp:-)
Anajko, každý mě straší, že kojení u druhého dítěte je bolestivé, jsem z toho fakt hotová, protože u malého jsem měla bradavky rozkousaný, že jsem si je denně mazala a stejně to moc nepomáhalo:-(
A s bříškem jsem na tom asi jak píšete… pneumatika
špeková. Ale pravda je, že do kalhot už se nevejdu. Dost mě škrtí ![]()
Monalisa taky mi to chodí. V pátek mi přišlo, že se riziko potratu snížilo na 1,5%. Tak snad to už mimi v bříšku vydrží. Jen mě občas dost v bříšku píchá. Podle Dr. je to normální.
Monoliso u druhého dítěte bolestivé kojení? Kéž by to nebylo pravidlo. Totiž já jsem měla vše co se týče kojení u Alžbětky ok. Kousla mě sand4× za rok kojení a to byla fakt síla, nevím, jak bych to dokázala s popraskanýma bradavkama-uááá. Ale kde je vůle,jde asi všechno,co??
A když jsem psala,že mi roste bříško, tak si stejně myslím, že je spíš jen nafouklé, to snad zatím ještě ani nemůže být vidět, nebo jo??
Anajko, prý pokud nejsi prvorodička, tak je na tobě vidět bříško dřív. Nevím… ale kamarádka čeká třetí a už v 10tt měla pěkné mini bříško:-)
S tím kojením, vydržela by to asi každá pro své dítko:-), i když to byl kolikrát horor a místo radosti z kojení mi tekly slzy
, nooo, nebudeme tu holky plašit, každé mimi je jiné, každá maminka je jiná ![]()
Čečetko, někdy je ten mail zajímavý, ale někdy dost o ničem:-(, ale na www.miminka.com chodí maily lepší, ale jen 1× týdně:-)
Já teda taky doufám, že se mi prsa po kojení zmenší, jen se bojím, jaký budou mít tvar
(aby manža neutekl, tak budu sundávat podprdu jen po tmě
)
Monalisa: taky mám zá:,–(ně chuť na něco, co není doma. A to, co doma je, se mi hnusí..
Ty fotky bych vkládat chtěla, ale nejde mi to ani z práce ani z domu ![]()
Cecetka: to píchání asi normální bude, mě taky ještě pořád píchá..
Monalisa mě to chodí z miminka.cz a chodí mi to vždycky poslední den týdne, abych věděla, co mě od dalšího dne v dalším týdnu čeká. Ale je to taky hodně stručné. Ten poslední v pátek byl takový:
(http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…)
9. týden těhotenství (224 dní do porodu)
Termín porodu:25.8 2006
9. týden těhotenství (7. týden stáří plodu)
Trup miminka je stále silnějąí. Na paľích a nohou lze odliąit hýľdě/ramena, lokty/kolena a prsty. Kosti jsou pevnějąí. Horní končetiny se vyvíjejí rychleji neľ dolní. Prsty na rukou jsou dlouhé a na jejich koncích se začínají vytvářet polątářky.
Vąechny základní orgány se jiľ alespoň začaly vytvářet. Začínají se formovat játra, ledviny a slinivka.
Na embryu je jiľ patrně znát obličejová část. Jsou na ní patrné oči a uąi. Vytvářejí se oční víčka, i kdyľ jsou stále otevřena. Hlava tvoří přibliľně polovinu celého těla.
Srdíčko embrya se jiľ formuje do čtyř komor. Na ultrazvuku je snadno vidět bijící srdíčko. Riziko potratu se sníľilo na 1.5%.
(http://www.miminka.czhttp/…den/8tt.html) << 8.týden …
(http://www.miminka.czhttp/…en/10tt.html)10.týden >>
Ano, čečetko, je to miminka.cz. Nevím, proč jsem napsala com:-)
Jo, tak prsa, ty mi vyrostly o cislo a boliiii, aui
Monaliso, kde maji v CV tehu podprsenky a vubec tehu veci za rozumne ceny, prosim? V tomhle se tu jaksi neorientuji
Kuju ![]()
Kočárek - holky, nemáte nějaké poznatky o kočárcích Tako? Oni jsou totiž celkem levné a já na ně slyším rozporuplné názory. Kámoška ho měla před necelým rokem a prý hodně reklamovala a teď ho mají doma další známí a ti si ho zase chválí…tak nevím. Už sonduju, ale čím víc těch vozítek je, tím větší v tom mám chaos ![]()