Poradna duly
Jana Čurdová
millhausko, kam vkladas ten podpis?
Musis to vlozit v nastaveni k podpisu a pak kdyz pises prispevek zaskrtnout, ze tam chces podpis. Nebo predem nastavit, ze tam chces mit podpis vzdycky - v nastaveni.
Holky, hlavně buďme v psychické pohodě. Včera byla zas hysterická scéna u nás v práci. Prostě ty pipiny (myslím tím některé kolegyně) jsou zkrátka hloupé a jiné už to s nima nebude. Ale já se nezapojila, nechala jsem, ať se rozčilou druzí se slovy, že mě taky nikdo nehlídá, abych odváděla práci, tak jak se má. Takže já taky nebudu hlídat, jestli ony postupují v souladu se zákony. Je to jejich problém a jejich zodpovědnost.
Jinak k tomu jídlu, matulienko vím, že se to dobře říká, abys více jedla, ale když člověk nemá chuť k jídlu, tak to prostě nejde. Začínám trpět odpoledním nechutenstvím a skoro nevolností (ještě abych tak začala zvracet), takže se snažím bohatě nasnídat, vydatně poobědvat a večer jsem ráda, že do sebe natlačím rohlík s máslem.
Říkala mi kolegyně, že druhý trimestr je nejhezčí, že si začnu to těhotenství užívat. To tu už máme za chvilku, tak se těšme, že prožijeme krásné jaro a budeme sledovat, jak nám rostou bříška ![]()
Tak já jsem na tom stejně jako Ivča a Mostule … 3 kg nahore … nezvracím a na cvičení nezbývá energie.
Dneska jsem byla na kontrole a doktorka se tvářila, že to je v pořádku.
Mimčo prý roste jako podle tabulek (4 cm), všechno tak, jak ma byt
A dokonce mi schválila, že můžu jet klidně na lyže!
Taky mi odebrali asi půl litru krve na všechny různé testy včetně HIV a sifylis ![]()
Na UTZ byl se mnou i manžel, tak měl radost, že to mimčo taky viděl, jak se hýbe.
Polin cítila jsem se dost vyčerpaná, tak jsem minulý týden zůstala doma na neschopence. A dokonce mě za to Dr. pochválil
No a doma net nemáme, takže jsem jaksi nemohla přispívat ![]()
Děvčátka,
zdravím všechny nově příchozí! ![]()
Matulienko, určitě se všechno spraví, uvidíš. Chce to jen prostě přežít. Taky jsem prožila doslova peklo, nejdřív s nemocnou mamčou, pak ve vztahu a teď už je snad všechno v pořádku. Zařekla jsem se, že se soustředím na miminko a nic mě nerozhází
a docela mi to i vychází! ![]()
Holky, dneska jsem dostala mailík od „rodiny“ - nechávám si posílat každý den - Rizikove obdobi pro spontanni potrat mate za sebou. Zvladli jste ho na jednicku!
Tak jsem šťastnááá - aspoň nějaká vzpruha, když na kontrolu jdu až 9/2, to jsou ještě 3 týdny! Modlím se, aby bylo všechno v pořádku.
Jinak s tou prací…taky se zrovna nepřetrhnu, jednak se mi nechce a jednak tady s námi pracujícími jednají jako s obtížným hmyzem, takže motivace veskrze žádná. Vedení má pocit, že je okrádáme a bůhvíco ještě. Prostě pracovní podmínky nic moc. No a jelikož je mimosezona, tak si užívám klidu
Jo a do práce vstávám v půl 8 a i tak mám co dělat, abych se vykopala
Je ale fakt, že chodím docela pozdě spát. Mezi 11 a 12.
No a jinak už se mi asi upravila hladina hormonů, přesně tak, jak to psali v mailu od „rodiny“, takže mimi už by si mělo vyrábět hormony v placentě samo a tudíž už mi není na zvracení. Jen občas se mi udělá ještě slabo. A kilíčka, ty taky nahopkaly, počítám snad jen 2. Ale jsem docela vyžle, takže to neřeším. Hlavně, že má mimi živiny ![]()
Tchýni mám výbornou, už nakupuje dupačky a nosí mi vitamíny. Na rozdíl od mojí rodiny
, kterou snad zajímám od doby, co jsem řekla, že jsem těhu, ještě míň, než obvykle. Ach jo.
Holčinky, všechny se držte a všem vám přeju hodně zdravíčka a štěstíčka ![]()
Saryku, chtěla jsem si to od rodiny taky nechat posílat, ale nemůžu to vůbec najít
Škoda, že s váma v práci tak blbě zacházejí. To já si naštěstí nemůžu stěžovat, vedení je SUPER! A mě se zrovna teď sezóna začíná rozjíždět, ale to nejhorší bude trvat tak měsíc a pak se to zas zvolní. Já vstávám do práce v 1/2 šesté, takže jsem vždycky po deváté tuhá
Škoda, že tě tvoje rodina takhle zanedbává, snad se to spraví až se mimi narodí. A alespoň ti to tchýně vynahrazuje ![]()
díky za radu, snad se to podaří.Teď už musím běžet do práce.Mějte se všechny krásně a opatrujte se.
Mostule, moc děkuju za povzbuzení!
Snad si nás pak s mimískem naši všimnou. Paňmámu mám za rohem a ty vitamínky od ní jsou super ![]()
Nastavení na RODINĚ - normálně si najeď na www.rodina.cz a hned vpravo je obdélníček a tam je popsáno, jak se zaregistrovat a nechat si posílat, tak to zkus, je to milé počteníčko každé ráno
obzvláště dnes mě potešili
!
Holčinky,
taky bychom mohly aktualizovat seznámek, nově příchozí, zapište se, ať vidíme, kolik mamin nás tu už je ![]()
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/31 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Berenika/29 let/lev/Praha 6/ TP 21.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006
Saryk75:
Já už se jednou psala,ale jaksi jsem zmizela,tak já se připíšu znovu.
Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/31 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Berenika/29 let/lev/Praha 6/ TP 21.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006
davmi/24let/štír/Praha 8/TP 29.8.2006
jé tak to já asi vzala starší seznámek, tak to se moc omlouvám
ale pěkně se rozrůstáme ![]()
Saryku, děkuju. Už jsem se zaregistrovala, tak čekám na zprávičku, jak je mimi daleko ![]()
Dneska jste mě holky překvapily, celé dny se nic nedělo a teď přibylo tolik stránek ,že nestihám.
Taky vítám Mimulíka -doufám,že jsem nespletla přezdívku, jestli jo,tak se omlouvám
a Matulience přeju ať je líp.Co nejdříve.
Holky vám kterým je ještě špatně, uvidíte,to bude za chvíli pryč, když některé z nás to už opouští.U mě to přišlo ze dne na den a konečně je mi celkem fajn. Není to ještě úplně ono,ale vidím, že to jde opravdu k lepšímu. Každopádně já už začínám taky přibírat, začíná mi růst bříško,ale raději se ještě nevážím. počítám,že mám nahoře tak 3kg,víc snad ne, nevadí mi to naštěstí, protože jsem dost vysoká a to se pak ty kila ztrácí. Jo a někdy začínám být pěkně ale pěkně protivná. Jestli to bude pokračovat tak, jako v minulém těhu, tak se má manža na co těšit ![]()