Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
17.1.06 14:23

No tak to já jsem taky byla u dr. jen jednou a to hned 2.1. Dělal mi stěry, ale hlavně proto, že jsem tam už dlouho předtím nebyla. Potom vnitřní UTZ, kde bylo všechno OK, jen mimi trochu větší, než dle PM. Nic mi nebrali, jen mě vážili a měřili tlak (99/63). Další kontrolu mám 2.2. a mám přinést moč. Navíc se dr. vyjadřoval o tom, že UTZ mi udělá třikrát zdarma a ostatní si budu muset připlatit. Přitom to má v ordinaci, tak nevím.. asi chce každý trochu vydělat. Jen nechápu proč na těhotných. DOcela mě to štve, protože vidět mimi je zážitek a já mám momentálně absťák. Špatně už mi taky není a jediný co mi připomíná těhotenství je trochu více cm v dolní části břicha. Takže budu muset investovat, abych své mimi vůbec viděla.. Ale ono mi za to stojí :-)
Jinak se koukněte na diskuzi na rodině, kde je téma Jak TOMU říkat u chlapečků a holčiček. Docela jsem se pobavila :lol:
http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…
Zatím papa a buďte hodné na svá bříška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.06 14:35

Já mám „péči“ trochu neobvyklou, protože máma je porodní asistentka, tak chodím k ní do porodnice a tam mě vždycky zkouknul doktor co měl zrovna službu (dvakrát jsem špinila).
Ale při poslední návštěvě už jsem poznala „svého“ Dr., dělali mi ultrazvuk přes bříško, vag. vyšetření, sestra mi změřila pánev, dali mi průkazku, a šla jsem na krev (spousta vyšetření, brali mi asi 5-6 zkumavek krve).
A za týden jdu na kontrolu, tak jsem docela zvědavá, jak to bude dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
17.1.06 14:40

Tak já jsem zatím byla na vyšetření dvakrát, doktorka mi vždycky udělala jen vaginální UTZ a to bylo všechno. Žádné vážení, tlak atd.
Zítra jdu potřetí a to už jdu nalačno a s močí a pošle mě do Gennetu na krev. Tak jsem zvědavá, co dalšího se mnou bude provádět.
Jde se mnou i manžel podívat se na mimíska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.1.06 15:01

Ahoj holky, tak jsem se dneska konecne dostala k internetu. Dopoledne jsme byli na radnici kvuli papirum na svatbu. To vite mam to vsechno trosku slozitejsi, kdyz jsem v Nemecku a beru si nemeckeho pritele. Jinak na svatbu jiz mame vsechno zarizene, jen jeste prstynky ne. Svatbu jsme taky zacali planovat pred mimi a ono se nam pak nejak rychle povedlo :)

Jinak ja byla na kontrole jiz 3krat. Poprve v 5t+3 a to mi hnedka podle UTZ urcil, ze jsem tehotna a hnedka mi vzali plno krve na vsechny testy (mam taky 0+ :) ), zvazili, zmerili tlak a taky jsem hnedka dostala tehotenskou prukazku.

Pak jsem tam byla po 14 dnech a to byl zase UTZ a jiz hezci foto, kterou jsem si nechala vytisknout (zdarma, ale neni to tak kvalitni jako u me kamaradky za penize v Cechach). Moc si nosit nemusim, staci jim vzdycky, kdyz se tam vycuram (chodim tam teda vzdy asi tak v 8-9 hodin). Jinak mne zase sestricka zvazila a zmerila tlak a doktor mi udelal vyter na chlamydie.

A ted tam jiz chodim po 4 tydnech a byla jsem tam ted v pondeli (moc, krev na obsah zeleza…, tlak, vaha, UTZ) a tak dalsi prohlidka je az 13.2. Pritel se mnou pujde az na ten velky UTZ, kdy uz bude mimi poradne videt.

Ted musim trochu pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.1.06 15:23

EvikP
Mám na tebe takový dotaz,četla jsem začátky tohohle fóra a psala jsi tam,že na prvním utz ještě nebilo srdíčko?To jsi byla v kterém týdnu?A na dalším utz už bylo vidět?Díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
17.1.06 15:30

Ahojky, už jsem dlouho nic nepřipsala, nějak nestíhám!

Já zjistila těhu tak týden před vánoci, to mi dělal dr. UTZ, teď v pátek jsem byla na krvi a ve čtvrtek jdu na kontrolu a taky netuším co se bude dít. Jestli zas UTZ, nebo mi řeknou výsledky krve? Nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
17.1.06 15:50

Davmi: tuším, že to byl cca. 6.týden. Ale srdíčko by mělo být vidět do 8-9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
17.1.06 16:17

Davmi

Já byla na utz 5tt a 6tt. Tam ještě nebylo a minulý týden přesně 7tt, už mimísek měřil 8mm a srdíčko mu bilo. Ale asi je to individuální. Záleží na datu početí… :-)
Dokonce mi jedna známá (porodní asistentka říkala),že je čas do 10tt. Takže v klidu.

Danielat
Tak k jakému panu dr. nakonec chodíš? K Pokornému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.06 16:23

EvikuP: jojo, k Pokornému… trochu mám strach po tvojí zkušenosti… no uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
17.1.06 16:30

Danielat

A jak se Ti s ním komunikovalo? Mě nikdy nic neřekl,ani když jsem tam chodila předtím. A hlavně potom co mi řekl, že osm pozitivních testů nic neznamená, tak to mě vcelku dostalo. A taky nevím, z jakého důvodu mi bral krevní obraz. To mi taky nijak neodůvodnil. No a potom co řekl, že na mě nemá čas, tak to dokonal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.1.06 20:45

Hlasim sa do klubu

Ahoj babulky,

tak sa hlasim do klubu 08/2006. Som sice zo SR, ale dufam, ze ma vezmete medzi seba. Sledujem vas pokec uz zhruba 3 tyzdne. O tehotenstve som sa dozvedela tyzden pred Vianocami a stale tomu nemozem uverit. Lekar mi tvrdil, ze budem mat pravdepodobne problem otehotniet, pretoze predchadzajuca gynekologicka sa na mna vyprdla a prechodila som dost silne zapaly vajecnikov a tiez vraj poriadne nedorastala sliznica, ci co. Tak som bola dost v soku, ked som si nasla dve ciarky na TT. Nedavno som dokoncila VS a zacala som si hladat novu pracu a zrazu BUM! Ale na babo sa tesim. Clovek to stale odklada a zrazu zisti, ze je neskoro. Keby to neprislo, neviem, neviem, kedy by sme na mrnouskovi zacali pracovat. Tak snad „kariera“ nejaku chvilu este pocka.
Rodicia o tom este nevedia, tak som zvedava ako sa budu tvarit. Stale sa stazovali, ze sa snad vnucat ani nedockaju (mam uz 27 rokov), len potencialna svokra asi dostane porazku, lebo podla nej nikde a nikdy nebude jej synackovi tak dobre, ako pri nej. Ziadna sa o neho nepostara lepsie ako ona a ona si nevie predstavit, ze by odisiel, lebo je na nom zavisla. A ona je snad prvorada v jeho zivote. Toto pocuvam pomerne casto. Ale je mi ukradnuta. Jedna blba poznamka z jej strany a tocim sa na opatku a odchadzam.
V utorok si idem pre knizku, ale aj tak sa stale bojim tesit z mimiska, ked clovek cita o potratoch, kolko tehotenstiev tak konci, o roznych vrodenych vadach. Asi by som mala mysliet viac optimisticky…
Stale mi je pritom zle. Nevraciam dennnodenne, len kazdy druhy, treti den, ale vacsinou je mi cely den hrozne, napina, bojim sa aj zakaslat. Dufam, ze to coskoro prejde. A ta unava, to je hrozneeee.
No som sa rozpisala.
Tak sa majte krasne a dobru noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.1.06 20:50

Este pripajam tickerik

Tak uz naozaj dobru noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 07:04

Re: Este pripajam tickerik

Vítám nového člena ze slovenské republiky :) A gratuluju k mimísku!Neboj,já se taky pořád stresuju,ale určitě by se to nemělo.
Jinak je mi taky pořád zle a s tím že máš strach zakašlat jsi mi vzala slova z úst,já se bojím i zívnout,protože mám pocit,že okamžitě poletím na záchod.
Tak držím palce,ať je líp a oba se opatrujte!
Ahoj Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 07:06

Re: Este pripajam tickerik

EviP:
A to počítáš 7TT od začátku menstruace nebo od ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 08:02

Davmi

počítám to od poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...