Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
18.1.06 08:26

Zkouška metříku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 08:27

Sakra holky,jak tam ten metřík dostanu?Zkopírovala jsem si ho do nastavení,ale jaksi tam není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 08:28

Já jsem trdlo,vždyť stačí zaškrtnout připojit podpis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.1.06 08:31

Dobré ránko :lol:
Davmi, jen si vymaž ten začátek, má to začínat až tím ..a tím i končit, ať o nemáš moc dlouhý. Jinak máš mooc pěknej metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.1.06 08:32

A vítám Mimulíka :lol: Z tchýně si nic nedělej. Já se se svou vůbec nestýkám - a je mi tak líp 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.1.06 08:50

Dobre ranko,

take vitam Mimulika ze Slovenska a preji Ti zdrave miminko a hodnou tchyni. Treba az se dozvi, ze bude babickou, zlepsi se ji nalada a bude na tebe hodna :wink:

Davmi ty mas ale hezky metrik s dudlikem :)

Jeste se vam musim priznat, co se mi stalo: Chtelo se mi na zachod (coz teda neni nic divneho) a pak jsem najednou tesne pred zachodem musela kychnout a nejak ten tlak byl tak velky, ze jsem se z toho pocurala :roll: (ale jen trosku). Tak to se mi nestalo jiz vazne dlouho :wink:

Tak hezky den, musim pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.1.06 08:54

Ivčo, to se vůbec nediv, tím kýchnutím se ti povolily svěrače :lol:
Mě se včera zase stalo, že jsem taky potřebovala strašně čurat, ale zároveň se mi udělalo hrozně zle na zvracení, tak jsem nevěděla, jak se k tomu záchodu postavit :roll: Ale nakonec jsem na něj sedla a popadla kyblík…no nakonec jsem si jen odplivla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 08:57

Tak snad už jsem to opravila správně :) Dneska se mi nechce vůbec,ale vůbec pracovat a to máme za týden intenturu ve firmě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
18.1.06 09:20

Dobré ráno :lol:
mě se zase stává (omlouvám se že to píšu hned po ránu :wink: ) že zvracím nekontrolovatelně, že ani nestihnu vyrazit směr záchod a už to je… :?
Jinak moje tchýně je poklad, fakt… a tchán taky…
A pracovat se mi dneska nechce ani trochu, ale to už dlouho :lol: amnžel teď mění práci, taktrochu koketuju s myšlenkou až najde něco jiného a trochu se to u:,–(í že si nechám napsat PN a budu doma… chystat hnízdečko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.1.06 09:44

Ahojky holky :D

IvcaM :lol: myslím, že to v příštích měsících nebude nic neobvyklého. Hlavně, až nás začnou mimísci utlačovat (močák, střeva). Už teď pro jistotu nosím mimo domov slipovku. Jeden nikdy neví, co se mpřihodit 8O

Davmi tak pracovat se mi nechce taky už nějakou dobu. Ale u mě je to tak každou zimu. Až na jaře, jak začne svítit sluníčko, tak se mi vrátí veškerá energie. I když nevím, kolik z té energie mi letos ubere mimísek :D

Mostule vyřešila jsi to dobře. Ono to vlastně ani jinak nešlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.1.06 09:46

Ahojíček všem,

vítám nováčka v srpňátečkách.
Příští týden jdu na kontrolu a mám obavy, co mi řekne doktorka, mám -2,5 kg.
No, při tom, co se doma děje se ani nedivím. Ale to sem nebudu plést.
Tak se držte koťátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 09:48

Cecetka:
Tak to jsme na tom podobně,hlavně to vstávání o půl 6 ráno je u mě tragédie :) Ale chodím spát tak v 8,takže vyspaná aspoň trošku jsem :lol: V práci to zatím nikdo neví,že čekám budulínka,takže teď maskuju i své odbihání na záchod,když mi začně být zle a už týden se vymlouvám,že chodím tak často,protože mám nějaké žaludeční problémy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 09:53

Cecetka

Jakpak se Ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.1.06 09:54

matulienka

Klidně nám to řekni. Hlavně se moc nestresuj, to mimískovi nedělá dobře. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.1.06 09:56

Eviku, ,
je to těžký a špatně se o tom mluví .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...