Poradna duly
Jana Čurdová
Sakra holky,jak tam ten metřík dostanu?Zkopírovala jsem si ho do nastavení,ale jaksi tam není ![]()
Dobré ránko ![]()
Davmi, jen si vymaž ten začátek, má to začínat až tím ..a tím i končit, ať o nemáš moc dlouhý. Jinak máš mooc pěknej metřík ![]()
A vítám Mimulíka
Z tchýně si nic nedělej. Já se se svou vůbec nestýkám - a je mi tak líp ![]()
Dobre ranko,
take vitam Mimulika ze Slovenska a preji Ti zdrave miminko a hodnou tchyni. Treba az se dozvi, ze bude babickou, zlepsi se ji nalada a bude na tebe hodna ![]()
Davmi ty mas ale hezky metrik s dudlikem ![]()
Jeste se vam musim priznat, co se mi stalo: Chtelo se mi na zachod (coz teda neni nic divneho) a pak jsem najednou tesne pred zachodem musela kychnout a nejak ten tlak byl tak velky, ze jsem se z toho pocurala
(ale jen trosku). Tak to se mi nestalo jiz vazne dlouho ![]()
Tak hezky den, musim pracovat
Ivčo, to se vůbec nediv, tím kýchnutím se ti povolily svěrače ![]()
Mě se včera zase stalo, že jsem taky potřebovala strašně čurat, ale zároveň se mi udělalo hrozně zle na zvracení, tak jsem nevěděla, jak se k tomu záchodu postavit
Ale nakonec jsem na něj sedla a popadla kyblík…no nakonec jsem si jen odplivla ![]()
Tak snad už jsem to opravila správně
Dneska se mi nechce vůbec,ale vůbec pracovat a to máme za týden intenturu ve firmě ![]()
Dobré ráno ![]()
mě se zase stává (omlouvám se že to píšu hned po ránu
) že zvracím nekontrolovatelně, že ani nestihnu vyrazit směr záchod a už to je… ![]()
Jinak moje tchýně je poklad, fakt… a tchán taky…
A pracovat se mi dneska nechce ani trochu, ale to už dlouho
amnžel teď mění práci, taktrochu koketuju s myšlenkou až najde něco jiného a trochu se to u:,–(í že si nechám napsat PN a budu doma… chystat hnízdečko
Ahojky holky ![]()
IvcaM
myslím, že to v příštích měsících nebude nic neobvyklého. Hlavně, až nás začnou mimísci utlačovat (močák, střeva). Už teď pro jistotu nosím mimo domov slipovku. Jeden nikdy neví, co se mpřihodit ![]()
Davmi tak pracovat se mi nechce taky už nějakou dobu. Ale u mě je to tak každou zimu. Až na jaře, jak začne svítit sluníčko, tak se mi vrátí veškerá energie. I když nevím, kolik z té energie mi letos ubere mimísek ![]()
Mostule vyřešila jsi to dobře. Ono to vlastně ani jinak nešlo ![]()
Ahojíček všem,
vítám nováčka v srpňátečkách.
Příští týden jdu na kontrolu a mám obavy, co mi řekne doktorka, mám -2,5 kg.
No, při tom, co se doma děje se ani nedivím. Ale to sem nebudu plést.
Tak se držte koťátka.
Cecetka:
Tak to jsme na tom podobně,hlavně to vstávání o půl 6 ráno je u mě tragédie
Ale chodím spát tak v 8,takže vyspaná aspoň trošku jsem
V práci to zatím nikdo neví,že čekám budulínka,takže teď maskuju i své odbihání na záchod,když mi začně být zle a už týden se vymlouvám,že chodím tak často,protože mám nějaké žaludeční problémy ![]()
matulienka
Klidně nám to řekni. Hlavně se moc nestresuj, to mimískovi nedělá dobře. Opatruj se.