Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
17.1.06 08:02

Ahoj holky,

tak se po delší době zase hlásím. Už chodím do práce,takže není moc času. A ještě ke všemu trpím. Od neděle zvracím a už jsem z toho pěkně unavená. Tak to snad bude už brzo dobré. Už aby to přestalo. :-(
Jinak je nám fajn. V sobotu jsme byli na nákupu v Tescu. Vím,že je brzo,ale ty bodýčka za 40,– a 50,–Kč se prostě nedali nekoupit. Měli tam 70% slevy. Tak jsme asi za 300,–Kč už něco nakoupili. Tak to je asi tak vše. Zase jak budu mít chvilku, tak se ozvu.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
17.1.06 08:09

Dobré ránko,
mě už naštěstí nevolnosti pozvolna opouští, ale taky to není 100%
Eviku, v Tescu jsme byli minulý týden a taky jsme nakupovali (asi za 600,–). Ale pravda je, že já už nakupuju průběžně 3roky. Když jsem byla v Anglii, tak tam měli úžasný slevy - třeba takový dobrý UNISEX kalhoty za 1libru atd. !!! Tak to bych byla hloupá, kdybych nenakupovala. Takže my máme věciček docela hodně :wink:
V pátek jsem byla na kontrole a dr. mě vyšetřila jen pohmatem a říkala, že mimi krásně roste a velikost odpovídá stáří :lol: Příští kontrola je na moje narozky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.1.06 08:56

Dobré ráno holky, tak musím říct, že mě ais atky nevolnosti pomalinku opouští. Jsem strašně ráda, ještě mě to drží večer,ale to už je taky jen otázka času. Každopádně na kafe jsem ještě chuť nedostala, takže to ještě není úplně ok. Kafe je můj senzor :lol: Aorát jsem pořád víc unavená, ráno se nemůžu vykopat z postele, Bětka kolem mě lítá a já se nemůžu zvednout. Někdy si připadám úplně neschopně :(

Zatím se mějte hezky, já jdu dělat snídani a hrát si :lol:
Pa pa Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
17.1.06 09:06

Krásné ráno, holky,

Anajko, to znám:-), já nejsem ráno schopná vstát a odvézt synka do školky. Kdy ta únava přejde? Takhle nejsem vůbec schopná fungovat.

Když jsem šla ze školky, tak jsem se stavila v krámě a „musela“ :oops: jsem si koupit koblížky. Měla jsem na ně takovou chuť, že jsem domů doslova letěla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.06 09:25

Dobré ráno,
já jen doufám, že nevolnosti odezní úderem 13. týdne, protože jinak si to asi hodím :lol: :lol:
Nevěsty, vy se máte, trochu vám ty přípravy závidím :D (a přeju samozřejmě!!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.1.06 09:42

Maminy,začala jsem kapánek špínit,jsem podle poslední menstruace 8TT+1. Špínim fakt malinko,ale už mě to stačilo dost vystresovat.Vy které už jste 8TT prožili,může se špinění objevit?
Děkuju stále vystresovaná Míša 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.1.06 09:49

Davmi (nebo Míšo),
já jsem špinila asi týden - začalo mi to asi v 7+3. Dr. mi říkal, že je to úplně běžný, ale pro jistotu mi doporučil Ascorutin 3×1 - je na posílení cévních stěn a dá se i koupit volně v lékárně. Zbytečně se nestresuj, všechno je určitě v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.1.06 09:56

Helli,moc děkuju,v pondělí jdu na utz,tak kdyby to do té doby nepřestalo,tak to s doktorkou proberu.Opatrujte se těhulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.06 10:00

Míšo, ahoj, špinila jsem 2× (v 7. a 8. týdnu), dělali mi ultrazvuk a řekli, že je vše OK, že to může být po větší fyzické námaze, pohlavním styku… nebo v období, kdy bys jako netěhotná menstruovala.
Předepsali mi Ascorutin a Duphaston (myslím že se to tak jmenuje), a že mám být v klidu, nejlépe ležet a nic nedělat (bylo to přes Vánoce, tak jsem koukala na pohádky :lol: ), rozhodně se nenamáhat, nenosit a nezvedat těžší věci.
Co jsem tak posléze zjišťovala, je to docela časté
Držím ti palce, aby bylo vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.1.06 10:08

Danielat:
Děkuju,je pravda,že kdybych nebyla těhu,tak bych to s největší pravděpodobnosti včera nebo dneska měla dostat,tak je možné,že je to opravdu tím.Protože mě i kapánek pobolívá břicho,ale to mám asi i ze zácpy,trpím ji totiž jako blázen.Ten malý prďola mi teda dáva zabrat už od začátku! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.06 10:35

Davmi:
tak to bude asi tím, to byla první věc na kterou se mě doktoři ptali, zda nejsem v období „potenciální menstruace“.
Tak se měj fajn a ať je to lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.1.06 10:38

Holky omlouvám se,že Vám se takhle lezu,jsem ze ZÁŘÍ 2006,tak se občas nakukuju,abych věděla,co mě čeká :)
MONALISA- Jestli máte možnost jet do Mostu,tak hned u " Repre",za Priorem,je svatební salón,a tam mají nádherný,já už je tam mám zamluvený :wink:

Mějte se moc hezky,a ať Vám bříška pěkně rostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.1.06 10:41

Davmi, já taky trošku v 7tt zašpinila, taky jsem z toho byla vystreslá, ale dr mi na kontrole potvrdila, že mimi je v pořádku. Je fakt, že jsem ten den běhala po Praze, takže to bylo asi námahou. Bude to dobré, uvidíš :) Držím palečky.

Monaliso, v CV je to se šatama bída…zkus Most. Já jsem původně tamodtud a šaty jsem si půjčovala taky tam. Je to už let..no ale kamarádka se vdávala předloni a taky vyrazila tam. Docela dobrá půjčovna byla v kulturáku - je to hned za Priorem, ale určitě jich tam bude víc. Tak ať ti to sluší :) Jinak já bych se taky vdala…ale přítel také čeká na rozvod… :? To jsou prostě ty soudy tady…strašný :cry: Takže mě běhání holt nemine. No uvidíme, třeba se to stihne.

Nevolnosti to je něco, je mi chvíli dobře, pak najednou se mi udělá zle…ale myslím, že to ustupuje, někdy si připadám absolutně „netěhotně“ 8O až jsem vyplašená, protože tu bláznivou kontrolu mám až 9/2 a na poslední jsem byla 28/12. Jinak zamlklá těhu mě taky děsí, ale řekla jsem si, že se tím prostě nebudu zabývat a že mimi bude v pořádku! :D a hotovo :D

Jdu zase pracovat, mějte krásný den a já zase nakouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
17.1.06 10:43

Jannis, vzala jsi mi myšlénku :lol: vidíš, Monaliso, hned tam vyraz, ať máš krááásný šatičky. Trošku ti závidím, taky bych chtěla být zase princezna :) Tak ať jsi princeznička jak má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.1.06 11:37

Monoliso já ti normálně tu svatbu závidím. Já jsem se vdávala před 2,5 lety a dodneška na to vzpomínáme, byl to super den, užila jsem si ho parádně.Ale možná to má praávě takové kouzlo, že by to mělo být navždy.Určitě ti to bude slušet.
Davmi sanž se odpočívat, sand to špinění nic nebude, ale chápu, že tě to vystrašilo. Koho by to nevystrašilo co?Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí