Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
19.1.06 13:17

Cecetko, jo jsem to já, chodila a ještě chodím s holkama kecat. A Danielu jsi taky odhalila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
19.1.06 13:20

monikab

Máš tam někde svatební fotečky? Pošli odkaz. Prosím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
19.1.06 13:21

jé holky, vy tam taky máte svatební fotečky? a máte odkaz, ať to nemusím moc dlouho hledat?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
19.1.06 13:26

Monikab jojo, pošli odkaz. Danielu si pamatuji, ale tebe si neumím vybavit. Ale jen co tě na fotečce uvidím, tak si vzpomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.1.06 13:28

Moni: krásná jsi, vysoká taky, blodnýna skoro…až na ty 4 prsa je to pravda :lol: :lol:

já myslím že mám odkaz na stránky i tady pod www

Anajko: díky za tip, kousek odtud pracuju tak se tam zajdu podívat, kde to přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
19.1.06 13:31

Anajka

Prosbičku, prosím, v jaké cenové relaci se ty šátky pohybují? A jsou to nějaké speciální šátky na mimi, nebo normální? Já abych věděla na co se ptát. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.1.06 13:37

EvikP Danielat těch druhů je několik,ale myslím,že zrovna Vatanai je kvalitní a dost známý. Cenově se pohybujou podle délky, čím delší tím dražší. My máme 4,5 m, můj manžel není žádné tintítko a v pohodě to ovázal a stál nás cca 2300,– Kč. Ten obchůdek je zastrčený v ulici a já nevím přesně jak se jmenoval. Vím, že to bylo na I a byla to spíš taková ruční dílna, kde pracovali i postižení. Zkusím se podívat na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
19.1.06 13:39

Tak jsem pohledala a našla. Tady jsou fotky Moniky:
 http://www.beremese.cz/album/album.php?…

Monikab doufám, že nevadí, že jsem holkám ten odkaz dala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.1.06 13:40

Danielat byla to prodejna IGNIS, Slovenská 21,P-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.1.06 13:48

Ahoj holky,

tak jsme dnes navštívili svatební salon a vybrali si. Docela jsem z toho měla hrůzu, protože ten můj chlap na obleky není. Za 14 dní nám také dorazí svatební oznámení. Jsem na to docela zvědavá, ale až na kytku a nějaký salonek na svatební hostinu máme všechno zařízený :wink:
Jinak já se dnes celé dopoledne cítila skvěle, ale teď je mi tak divně. Žaludek mám jako na vodě, zkusila jsem to zahnat banánem a nic. Snad to bude lepší.
Péťa dnes slaví 6. narozeniny, tak si spolu uděláme super den, taťka šel na odpolední, tak to bude jen den pro nás :lol: , už teď se lituju :lol: :lol: :lol:
A kočárky… u Péti jsme měla hluboký a potom sporťák, ale měli jsme velký byt, tak to bylo kam dát. Teď bydlíme v malém bytě, takže přemýšlím o nějaké kombinaci, protože mi fakt přijde zbytečný kupovat na půl roku hluboký a pak sporťák. No, ale na to je ještě čas.
Mě čeká poradna v úterý, těším se, až uvidím štěstíčko na UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.1.06 13:54

Anajko: díky, super, Ignis znám, můj manžel tam chodil chvilku pracovat jako dobrovolník :lol: mně se od nich líbí ty panenky, které si můžeš sama ušít… a už jsem tam dlouho nebyla, tak ani nevím že tam mají i šátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.1.06 13:58

Danielat tak to je náhoda, že to znáš. Taky se mi tam líbí jejich věcičkya vůbec je to tam hrozně příjemné. A paní, která tam prodávala byla taky moc milá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.1.06 14:13

Anajko: esli byla starší šedivovlasá tak to je zakladatelka, paní Pičmanová, moc fajn paní…tak to se tam co nejdřív zajdu podívat, mám to za rohem od práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.1.06 14:27

Teda člověk tu chvilku není a tady je najednou nových stránek.
Jinak zdravím nová srpňátka.
No a baych neměla stresů málo, v poledne mi volali ze škoky, že malej na vycházce spadl a bouchl se do hlavy, že teda všechno bylo dobrý, ale najednou ho to moc bolí, brečí a chce se mu spát.
Tak jsme si pro něj hned mazala…a chudáček můj maličkej tak plakal a objímal mne. Venku vyzvracel čajík a tak si myslím, že má otřes mozku. Teď mi hajušká v mé postýlce a já tam pořád lezu a kontroluju ho.

Uvidím, jak mu bude odpoledne, až se vyspí, jestli něco, valím do dětské.
Tak zatím pa pa adržte nám pěstičky, já se z těch srabů snad nevyhrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
19.1.06 14:30

Matulienko, moc držím palečky, ať to malýho brzo přejde a je v pohodě. A taky doufám, že už jsi si to trápení vybrala a teď už přijde jenom radost a štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí