Poradna duly
Jana Čurdová
Monalisa24
To já jsem připrabala ještě před těhu,ale ten můj pupek se vždycky rozjel do stran, když jsem si lehla na záda,ale teď ne. Mám bříško takové tvrdší a ať se snažím jak se snažím,prostě ho vůbec nezastrčím. A to jsem teď během těhu přibrala zatím jen 0,5kg. Tak nevím. ![]()
Dobré ráno,
Matulienko: to jsem ráda že je synáčkovi dobře ![]()
já se důkladně pozoruju a snažím se najít bříško a NIC (resp. jen moje pneu)
nicméně kalhoty mi začínají bý těsnější, tak nevím… že by se pod pneumatikou něco rýsovalo
?
Také zdravím po „ránu“!
Matulienko , to je fajn, že už je malej v pohodě. To si s ním dneska užiješ, viď? ![]()
Mně bříško roste jak ďáblík. Teda mě přijde pořád stejný,ale manža,kterej mě vidí vždycky jen večer, tvrdí, že mu rostu před očima. A je fakt, že už mi příšerně škrtí i kalhoty, který mi před těhu byly hodně velký, jiný už ani nepokouším oblíkat - lycra ne lycra. Příští týden prostě musím akutně vyrazit pro nějaký těhu oblečení nebo budu muset chodit pořád v teplákách. ![]()
Já a bříško
, padají mi elastický rifle, když jdu do obchodu tak jen popotahuju, abych je neměla dole.
Zatím mám dole 3 kila.
Ale převážně to budou ty nervíky doma, protože jinak už mi vůbec není tak zle, jak na začátku.
Zatím jsem posnídala pribiňáček a v obchodě jsme ho málem vyhodila, ale naštěstí mne pokladní obsloužila dřív ![]()
Jo a jinak tedy hubená rozhodně nejsem, 174 /77, teď 74 kg.
A tak se uklidňuji, že má pecička z čeho žít.
Monoliso24,
tak to k zápisu držím pěstičky. Ať se vše zadaří.
Helli,
no to si užívám, Petřík je jako urvanej ze řetězu a tak mne slušně prohání. Ale jsem ráda, neumím si představit, že bych měla den klidu, však malej má být po kom, se mnou to šije taky obstojně:-)) ![]()
matulienka
Jojo u maminy v pelíšku je to nejlepší. Ještě teď když jsem u ní,tak si k ní vlezu a kecáme.
Mám s mamčou hezkej vztah. Vychovala nás tři holky sama. Táta mi umřel,když mi bylo 13let.
Mám ji moc ráda.
Eviku,
taky mám s maminkou skvělý vztah, jsme jako kamarádky.
Není nad to, mít super mámu.
Teda a musely jste to mít opravdu těžké.
právě mi došel mail z miminka.cz EvikP to tě bude taky zajímat.
(http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…)
10. týden těhotenství (217 dní do porodu)
Termín porodu:25.8 2006
Profil obličeje má jiľ lidský vzhled. Vnějąí části uąí získávají stále zřetelnějąí tvar. Vytvářejí se základy vlasů. Vytvářejí se základy vąech 32 budoucích zubů miminka.
Větąina vnitřních orgánů je jiľ vytvořena nebo se velmi rychle vyvíjejí. Játra začínají produkovat ľluč. Střeva jsou na svém místě. Ledviny začínají produkovat moč.
Jsou vyvinuty vnějąí genitálie i kdyľ zatím není moľno rozpoznat pohlaví dítěte.
Tep malého srdíčka můľete slyąet pomocí spec. přístroje.
Placenta je zatím umístěna přílią nízko děloľní branky, velmi rychle roste a je náchylná ke kontrakcím - a tedy i k případnému potratu. Dejte pozor na příliąné namáhání bříąka. Pokud chcete cvičit - a to v těhotenství po dohodě s lékařem (http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…)rozhodně můľete - vynechejte cviky na břiąní svalstvo.
Tělo maminky je teď pod vlivem záplavy hormonů - změny nálad a pocitů, emocí. Je to normální, i kdyľ ne kaľdá maminka to zaľije. Záchvaty pláče nejsou nic zvláątního - přeneste se přes to. Cvičte, pomůľe vám to vyrovnat se s emocemi.
Nenoste nic těľkého. V prvním trimestru je děloha a tedy i dítě velmi citlivé na příliąnou námahu.
Trochu vám „zavidím“ dobrý vztah s mamkou…my jsem to spolu měly vždycky složité, ale myslím, že se to teď mění k lepšímu ![]()
Jinak jsem si musela rozepnout kalhoty, protože mě začaly škrtit… asi jsem se nakazila vašimi rostoucími bříšky ![]()
Sama ženská s třema dětma, to musí být hodně těžké. Ale je fakt, že ženy jsou silné a někdy opravdu vydrží víc jak kůň.
Danielat když sedím, tak mám vždycky rozepnutýá knoflík. Přibrala jsem totiž v pase 3 cm
Asi se mi začíná ukládat tuk ![]()
Poté, co mě opustila zácpa, jsem zjistila, že mám nahoře zatím 1kg
což mě uklidnilo - bála jsem se tří ![]()
Jdu pracovat, máme fofry
![]()
Matulienka
Někdy to bylo těžké. To víš, holky v pubertě.
Ale mamča to všechno zvládla. Myslím,že nás vedla správnou cestou. Teď už se těší na třetí vnoučátko. ![]()