Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem konečně zpět. V práci byla fuška, tak už jsem se zamčela a se schválením vedoucí si mě manžílek za chvíli odveze (snad - už tu měl být).
Těším se na další fotečky a doufám, že se mi podaří taky nějak znásilnit PC a taky něco vložit ![]()
Anajko,
Alžbětka je krásné stvořeníčko.
Hell, to bříško ti hrozně sluší.
Jinak taky jsem vložila dvě fotečky, se divím, se svým antitalentem
![]()
Vidíš Matulienko že jsi to zvládla, je super, že můžem vidět jak kdo z nás vypadá. Máš taky moc šikovného kluka. Rychle to s těmi dětmi letí,co?
Anajko,
to jo, když si s někým píšeš, je dobré si ho moct i představit.
Já bych tam nejraději vložila snad všechny malého fotky
![]()
Matulienko tak to bys měla asi co dělat,co?Než bys to tam všechno nasázela. Já kdyby to šlo ak to tam taky fouknu všechno ![]()
Anajko,
tak to jsme na tom stejně ![]()
No, ještě tam později něco přihodím.
Tak jsem se mrkla na to naše album … hezky se to tam rozrůstá. V pondělí tam nějakou fotečku dám taky. Jen musím nějakou najít ![]()
EvikP vy už budete fotit bříško? A není na to ještě brzy?
Cecetka
Zkusíme to. Jak jsem tady psala, tak i když si lehnu, tak se ten tuk už nerozteče na strany, jako dřív. Takže to chceme s manželem zkusit. A pak budeme fotit už pravidelně. ![]()
Tak jsem si taky konečně prohlídla tu naší galerii, pěkně se to rozrůstá, jen tak dál!! ![]()
Matulienko, Anajko, ty Vaše dětičky jsou moc roztomilý!!
A děkuju za kompliment…
![]()
Holky,
vy jedete
nestíhám. Zkusím do alba taky něco přihodit, ať vidíte, jak vypadám. A mrknu na vás
Jinak mastím dom, přeju krásný víkend.
P.S. S těmi nevolnostmi jsem se přechválila, dneska je mi kardinálně blbě ![]()
ta fotka je z oslavy narozek v práci, nestihla jsem vybrat lepší, jsem ta prostřední v modrém ![]()
Holky,
prchám z práce, krásný víkend vám, bříškům, manžílkům, dětem, pejskům, kočičkám a jiným obyvatelům vaší rodiny
a v pondělí papapapa