Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
23.1.06 11:11

Mne sa stáva, že keď urobím prudší pohyb alebo si kýchnem, tak tiež sa musím niekedy úplne skrčiť, mám vtedy pocit, ako keby sa mi trhali svaly, alebo čo… Ale za chvíľu to prejde. Snád to nie je nič vážne. Inak zo slepáku mám strach aj ja. Občas mi robí problémy a nikdy som si ho nechcela dať vyoperovať, tak snád sa mi to nevypomstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.1.06 11:14

Ahojda holčinky,
přiznám se, že jsem skleróza sklerotická, takže si nepamatuju, jestli jste některá se sev.Moravy jako já… :wink: Dnes mi říkala kamarádka, že v polském Těšíně někde v centru (pozišťuju detaily) otevřeli nový dvoupatrový obchoďák s dětskými věcmi, těhu módou a doplňky pro mimi. Jsou tam prý hoooodně dobré ceny i pár luxusních kousků jako např. kočárky za 20 tis. apod. Mělo by se to jmenovat „dětský ráj“. Jsem docela nadšená, hlavně z té těhu módy, Poláci měli vždy lepší věci (a hlavně za lepší ceny) než tady u nás :lol: Co nejdřív bych se tam chtěla vydat (přece jenom mě jaksi začaly škrtit kalhoty a trička se mi přes hrudník nebezpečně napínají 8O :roll: ) takže pak podám podrobné info.
Mějte se hezky, nestresujte (že, Eviku? :wink: ), všechny se do srpna pěkně dokulíme!!!
Myslím na vás… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.06 11:14

U mne je to same, kdyz udelam prudsi pohyb, kdy zabiraji brisni svaly, tak to nekdy opravdu hodne zaboli. Pry je to normalni. Rada: nenamahat ty brisni svaly, otacet a zvedat se opatrne, nejlepe bokem.

A taky mne ty nevolnosti a nadymani a pocit v brise, ze za chvili praskne jiz vazne nebavi a tesim se, az to prejde. Doufam, ze se to nekdy spravi a pak to bude horsi zase ke konci tehotenstvi a ne ze to budu muset trpet temer kazdy den az do srpna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.1.06 11:15

Mimulík

To je přesně ono. Se slepákem jsem taky ležela v nemocnici a nenechala jsem si ho vyoperovat. Zkusím se zeptat moji sestry, jestli taky měla nějaký takový problém. Ale když píšete,že to máte taky, tak to se mi trochu ulevilo. To vypadá, že to k těhu patří… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 11:20

Eviku,
já mám tyhle bolesti taky. Docela mne to trápí, včera jsem se málem složila na zem, velkej mne šel hned u:,–(it na gauč a malej cipísek byl úžasnej a valil mi donést svůj kyblík od kostek, myslel si, že budu zvracet.

Jinak na kontrolu jdu ve středu a už chci konečně vidět pecičku, mám strach, že není všechno v pořádku. Při prvním ultrazvuku nebyl skoro nic vidět atak tentokrát doufám, že konečně uvidím srdíčko. Víte, člověk čte o těch zamlklých těhu atd. a je to divný pocit, Hubnu a vůbec nemám bříško, ani tu maličkou hrčku, co si pamatuju z prvního těhu. A tak doufám, že dostanu průkazku a bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.1.06 11:22

Noggie přímo v centru Těšína? Tak to si tam určitě výlet uděláme. Už jsem si totiž říkala, že bych nějaké těhukalhoty potřebovala. To bříško se může zvětšit ze dne na den a co pak? To půjdu do práce nahá? :roll:
No a na dětské věcičky už se taky začneme dívat. Pomalinku, aby to pak nebyl záhul na peněženku. Tak mi pak, prosím, dej vědět, kde to přesně je a jestlit o stojí za to, tam vyrazit. Bydlíme sice na hranicích s Polskem, ale Těšín máme trošku z ruky. Když tak písni SZ. Moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 11:22

Noggie,
to by mne to Polsko zajímalo. Jsem z Brna a na nákup tam bych se určitě vydala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.1.06 11:24

matulienka

Určitě bude všechno v pořádku. Neboj. Držím pěstičky. Ty si to zasloužíš, aby byl mrňousek v pořádku.

Holky,

je to divné,ale jsem opravdu moc ráda,že vás to bolí taky. Tolik jsem se bála,že je to špatně. Ale opravdu jak vidím,tak to špatně není. Byla by to hodně velká náhoda. Samozřejmě to nikomu nepřeju, to ne,ale takhle vím, že je to v pořádku. Že mimi roste. Udělali jste mi radost, ani nevíte jakou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.1.06 11:26

Taky mívám ty bolesti, holky. Určitě je to normální… Děloha roste a to prý způsobuje to píchání v podbřišku.
Matulienko neboj se, všechno bude v pořádku. Já byla na UTZ na začátku 10.tt a teprve bylo srdíčko vidět. Myslela jsem, že se mi uleví, ale už zase začínám stresovat z něčeho jiného. Za 14 dní jdu na prvotrimestrální screening, prý to není hrazeno pojišťovnou, zaplatím 300 Kč a gyndr se bude dívat, jestli jsou vyvinuty nosní a čelní kůstky. Podle toho se prý taky pozná hodně genetických vad. Takže se už třepu předem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.1.06 11:27

Holky o tom Polsku vám poreferuju, prý je to někde v centru blízko kostela, ale jak znám pobožné Poláky, budou mít těch kostelů aspoň 5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 11:28

Eviku,
moc děkuji, víš, mám za sebou operaci mozku, teď mi berou á 3 měsíce krev a tak už si říkám, že by to konečně mohlo zkončit.
Ale jinak jsem taky ráda, že tyhle potíže mají vlastně skoro všechny, je to uklidňující, ne, že bych to někomu přála, ale ve víc lidech se to zvládá líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 11:32

Noggie,

to bych byla moc ráda, vědět co, za jaké ceny a kde tam je. Velkej by asi z Polska nadšenej nebyl, ale co už se mnou nadělá:-))

No, snad bude všechno v pořádku, na sonu jsem byla pouze ve druhém týdnu a to tam byla vidět jen čmouha. Teď tam chci vidět pořádnou pecičku. :lol:
Chápu, že se bojíš testíků, to není nic příjemného, to čekání. Nám při prvním řekli, že je tam riziko poškození, to čekání na genetický sono, krve…síla. Holky, mít tak hormony chlapů…to by nás ty strachy tolik netrápily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.1.06 11:36

Ahoj holky, v pátek jsem byla u Dr. a vše je v pořádku(měla jsem zakloněnou dělohu), dělal mi UTZ(tak jako pokaždé) dostala jsem těh.knížku, spočítal ž jsem 11+3(takže dnes 11+6) a termín porodu mi určil na 9.8. Takže spousta novinek a další kontrola za 14 dní.

Poslední 3 noci mám problém s tím, že se probudím a mám závratě. Normálně jak ležím tak se mi „zdá“, že se propadám. Je to šíleně nepříjemný, máte to některá?

Zatím jsem nepřibrala ani deko, ale byla tam se mnou holka, co byla stejný týden a už měla tepláky na gumu. Jsem zvědavá, kdy to vypukne u mě.

S tím Těšínem to taky zkusím, jsem sice z Prahy, ale manžel je Ostravák a často tam jezdíme, tak si někdy uděláme výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.1.06 11:40

Holky, já jsem úplný neznalec. Já vůbec nevím, co mě všechno čeká za vyšetření. Vidím, že se budu muset na všechno zeptat. Když jsem se ptala v prosinci sestry, řekla mi, že mi včas všechno řeknou, tak jsem se pak už neptala. Ale příští týden se zeptám, co se bude dít dál, ať v tom mám jasno.

Už se těším na oběd, zatím mi není šoufl ..... světe div se, pomohlo mi nesco se sušenou smetanou (mlíko mi žaludek nebere).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 11:41

Moniko … mně se ted v poslední době občas motá hlava. Pravidelně i ráno, když se probudím, a jak se tak kroutím při protahování, ještě v posteli, tak mám pocit, že jakoby omdlívám … točí se mi hlava a jakoby se propadám.
Mám nízký tlak, tak je to možná tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital