Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jak se přidává foto do galerie? Jsem z toho jelen…
Myslela jsem, že tam bude nějaký nápis „add photo“ nebo něco ale nic nevidím… ![]()
Jsem asi internetový žabař… ![]()
Noggie,
zlatíčko, tohle napsala Misorka a jde to dobře, zkus to podle toho
Anajko,
jo holky na něj letí už teď. Ve školce má svoje lásky, dokonce dal holčičce prstýnek, když jsem ho šla kupovat, říkal maminko to víš, láska je láska. Ale jinak má holky ze školy vcelku slušně omotané kolem prstíků, on s jeho sladkými řečmi typu..ale ty máš krásnou zástěrku, tobě to dneska sluší…to se ani nedivím.
Je to holt chlap ![]()
Ale je fakt, že je ohleduplnej, když mi není dobře, hladí mne a udělal by cokoliv, je to prostě mazlíííík
Noggie, já jsem truhla, zapomněla jsem to tam napsat.
je to na straně 75, a takhle to zní:
Fotku (zmenšenou), vložíte pomocí - vlevo v liště Nová fotogalerie, pak UPLOAD_PIC_LINK, pak vyberete album a vložíte fotku s popisem. Musíte být registrované a přihlášené, jinak by vložené fotky podléhaly schválení administrátorem…
kdyby to nešlo, pošli mi SZ a já ti ráda pomůžu
Moc děkuju Matulienko vypadá to, že se to povedlo
Jsi moc hodná…
Noggie,
to vůbec není zač. Já na tyhle věci taky moc nejsem a tak si říkám, že když to dokážu já, musí už každý.
![]()
Ahoj holčinky, s váma se člověk vždycky pobaví:-)
Vložila jsem do galerky fotku synka. Po svatbě tam hodím i svojí a až pojedu do práce, tak pošlu i fotečku z UTZ, hned to naskenuju a pošlu ![]()
Jinak, Matulienko, dnes jsme na zápis nešli. Přijela nečekaně babička, takže zítra budeme brzy vstávat a jdeme hned tam. Bože… jen nesmíme zaspat, ale je to do 12hod. a lední medvědi snad nejsme.
Holky, fotečky jsou super!!! Moc vám to všem sluší. Peťřik je - Matulienko - moc pěkný klučina ![]()
Monaliso24,
zlatíčko určitě nezaspíte, tak ti mám pocit, že to malej školáček nedovolí:-))
Jinak máš krásného klučinu a pěkně mu to kouká z očí ![]()
Noggie,
teda další krásná nevěstinka.
To já raději ani svoje fotky dávat nebudu, byla jsem rok po operaci mozku, krátký vlasy, nemastný, neslaný. Prinzezna jsem tedy rozhodně nebyla. ![]()
Matulienko je super,že máš Peťku tak vychovaného a že má takovou povahu.Já si netroufám odhadnout, jaká Bětka bude.Zatím někdy mazlivá je někdy ne, vím,že to je ještě brzy.
A tu fotku tam musíš dát, vždyť na tom přec nijak nezáleží, jestli jsi měla dlouhé nebo krátké vlasy.
Monoliso musím vám holky říct, že si ty dva vaše klučiny docela pletu,nebo vy dvě mi nějak splýváte, asi to bude tím, že máte skoro stejně staré kluky a ještě navíc se stejným jménem.Ale už se začínám orientovat
Oba jsou moc šikovní.
Holky já mám náladu, děs. Jsem užb několik dní totálně bez energie a nebaví mě vůůůbec nic.A ještě k tomu jsem protivná, ach jo, kéž by tohle období bylo za mnou.
Ahoj maminy,
ako to tu už niekto spomínal, ja mám tiež celý deň náladu o ničom. Jednak ma hrozne bolí chrbát a mám akýsi divný výtok, tak sa aj trochu bojím, čo to je. Musím si zaklopať, dnes mi bolo relatívne dobre, už ma naplo len 2krát za deň, tak snáď sa to už zlepší. Inač na mňa došli také plačlivé nálady. Skoro celý deň tu slzím pre tých našich vojačikov, čo sa lietadlom zosypali v Maďarsku. Každá smutnejšia správa ma úplne rozplače. Hrozné!!!
Inak táááááááák moc závidím všetkým, čo idú s detičkami na zápis. Ja sa totiž strašne teším na to, až raz budem mať prváčika a budeme sa spolu učiť. Kedysi som totiž veľmi chcela robiť učiteľku na 1.stupni ZŠ, ale prednosť dostala ekonómia.
Tak dobrú noc, krásny víkend.
EvikP,
bumbali jsme nějaké šílené modré šampáňo, ale vypadaly jsme pak normálně ![]()
Holčiny,
všem vám to na fotečkách moc sluší. A nevěstinky jsou krásné
Taky bych dala svou princeznovskou svatební, ale bohužel to nedopadlo…
zůstal mi jen hezký obrázek, kterým se ani nemůžu pochlubit
možná to ještě někdy vyjde.
Dobrou noc
Ahoj holkýýý,
tak jsme dorazili se zápisu
a mám doma prvňáčka. Pořád si to ale nějak neuvědomuju. Vždyť nedávno jsem držela v ruce 3kilový uzlíček a už mám školáka.
Holčinky, týden tu s vámi nebudu. Jedu k rodičům do Teplic. Ale už se těším na příští sobotu a na vaše písmenka - jééé, to zase budu mít co číst
. V úterý jdu do poradny, už se těším na UTZ až zase uvidím to štěstíčko.
Mějte se zatím pohádkově, přeji vám všem příjemný víkend a dávejte pozor na pupíky!!!
Monalisa24
Gratuluji k prvňáčkovi… ![]()
Všem přeji krásné nedělní ráno… ![]()