Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky. Přeji krásný nový den. Konečně jsem přečetla všechny nové stránky. Já závidím všem, které to zvracení opouští. Já mám pocit, že čím víc se blíží konec 12. týdne. tím je to horší.
Dobré ránko holky ![]()
včera mi manžel udělal radost. přišla jsem domů a už jsem měla nalitou colu, aby se mi ulevilo. No bylo to o něco lepší, ale vždycky jen na chvilku
V kantýně mají jen Kofolu, tak budu v práci pocucávat Kofolu, ale v pondělí už si dovezu colu - přece jen mi chutná víc. Jak jste diskutovaly o tom, jestli se v těhu může pít nebo raději ne, tak mi přímo Dr. řekl, že mám kvůli nízkému tlaku pít kafe, colu a Kofolu. Takže ublížit to rozhodně miminku nemůže.
Ahojík holčiny, maminy a pupíčci,
tak přeji všem krásné ránečko a vůbec krásný celý den.
Malej je v pohodě, spinuškal celou noc, řádně mne okopal…je to šídlo:-))
Tak zatím.
Ahoj holky, viděla jsem, že už je založena fotogalerie
Tak šup šup, všechny máme za úkol tam dát nějakou fotečku z UTZ nebo nás samotných ![]()
Včera jsem byla na prohlídce, všechno je jak má, srdíčko buší jako zvon. Juchůůůůů
![]()
Noggie,
tak to gratuluju ke kontrole:-))
Jo fotečky, já jsem asi natvrdlá, ale vůbec nemám šajnu, jak to tam prsknout
![]()
U nás nic nového, jen mi přijde že mi roste bříško. Včera jsem večer odložila kalhoty a dnes mám na sobě volnou sukni. V těch kalhotech mi včera bylo strašně. Sukně je pohodlná, teplá a v pase na stažení. Nějak to bříško nejde zatáhnout i když ležím na zádech… ![]()
EvikP,
taky jsem ráda, včera byl fakt hroznej. Ale teď už to s ním šije:-)) Odhlásila jsem ho i ze školky a tak si užíváme doma.
matulienka
Tak to je moc fajn. To jsem ráda. Pamatuju si, jak bylo mě,když jsme se ségrou jako malé sáňkovali a já spadla na zledovatělé stráni ze sáněk a praštila jsem se do hlavy. Taky jsem zvracela,ale pak už to bylo dobré. Ale je to takový divný pocit. Člověku se motá hlava a pěkně bolí.
Důležité je,že je to už vpořádku. Ono s tímhle si neradno zahrávat. Mamka mě tenkrát taky vzala k sobě do postele. ![]()
Ahoj holčinky ![]()
Matulienko, jsem moc ráda, že už to s malým zase šije ![]()
Eviku, taky mám pocit, že bříško začíná vykukovat. Kalhoty mám sice pořád stejný, ale byly mě předtím volnější, tak to bude asi tím…
Tak zdravím po ránu!!!
Dnes jsem se nasoukala do džín, naštěstí jsou s lycrou, takže se do nich ještě vejdu, ale pásek jsem už musela o jednu dírku posunout.
A stejně jako druhý Evik, už bříško nezatáhnu ani vleže. Dřív se tak nějak rozložilo do stran a teď trčí hrdě vzhůru ![]()
Čečetko … včera jsem si na Tebe vzpomněla. Drahá polovička přišla s tím, že jdeme v sobotu na jakýsi Skotský bál. Takže mě taky čeká mučeníčko v korzetu. Snad mi to mimís odpustí ![]()
Hoplky, do všech kalhot se zatím vejdu. Když stojím, tak mám bříško nějak tvrdé a nejde zatáhnou. Ale když si lehnu, tak jsem plochá jako dřív. Ze by to bylo gravitací?
Ale už mám koupenou krásnou úpletovou sukni s volnější gumou v pase, takže až se do kalhot nevejdu, tak začnu nosit tu sukni. Snad už nebudou takové mrazy. No a pak už nějaké těhuoblečky. Už mi manžel říkal, že si uděláme výlet do Ostravy a po nějakém oblečení se podíváme.
Evikk neboj, zatím to mimísci nijak zvlášť nepocítí. Jen moc neutahovat, ať nám není špatně. A celý večer budu pít jenom colu ![]()
Zdravím po ránu, pisatelky:-)
Zítra jedu se synkem na týden k babičce, tak jsem zvědavá, kolik sem přibude komentářů
, to už v tom budu mít úplný chaos.
Matulienko, je super, že Peťulka se cítí v pohodě. My jdeme dnes k tomu zápisu, jsem na to zvědavá:-)
Bříško - no, mám také pocit, že trochu povyrostlo, ale pak si říkám, že jsem stihla přibrat už 2kg, tak to asi bude tím ![]()
Ahojky holčiny. Já mám pocit že bříško zatím nikde,ale taky jsem přibrala.Spíš se to nějak rozkládá po celém tělě. I holky v práci mi říkaly, že těhotně nevypadám. Třeba to poroste teď rychleji. Ale jsem v klidu. Pan Dr. říkal že je vše v pořádku a mimísek roste jako podle tabulek
, tak uvidíme. Míša