Poradna duly
Jana Čurdová
Mostule, Danielko, Cecetko
moc díky, snad to bude dobrý, výhodou i nevýhodou je to, že jsem zdravotní sestra a tak sice se mi hlídá trošku líp, ale zato vidím všude krvácení do mozku atd.
Ani nevíte, jak moc jsem ráda, že sem můžu přijít poplkat. Už je toho na mě fakt docela dost. Jsem povahově sluníčko, věčně se pecním, ale za posledních pár dní jsem zestárla o 10 let.
Holky,
album jsem vám založila - je tady: http://emimino.cz/modules.php?…
Fotku (zmenšenou), vložíte pomocí - vlevo v liště Nová fotogalerie, pak UPLOAD_PIC_LINK, pak vyberete album a vložíte fotku s popisem. Musíte být registrované a přihlášené, jinak by vložené fotky podléhaly schválení administrátorem…
Tak at se daří!
Peta
Jéééé to je super, už máme svoje albíčko. Missorka je moc hodná ![]()
Já to hned vyzkouším ![]()
Tak jsem najela do alba a chtěla vložit obrázek, který jsem vytvořila s nápisem Naše miminka se narodí v srpnu 2006 ale pak mi to nechce vyhledat veřejné album Srpen 2006. Třeba to půjde zítra.
Dneska už jdu domů. Měste se hezky. Pa ![]()
Matulienko, moooc držím palečky, aby bylo Peťulovi dobře a nepotřebovali jste doktora!!!
To je super, že máme album:-), jdu tam vložit hned fotečku malého, hlavně to bude zkouška, jestli to funguje:-)
Hmmm… tak tam fakt nemůžu najít album „Srpen 2006“
Snad to půjde zítra.
Taky jsem chtela vyzkouset album, ale taky mi to nemuze vyhledat veřejné album Srpen 2006. Jeste to vyzkousim.
Matulienko, drzim palecky, aby se vyspinkal do ruzova a vse bylo v poradku a ty mela jiz same radosti.
Je mi zase nejak nevolno a to jim dneska vazne jenom zdrave… Jeste ze je zitra jiz patek a pak volne dny.
Satek na mimi si taky hodlam poridit.
Ahoj holčiny,
už jsem tu nějak dlouho nebyla a koukám, že toho tu dost přibylo. Potřebovala jsem si trochu odpočinout od PC, nějak mi z něj v poslední době bolí hlava. ![]()
To je super zprávička, že máme svoje album. Tak to já ho taky hned vyzkouším. Dám vám tam naší první fotečku z UTZ a taky první fotečku bříška (už je stará 2 týdny) - to abyste viděly, jak vypadá správná těhule.
Doufám, že se někdo přidá!!!
Ahoj holky, jestli chcete vidět jak doopravdy vypadám, tak jsem dala odkaz na www stránky ze svatby, protože jiné nemám. Tak nebuďte moc zklamané. ![]()
Mončo, hmmm fakt seš koočka a s manžílkem vám to mocinky sluší ![]()
Já se dnes loučím, pádím domů a asi si půjdu zdřímnout
![]()
Tak zítra ahoooj ![]()
Mostule, díky, typická čtyřková blondýna, co? ![]()
Hezky se vyspinkej, tak bych tak poslední 2 měsíce pořád spala.
Mončo , fakt ti to moc sluší!!!
To album jsem taky nenašla, ale teď koukám, že je tu nová zprávička od Missorky, tak to zkusím znovu. ![]()