Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
23.1.06 08:29

Krásné ránečko maminečky, pupíci a cipísci,

tak dnes nám pěkně přituhlo, co? No, mějte krásný den.

Monalisa 24,
já to říkala, že nezaspíte. Školáček je nadšený, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.1.06 08:51

Ahoj holky,

jsem z cervencatek a vsechny zdravim.Chceme si zalozit taky fotogalerku, poradi nekdo jak.
Moc dekuji a preju bezproblemove tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.1.06 08:59

Ahoj holky, vy jste toho zase napsaly, to než dočtu 8O
Naty, myslím, že holky poprosily Missorku, aby založila novou „sekci“ ale víc nevim, mě nejde ani vkladat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.1.06 09:07

Dobré ráno,
to se nám galerie krásně rozrůstá (snad zítra nezapomenu a taky něco vložím), Noggie a Mischiino , byly jste krásné nevěsty :lol:
Tak jak vám je? Já jsem byla o víkendu u babičky, která měla depresi že málo jím :lol:
Včera jsem poprvé po měsíci a 1/2 nezvracela a tak jsem se radovala, že se blýská na lepší časy…no dnešní ráno jsem prob…, v metru mě zachránil pytlík…
Ráno jsem byla v poradně, těšila jsem se že na utz uvidím mimi, jak si cucá paleček (psali na rodině, že to umí :lol: ) a nedělali mi ho… :cry:
A příští týden jdu na utz kvůli vyloučení Downova syndromu - manželova maminka potratila jedno dítě kvůli Downu nebo jinému poškození, tak mě trochu víc sledují - no trochu se bojím, i když vím že buď to tak bude nebo ne… snad ta pravděpodobnost je malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 09:27

Danielo
tak to zvracení ti nezávidím.
Já se musím pochlubit, poprvé za dobu co jsem těhu jsem nezhubla, tak zatím jsem - 3 kila a stojí to. Tak třeba už mi bude líp a pecička nebude zlobit, když jí pošlu nějakou tu baštu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.1.06 09:31

Matulienko: teď už bude jenom lepší :lol:
objevila jsem další věc, co mi dělá dobře po ránu - studené kakao :lol:
to mimčo má ale chutě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 09:35

Danielko,
ta kakao u mne nehrozí, nepiju vůbec mlíko :lol:
Jo bude to jen a jen lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.1.06 09:38

Matulienko: a jak se synáček těší na mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.1.06 09:39

Kakao? Tak to už nikdy! Včera jsem si dala na snídani teplé kakao a tlačilo mě v žaludku celý den. Už ani nemůžu vidět jogurty, které jsem snídala každý den :? Jinak jsem přibrala kilo a doufám, že ze mě na konci těhu nebude slon. To kilo přikládám asi prsům - jsou nějak větší 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.1.06 09:39

Dobrý den.
Děvčátka, všem vám to moc na fotkách sluší. I dětičky jsou krásné. Už se taky těším.
Danielat - mě čeká genetický ultrazvuk tento čtvrtek. Jak jsme se léčili na neplodnost, tak mi na genetice zjistili taky mauý problém. Nejedná se sice o mentální postižení, ale asi mě nemine odběr plodové vody. No, ve čtvrtek se rozhodne, co a jak. Takže držím moc palce.
Monaliso - dodatečně blahopřeji k prvňáčkovi. A taky si to užijte u babičky, ale to si přečteš, až budeš doma, že ? ?
Jinak mě je už pár dnů docela fajn, tak snad už ty nevolnosti opravdu odezněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.1.06 09:44

Danielo to jsi mi připomněla, co se stalo přítelkyni mého bratra. Pracuje jako vychovatelka ve školní družině. Jedno odpoledne tam potichoučku seděl žáček úplně skleslý, až se jí to zdálo divné. Tak za ním zašla, jestli není nemocný nebo ho něco netrápí. Na všechny otázky vrtěl hlavou, že ne. Až pak za ní přišel a řekl, že mu rodiče chtějí koupit sestřičku. A on nechce. Mu je dobře, že je sám a všechny věci jsou jenom jeho. Snažila se mu vysvětlit, jak to bude fajn, až bude mít brášku nebo sestřičku. On chvíli přemýšlel a pak jí říká. No, ještě aby mi ji koupili k Ježíškovi, to bych měl zkažené celé vánoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.06 09:49

Hezke rano,

tak se zase po vikendu ozyvam. Do galerky jsem prave vlozila 2 moje fotky. Jelikoz jsem jeste nemela svatbu a ani zadne ditko, vlozila jsem fotku z lonske dovolene a pak jeste jednu, kde jsem s pritelem. Vsechny mate moc hezke fotky, hlavne ty ze svatby a Alzbetka se mi moc libi :)

Monaliso - blahopřeji take k prvňáčkovi, tak hlavne aby se mu v te skole co nejdele libilo…

Naty - napsala jsem Missorce SZ, aby nam zalozila verejnou fotogalerii s nazvem Srpen 2006 a jeste ten den to bylo hotovy. Je moc hodna :)

Kakao piju kazdy den k snidani, ale teple a rozhodne mi dela dobre. Vcera vecer mi bylo zase dost zle a to jsme jeli 200 km autem od rodicu meho pritele k nam domu :cry: Ale vikend byl nadherny - slunicko a hezka zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.1.06 09:49

Polin kolegyně byla na odběr plodové vody. Říkala, že samotný odběr nebolí. Ale pak měla nařízeno celý týden jen ležet a být v klidu. Prý byla fakt ráda, že se dostala domů do postele. Ono asi v těhotenství je pro nás všechno mnohem víc vyčerpávající.

Holky, pak napište, jak ta vyšetření probíhají. To víte, jsem časově za vámi, tak budu hltat každé informace, ať vím, co mě třeba čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.1.06 09:53

Cecetko: :lol: :lol: chudák hošíček…
Polin: máma mě odběrem pořád „straší“, zajímalo by mě, jestli to riziko potratu je opravdu tak velké nebo je to jen nafouknuté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.1.06 09:54

Čečetko - já z odběru strach taky nemám, ale je u toho přeci jen zvýšené riziko potratu, proto asi to ležení. Mě to zřejmě vyjde na jarní prázniny a přítelem jede s dcerou do Alp. Takže už mám domluvenou maminku, že se k nám nastěhuje a bude se o mě starat. Zatím mě všichni uklidňují, že se nemám strachovat. Kamarádka to také podstoupila a má zdravou holčičku, tak snad to vyjde i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí