Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
23.1.06 16:19

Holky, jen zkouška mojí šikovnosti, jestli se mi zobrazí lišta. Ale moc v to nedoufám. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 16:21

Mostulko,
to já si musím nejdřív připravit dobré podmínky, abych to mohla oznámit manželovi. On tyhle nákupy nesnáší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.1.06 16:22

No teda, musím se pochválit. Ale stejně to musím ještě pořádně prozkoumat, máte mnohem zajímavější motivy a ty jsem zatím nenašla. Ale aspoň něco. Only 198 dní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.1.06 16:27

Já si říkám, že když jsem se dostala tak daleko, tak už snad by to mohlo vyjít 8)
A pak mě zase přepadnou pochybnosti.
No nic, tady je nás víc, a když vidím, jak ostatní jsou v pohodě a plánují už nákupy, tak začínám být taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 16:33

Moniko,

ale vždyť máš krááásný metřík:-)) šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 16:35

Matulienko , ten můj taky nákupy bytostně nesnáší … tedy, pokud nejdeme zrovna do obchodu s elektronikou … takže proto jsem navrhovala tu dámskou jízdu pro podobně postižené těhulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.1.06 16:36

Díky za pochvalu, musím letět, už je tu pro mě manžel, jdeme nakupovat a asi ještě do banky, kvůli hypotéce. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.1.06 16:40

Matulienka: já mám to štěstí, že můj manžílek má nákupy rád (někdy i víc jak já) - nakupuje i jídlo (no, jako kuchař určo nakoupí líp jak já :wink: )
Monika: mě se ten tvůj metřík neukazuje :? Ale nejspíš je chyba na mým PC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 16:40

Eviku,

ale stejně je zajímavý, že když si kupuje něco on, tráví tam spoustu času :lol:
Jinak i když kupuju obyč. nákup, zaúkoluju ho a je po starostech.
Ale přesně vím, o čem mluvíš:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 16:42

Mostule,

on velke je dobrej, taky klidně nakoupí, to jo, ale pro Polsko má opravdu ty nejhorší výrazy. Tak to nebude jen tak jej přesvědčit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 16:45

On když jde do sámošky sám, tak je v pohodě … ale jde cíleně, koupí fakt jen to základní, pro něco speciálnějšího nemá cenu ho posílat. Dohromady nakupovat nesnáší, protože já projdu celý obchod, zastavím se všeho možného a to ho neskutečně vytáčí :D
Ale miluje takové ty Hornbachy, Bauhausy, OBI a tak … a pak Electroworld apod. … prostě obchody s hračkama pro chlapy … tam je schopen strávit celý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 16:51

Eviku,

to u nás je to tak,že já mám kolikrát dřív nakoupeno, protože on prolézá regálky :lol:
Ale OBI atd. taky miluju, těch hejblátek a šroubečků..vždycky se tam vyřádím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.1.06 17:23

IvcaM a ostatni - moc diky za radu ohledne te galerky :wink:

Mejte se fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
24.1.06 08:03

Dobré ránko :lol:
Včera byla v práci dýl jak 10hod a mimískovi se to asi moc nelíbilo - ke konci mě píchalo bříško a málem jsem tu usnula. Tak jsem přišla domů navečeřela se (chtěla jsem ještě uklidit a zacvičit si) a krátce po 19-té jsem vytuhla 8O Manžílek přišel z práce okolo jedenácté, tak to jsem se tak na hoďku probudila a pak chrupčila dál, no ale z postele jsem se málem nevyhrabala :? Potřebovala bych min. 12hod spánku 8) :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.1.06 08:55

Mostulko,
se ani nedivím, že se mu to nelíbilo. Co takhle na sebe dávat větší pozor?
Nikdo ti nic nedá, musíš na sebe být opatrná, věř mi, vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí