Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj štěbetalky !
Mostule - Matulienka má pravdu. Na první místě je bezpečí pro mimíska. Já zůstanu na nemocenské až do porodu a Dr. ani jednou nenaznačil, že by to mělo být jinak. Zpočátku mi bylo blbě a s tím spánkem je to taky pravda. Ulehám tak kolem desáté večer a ráno vstávám kolem půl deváté. Teď už nespávám odpoledne, ale zpočátku jsem si ještě odpoledne zdřímla, když mi bylo zle. Do práce sice chodím, potřebují občas pomoc, ale nic nepřeháním. Čekali jsme na mimi dost dlouho, takže teď nemíním riskovat a chci si to užít.
Noggie - tak já to do Polska nemám moc daleko. Ale Těšín neznám, takže bych brala sraz na celnici - místo pasu, těhu průkazka. Přítele do Polska nedostanu, on to jejich zboží neuznává. Na podzim jsem jela s kamarádkou, ale nic jsme nekoupily, ale to jsme byly v Ratiboři. Navíc nebrali české peníze a kartou se nedalo platit všude, ale výlet to byl. ![]()
Jinak nestíhám reagovat, i když jsem všechno pečlivě pročetla. Jo, jen k té bolesti bříška, tak budu asi jediná, ale mě nebolí, ale také moc neroste. I když malá hrčka už tam myslím je.
Tak ve čtvrtek jdu na genetické vyšetření… alespoň to budu mít brzo za sebou a budu vědět co a jak…ale mám tam být v 8:15, to bude krušné ráno ![]()
Máte s tím někdo zkušenost? Budou mi kromě utz dělat ještě něco jiného?
Dani , jdeš do Gennetu? Já na to jdu příští čtvrtek odpoledne.
Mně řekli, že to bude jen ten genetický UTZ a nějaký pohovor.
Holky, ani nevíte, jak bych z té práce mazala pryč hned, jak mám odprac. 8,5hod. Ale jezdím s taťkem autem a on měl důležitou poradu, tak jsem musela čekat
Ale dnes už pojedem normálně ![]()
Danielat - tak já jdu také ve čtvrtek na 8.00, a to do Olomouce a musím vstávat tak před šestou, ale stejně myslím, že celou noc nebudu moc dobře spát (jako před každou kontrolou), takže určitě nezaspím. Já jsem se dotazovala na „neplodnosti“ a v Ol prý ještě kromě UTZ berou krev. Tak uvidíme. Jedna holčina tam jela dnes, jsem s ní domluvená, že mi večer napíše. Potom bych Ti to tady písla, ale jedná se o Olomouc, takže možná je to všude jinde. Moje kamarádka to podstoupila před dvěmi lety v Praze a říkala, že jí dělali jen UTZ. Mě se už o tom dnes v noci zdálo. Dr. mi řekl, že hlavička odpovídá velikosti a já mu tvrdila, že je tedy hodně velká a že to určitě není v pořádku. Už mi z toho prostě hrabe. ![]()
Když tak čtu, jak jste všechny informovaný o tom, co vám budou dělat za vyšetření…já nevím nic
, tak příště teda doktorku taky pěkně vyzpovídám!
Holky, já se taky dost bojím. Navíc vůbec nevím, co mě čeká, nebyla jsem u doktora dost dlouho. Ale zase na druhou stranu si říkám, že je možná lepší, že žiju takhle relativně v klidu, bez těch častých kontrol, co jsem měla na začátku, kdy jsem byla dost vystresovaná. Takhle se vždycky nechám ukonejšit, že se nic neděje a mimi vegetí dobře. Včera o sobě dávalo zase večer vědět, bylo mi bídně a byla jsem strašně unavená.
Jinak jste mě inspirovali těmi metříky, tak jsem si ho změnila
jsem ujetá na medvídky, takže zase medvídkový. A jinak se divím, že tam pořád cpu růžovou, když jí ráda nemám, ale asi si tolik přeju tu holčičku, že podvědomí maká za mě ![]()
Saryk 75
já se taky bojím, jdu zítra na kontrolu a mám strach, že mi řeknou, že tam nic není. Vůbec mi neroste bříško, ale vůbec ne, ani maličká kulička ![]()
A k metříku, je krááásný, ten poklad na konci je úžasný.
Matulienko,
neboj, určitě to dobře dopadne. Zasloužíš si mít hodně štěstíčka a víš, co se říká, že Pán Bůh ti to vrátí na dětech
Nejsem věřící, ale něco mezi nebem a zemí určitě existuje, nemůžeme mít přece jen smůlu. Určitě budeš mít dvě (minimálně
) krásné zdravé dětičky ![]()
A k těm metříkům, objevila jsem dalšího medvídka, ten je tak krásný, že jsem mu obětovala i poklad
ale peníze nejsou k ničemu, když nemáme lásku a zdravíčko
v práci mi je dneska děsná zima a tak si hraju, místo abych pracovala
když nemám podmínky… ![]()
Evikku: jdu do Podolí, ale nevím esli můžu snídat (kvůli krvi, na to jsem se zapomněla zeptat)
Polin: držím palce ![]()
Mostule: tohle vyšetření je „nepovinné“, já tam jdu pro uklidnění, tchýně potratila kvůli vývojové vadě (asi Downův syndrom)
Dani , mně brali krev už minulý týden a musela jsem být nalačno … snídani v kabelce
takže pro jistotu asi taky nesnídej
Saryk75
ty jsi prostě fakt milovník medvídků, ale je fakt, že je to sladké ![]()
Holky, tak držíme pěstičky Hellince, mám pocit, že dnes je den D.
Ahoj holčinky, no vy teda zase jedete…
nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačím…
![]()
Polin neboj, já si zase myslím, že s kvalitou věcí v Polsku je to OK. Spousta zboží se vozí a prodává u nás ani nevíš, že je to polský výrobek (veškerý nábytek SCONTO, ORFA, oblečení a kočárky TAKKO, boty, dokonce i věcičky do Chicca atd.) A navíc, Poláci jdou s módními trendy a vždycky měli supr věci dřív než u nás v republice ![]()
Holky, u nás bylo ráno -27
moje spolehlivé vozítko se hodilo do stávky, už jsem ho nepřesvědčila ani na protočení motoru
Doufám, že tímto se zima vyřádila a od zítřka už bude „jen“ -15 maximálně…
Taky už mě gyndr objednal na ten šíjový screening. Měla bych naklusat přespříští týden. Dnes vcházím slavnostně do 11 tt toto letí, toto letí…
![]()