Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
25.1.06 11:03

PS: v tý poslední větě mělo být: …že BUDU brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.1.06 11:07

Ahoj holky,
Moni: hormony jsou mršky… já jsem zase brečela že nemůžu jet lyžovat… :oops: …a pak jsem si uvědomila jaký je mužíček poklad že to všechno zvládá…
Lajko: díky za odkaz na článek, je fakt dobře napsaný…
já jdu zítra ráno na genetiku tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
25.1.06 11:08

Moniko,
vůbec si z toho nic nedělej :D kdybys viděla, co si užívá můj přítel občas se mnou… umím být pěkný vzteklounek a pak se šíleně stydím :oops: jenže občas mě prostě ta jeho laxnost tak vytočí…a co teprve teď, pod vlivem hormonů :wink:

Tak ať je ti líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
25.1.06 11:11

Mončo z toho si nic nedělej. To já jsem koukala na zprávy v úterý a začala jsem brečet u reportáže o těch slovenských vojácích co zahynuli. A manžel na mě nevěřícně koukal. Jsem mu říkala, že bulim u všeho. Dokument o Hirošimě mě taky hodně dojal. To jsem taky bulila jak blázen. :-) To je těhotenství, to k tomu patří… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.06 11:14

Evi - tak vojáci mě taky dostali. Ale nejhorší to bylo, jak jsem stimulovala na IVF a píchala hormony. To stačilo říct !křivý hřebík" a já byla schopna řvát půl dne. Strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.1.06 11:23

Mě teď hlavně dojímají pozitivní zprávy… oslavy 100. narozenin nějaké babičky, povedená operace nějakého děcka… narození mývalů v ZOO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
25.1.06 11:23

Holky, takže myslíte, že jsem v normě? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.06 11:37

Ahojky,
konečně jsem se zase dostala, abych sem na chvíli nakoukla.
Monikob, určitě jsi v normě, já jsem tu taky v pondělí řešila hormony.
A u zpráv a filmů z červené knihovny bulím taky (a to mě to nikdy předtím nebralo). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
25.1.06 11:38

Mončo, jsi naprosto v normě!! Nevím jak tvůj mužík, ale ten můj by byl na hadry, kdyby se nemohl pořádně najíst týden - natož 3 měsíce, no a k tomu ty hormony :lol:
Já taky brečím skoro u všeho, hlavně když ukazujou malý miminka - to je pak něco 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
25.1.06 11:44

Holky, ale on je fakt zlatíčko, protože pak se mi začal omlouvat, že za to může on(jako že mě oplodnil) a že ví, že jsem těhotná od 15.11.(doktor spočetl 16.11. a o tom jsem mu nikdy neřekla, tak na tom datu asi něco bude, i když nechápu jak to může vědět :? ) a že prý špatně mi bude podle jeho výpočtů tak 10-15 dní a pak bude pohoda. Tak jsem mu začala vykládat o týdnech a dnech těhotenství od začátku MS a on ať prý se vyprdnu na doktorský týdny, že on to má spočítaný líp. To už jsem se musela smát. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.06 11:48

Holky,
já teď řeším, jak se odnaučit spát na břiše. Už se pokouším 14 dní a úspěšná moc nejsem. Já prostě jinak neusnu. A když náhodou usnu na boku, vzbudí mě do hodiny mravenčení :( Četla jsem v jedné knížce, že stačí přestat spát na břiše v 5.měsíci - příjde mi to dost pozdě. A navíc vypadá to, že já budu potřebovat delší trénink.
Někde jsem četla, že doporučují ke spaní „kojící polštář“. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.1.06 11:53

Moni: to je hodňoučký manžel :lol: a jak to má spočítaný :D :D

Erizo: a proč přestáváš spát na břiše? Já bych asi jinak neusnula… Já myslím že bříško samo nás donutí přestat spát na břiše a začít to vymýšlet jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
25.1.06 11:53

Holky, já jsem asi nějaká divná … mě neberou ani pozitivní ani negativní zprávy, prostě nic mě nějak není schopno rozhodit z klidu. Musím říct, že jsem se takhle v pohodě už dlouho necítila .. na mě ty hormony působí spíše jak sedativa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
25.1.06 12:03

Erizo, nevím jestli ti poradím. Já taky spím na břiše, teď dokonce musím, měla jsem zakloněnou dělohu, tak aby se mi zase nezaklonila. Ale můžeš zkusit, pokud máte polohovací matrace, si tu hlavovou část zvezdout do takového úhlu, aby se na břiše spát nedalo, protože bys byla „zlomená“ v zádech. Nemyslím spát v sedě, ono nemusíš být moc prohnutá, aby to už bylo nepohodlné. Ale myslím, jak říká Daniela, že je zatím brzo se trápit. Ale zase na druhou stranu, četla jsem aby si bud.maminky zvykaly spát na LEVÉM boku, ale to z důvodu, až bude vysoký stupeň těhotenství, tak tato poloha umožňuje nejlepší prokrvení dolní části těla.

Holky, mám taky jeden dotaz, pořád mi tento server píše na můj mail, že byla napsána reakce na můj příspěvek. V nastavení jsem měla zatržené, že nechcei, aby se mi to na mail posílalo. Neznáte nějakou fintu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.06 12:03

Snažím se přestat spát na břiše, protože mám pocit, že miminko už moc tlačím a že mu to nedělá dobře.
Břicho sice ještě tak velké nemám :) , ale už mě trochu začíná vadit, když na něm ležím. Taky se už tak moc nevyspím. A v jiné poloze taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí