Poradna duly
Jana Čurdová
stankas
Ten metřík musíš vložit v nastavení do podpisu a zaškrtnout vždy zobrazovat podpis. Pak by to mělo jít.
matulienka
No právě. Kdo by si tady s námi psal. Takže hezky papej,ať se to panu doktorovi líbí, ať nemusíš do nemocnice a může být u netu doma… ![]()
Jo, normálně jsme měla takovu radost, že pecičku vidím, že jsem koupila žluté dupačky s malými medvídky, froté a nádherné:-))
Jo a malej viděl fotky ze sona a prohlásil, že to určitě není miminko, jelikož je to úžasně podobné půlce mandarinky..přímo jeho slova ![]()
Evik, dnes mne zachránila babička, udělala mi bramborové placky, to je asi to jediné, co zvládnu sníst. A tak zrovinka futruju do pupíku ![]()
No, neda sa nic robit, budem bez metra!
Termin mam 14.8.2006
A momentalne som 11+2tt
Matulienka
Tak futruj futruj… hezky dělej zásoby… ![]()
To se bude Peťulka divit jak z mandarinky vyroste miminko viď? ![]()
stankas
Jak si vytváříš ten metřík na těch jejich stránkách tak tam když dáš vytvořit metřík tak pak máš tři okna s kódama. Tak ten prostřední celý zkopíruj do podpisu a už by to mělo fungovat.
Evik,
este mas stale so mnou trpezlivost?
![]()
Dakujem moc.
Idem to skusat…
Končím, jdu domů. Mrknu sem z domu.
Stankas
Držím pěstičky aby se to povedlo.
Stankas: Ahojky, vítej!!!! A slovenština je super!!!! ![]()
Matulienko: synáček je roztomilý!!! Že i on byl taková mandarinka
Mě zase dostaly babiččiny španělské ptáčky ![]()
Stankas
zkus to podle těchto pokynů, to psala Monalisa24 a jde to pěkně podle toho
Zaslal: pá 30. prosinec, 2005 9:16 Předmět:
A to je všechno:-) _________________
Danielko,
ještě, že t ybabičky máme.
Jinak malej byl tak roztomilej, jak kroutil hlavičkou, že by tohle mohlo být miminko
Matulienka, dik moc.
Ja ten metrik uz davno mam, pouzivam ho v mailoch atd…
Len mi bolo divne, ze mi to tu nefunguje, mala som ho v html…
Baby, vsetkym vam dakujem za privitanie, dufam, ze sa mi ten meter uz podaril, a odteraz budem od vas len tahat vsetky rady a informacie…
Tak,
uspesne to mam za sebou, ako sa tak na to divam…
**Prajem vam vsetkym pekny zvysok dna, ja to zabalim a zajtra sa tu budem hlasit.
Dik.**