Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
26.1.06 11:36

Polin,
gratulace ke zdravému rošťačícímu mimískovi :! :D

Já sem vždycky nakouknu a samé pozitivní zprávičky, to se mi líbí :D

Tak mě, prosím, taky nakazte, ať do té své kontroly 9/2 vydržím :! Už se moc těším, až uvidím vrtící se mimčo. To už bude pořádný cvalda, budu ve 14 týdnu! Mimíska jsem neviděla od 28/1 EvikP , taky to ve mě hlodá, ale nepřipouštím si to. Chci, aby mělo mimi příjemno :D Tak vydrž, a hned v pondělí se pochlub. Mimi bude určitě zdravé a s tlukoucím srdíčkem! :D 

Jinak s nevolnostmi je už snad taky konec, tak ať nás s Polin brzy všechny následujete. Jen občas mi něco leží v žaludku, nebo někdo :wink: :lol: Včera jsem se nacpala do svých starých „pracovních“ kalhot. Ráno jsem se radovala, že ještě dobrý a odpoledne jsem seděla v práci s rozepnutým knoflíkem i zipem :lol: A už jsem zase dostala chuť na svou oblíbenou čokoládu, takže budu asi jako koule, strašný :! Váhu obcházím obloukem…

Tak holčinky, buďte všechny v pohodičce, hlaďte si bříška a příště se těším zase na pozitivní zprávičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 11:41

Saryk
jo nevolnosti, dnes jsem šla ze školky a začalo se mi dělat zle a tak jsem u školy, pozorována odrostlými školáky dávila a nebylo co, připadala jsem si úžasně, jejich komentář..jé to je hnusný mne vcelku pobavil. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 11:49

Ježiškote, matulienko,
to je mi líto. Ale nic si z toho nedělej, chich, teď jsem si vzpomněla, jak se jeden můj spolužák v 7 třídě opil…z jablečného vína :lol: a v první lavici se poblinkal učitelce přímo pod nosem, bléééé. Byla to taková malá dračice, takže ho vyhodila takovým způsobem ze třídy, že ještě teď se musím smát, když si na to vzpomenu. Doslova ho vynesla a to on měl už v tu dobu tak o hlavu víc, než ona :lol:

Zase je vidět, že se mimísek hlásí, říká se, že když je mamince nevolno, tak to značí, že bude mít silné a zdravé miminko.

Tak si někdy říkám, jestli já jsem vůbec těhu 8O Fakt mi teď nic není, krom těžkého žaludku. Už aby bylo 9/2 :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
26.1.06 11:55

Jéééé matulienko to je mi líto :? Ale je fajn, že si z toho umíš udělat aspoň srandu. Takovým zážitků v životě moc není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 11:55

Saryk,
beru to s humorem, už jsem blila i do odpadkovýho koše na Svoboďáku :lol: To bylo horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 12:07

Matulienko, tak to je tedy něco :lol: Ale jak říká Cecetka, je dobře, že to bereš s humorem. No co, je to lidské, ne? Někdo máme holt žaludek citlivější.

Já si to asi vybrala jako malá holka, to jsem problindila snad každou dovolenou, na kterou jsme jeli :wink: byla jsem takový nedochůdče hubený a na žaludek se stačilo špatně podívat a už to bylo. Terazky je to dobré, jen jsem zjistila, že mi vadí parfémy! jak nějaký musím čuchat trochu dýl, dělá se mi zle. Tak se raději moc nevoním, abych si neznechutila své oblíbené. Až bude mimísek na světě, tak se holt zase pořádně postříkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 12:09

Já s sebou vozím ruličku igelitových sáčků… jistota je jistota…už několikrát zachránily čistotu oděvu a okolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 12:22

U mě to teda naštěstí vypadá (Ťuk ťuk - pokaždé když to řeknu, tak se to vrátí), že ty nejhorší nevolnosti jsou pryč a už mě jen píchá bříško. A jen když cítím nějaký pachy (guláš, manža když přijde z práce :wink: ), tak je mi na blití… Ale každej večer mám bříško, jak kdybych čekala 2, ráno vyčůrám aspoň litr a je zase dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 12:25

Mostule, tak to já mám bříško taky obrovské…večer…a v noci chodím čůrat klidně 3× a když nejdu, tak mě ráno úplně berou křeče. Ale s čůráním jsem měla problémy vždycky, tak se mi přítel smál, že budu jak průtokovej ohřívač :lol: a budu pořád jen sedět na záchodku :lol: skoro se mu to vyplnilo a ani nechci myslet na poslední trimestr :! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 12:37

Ahoj holky, včera nám odpo nešel net, tak jsem dočítala 7 stránek. Já jsem tada neblikala ani jednou, ale zle mi je pořád. Nemůžu skoro nic jíst a ani se na jídlo podívat. Nákupy zá:,–(ně uklízí manžel a taky většinou nakupuje. Lednici otevírám se zadrženým dechem. Už aby to zkončilo. Jinak já chodím k Dr. každých 14 dní a pokaždé mi dělala UTZ. Ale měla jsem zakloněnou dělohu, tak si to asi hlídá. Další kontrolu mám 3.2.

Holky, tu těhotenskou knížku nosíte sebou??? Já ji mám doma v šuplíku. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.1.06 12:39

Ahoj holky,taky se hlásím k těm, kterým pomalu přestává být špatně. Už jsem si dala kafe a dneska téměř celou čokoládu na vaření. No začínám móóóc hezky. Včera jsem podruhé večeřela asi o půl 11 zapékané brambory a bylo mi moc dobře.
Cecetko taky se nejvíce bojím nočního vstávání,ale třeba budeme mít spací miminka,kéž by :) A poslední dobou se opravdu nemůžu přiklonit k názoru,že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy.i když jsem ráda, že děti nosíme my a ne chlapi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.1.06 12:42

Moniko těhu průkazku by jsi měla nosit s sebou. Kdyby se náhodou něco přihodilo a nebylo na tobě ještě nic vidět, aby ti náhodou nedali doktoři něco,co jako těhotná nemůžeš a později je tam zapsáno spoustu důležitých informací o tvém těhotenství. Aspoň myslím, že to tak je, kdyby ne, tak mě opravte,ale takhle jsem to četla nebo slyšela já. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 12:45

Anajko , díky, tak já jí vylovím ze šuplíku. 8) Ale myslíš, že když mě třeba porazí auto a přijede sanitka, že mi budou prohledávat nejdřív tašku, jestli tam náhodou něco takového neobjeví? No, radši to nebudu přivolávat. Zítra nás čeká 400km cesta, tak ať zbytečně nesejčkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 12:46

Jo, jo, Anajko, je to přesně tak.

Moni, kdybys třeba nedejbože omdlela na ulici, tak aby pak v nemocnici věděli…přesně, jak psala Anajka.

Jinak, Anajko, čoko, jak jsem psala…to už zase začala být moje droga :oops: jak říkám, kolem váhy jen po špičkách a velkým obloukem :wink: paní v cukrárně už se mi směje :wink: ještě si to tak pěkně odůvodním…že mimísek prostě má chuť, no, nenadělám nic :wink: ale i když mě nevolnosti celkem opustily, nedám pořád dopustit na pořádný vývárek k obídku - ten jsem předtím vůbec nemusela :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 12:55

saryku, mě se taky vždycky chce čůrat i v noci, ale nechce se mi vstávat(někdy teda musím), ale vstávám do práce 5.30 a už kolem té páté se pořád vrtím a vím, že MUSÍM, ale NECHCI 8)
Průkazku nosím taky pořád v kabelce. Oni by se správně měli podívat, protože třeba cukrovkáři nebo lidi s epilepsií atd. u sebe vždycky nosí nějakou kartičku s tímto upozorněním + krevní skupina atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí