Poradna duly
Jana Čurdová
Evi: to určitě… a co COla, nezabírá? Já vodu nejsem schopná pít skoro vůbec, stejně tak moc nemůžu čaje… ještě tak pomerančový džus a ledové kakao, to je hit
Obchody v Praze moc neznám, teď jsem šla kolem jednoho u IP Pavlova, ale protože vevnitř seděl znuděně se tvářící mladík tak jsem neměla odvahu vejít ![]()
Já už dnes taky povolovala rifle. Odpoledne jsem se opět vrátila k manžestrákům, které jsou dost elastické. Zrušila jsem pásek a jde to. Taky jsem přemýšlela o vietnamcích a větším čísle. Jenže já už tak mám problém na to své pozadí tam něco koupit, takže ještě větší, nevím, nevím… Lacláče mám doma jedny moc nepoužívané. Nejsou přímo těhotenské. Kdysy byla móda a nosily se normálně. Tak až pupík trochu poroste, tak to ještě budu řešit jimi. No, teď je mi to blbé začít je už nosit, protože vidět na mě nic není.
Evíku - možná ta špatná nálada byla předzvěst toho zvracení… Ale mimi je určitě OK. Jen je mi líto, že musíš dřepět a trpět v práci.
Sladké taky nemusím a to mi maminka vypekávala. Štrúdliky, všelijaké řezy, roládky… Teď nemusím nic. Kolekci postupně likviduje přítel a mě to nechává naprosto chladnou.
Danielat
colu bohužel nějak v poslední době nemůžu vidět…
a přitom mi pomáhala. Tak jsem zkusila lízátka,ale jsou dost kyselá.
I ta voda mi přijde kyselá… ![]()
Kámoška mi říkala, že narazila na Žižkově v sekáči na těhukalhoty. Prý tak na ni,ale ona má 30kg i s postelí… ![]()
Musím se po něčem asi podívat.Kalhoty mě tlačí a rozeptnout je nemůžu,kolegové by to viděli… ![]()
Evi: vyvaluju břicho veřejně
(ale je fakt že jsme malá firma a atmosféra skoro rodinná
)
no musím se po něčem poohlédnout…
Dobré ráno děvčátka,
tak dnešní stav nic moc. Hned ráno se mi chtělo zvracet ale ustála jsem to. Ale nevím nevím jak ještě dlouho. Snad se to zlepší. Už se moc těším na víkend. Konečně se zase aspoň trochu vyspím. Spím jen 7h a to mi nějak nestačí. Dřív mi nedělalo problém v těch 5h ráno vstát, teď se musím hodně ukecávat a když se neukecám,tak se mnou musí manžel třást,abych vůbec vstala…
Nějak mi to dělá problém.
Dobré ráno holky.
Tak jak jsem včera sršela optimismem, teď mám dost nahnáno. V noci jsem byla na záchodě a zjistila tmavý výtok. Dneska ráno pořád… Doktor dneska není, takže jediné co mi zbývá je počkat a v nejhorším ně¨kde jinde.. Vůbec nevím, co to najednou může být. Měly jste to některá? Řídký tmavě hnědý.. Ještě že jdu příští týden k dr… Ten mě snad uklidní.. Hlavně ať to přestane!
K. ![]()
Přeji krásné ránečko všem,
Eviku
to je mi moc líto, že je ti tak zle. Víš, já myslím,že je to i to tvoje pracovní tempo, nevyspání, tělo si prostě řekne, že potřebuje klid a teď se tím pouří.. Měla by jsi už na sebe a miminko začít myslet.
kacenka78
Myslím,že jsem někde četla, že tmavý výtok by neměl být až tak špatný.Horší by byla červená krev. To už by byl průšvih. Nemůžeš teď mít období, kdy bys měla normálně MS?
Dobré ránko ![]()
Matulienko, tak bonbonky zatím nemám
Včera jsem totiž vlezla do bílýho domu a ten doktorskej smrádek mi udělal tak zle, že jsem jen valila na záchod, kde jsem se „rozloučila“ i se zbytekm oběda a pak jsem utíkala pryč.. Dnes už je mi dobře, tak si dávám druhý pokus ![]()
Kacenko, a není teď doba, kdy bys nebýt těhu měla mrchu?
Mostule
jej, tak to tvoje cesta do lékárna nedopadla nejlíp. Já ty bonbony včera snědla všechny, do jednoho:-)) No, mlsná koza, co nadělám. Po něčem přibrat musím, ne?
![]()
Eviku,
no to teda jo, po těch protrpěných týdnech to bylo zvláštní mít na něco chuť, taky jsem poprvé včera večeřela, kapustu a spol. Manžel koukal a nevěřil, že něco jdu jíst. Špatně mi sice bylo, ale nedala jsem to ![]()
Matulienko, tak si říkám, že to raději nebudu riskovat ani dnes a pošlu tam kolegyňky ![]()
Dnes mi v tom mailu od rodiny došlo, že: V tomto dni se naposledy ve svém kalendáři i ve svém těhotenství setkáte s lidským choriogonadotropinem (hormonem hCG), protože jeho hladina by měla klesat až úplně vymizí. Svou funkci pro udržení těhotenství v počátku již splnil.
Tak by ty nevolnosti mohly skončit DEFINITIVNĚ
![]()