Poradna duly
Jana Čurdová
Doufám, že to bude pravda!! A kdyby mě chtěla i opustit úúnnnaavvvaaa, to by teprve byla paráda ![]()
Mostule,
no, to teda jo, já mám výhodu, že jsem doma na neschopence, fakt bych nezvládla plně fungovat v práci, ošetřovat lidi atd. To bych to ošetření potřebovala sama ![]()
Pro tebe je určitě lepší, že jsi doma, protože tvoje pracoviště je daleko rizikovější. Já si tady sedím v teploučku u complu, nikdo mě nesekýruje, nestěžuje si… To mi ale připomíná, že bych mohla začít pracovat.
Tak zatím papa a dej si nějakou dobrou snídaňku, jen ať tě dr. nepošle do nemocnice, nám by tady potom bylo smutno - a tvým chlapům doma teprve
![]()
Tak zatím pa ![]()
Dobré ráno.
Kačenko -snad to nebude nic závažného. Držím moc palce.
Já jsem jen na skok, vypínám a jdu do práce, jsem žádaná… Odpoledne nakouknu. Tak zatím ![]()
Mostulko,
měla jsem grahamový rohlík s lučinou. neboj, já si to už bez vás neumím představit a tak určitě do další kontroly přiberu.
Ale je moc hezké slyšet, že bych někomu chyběla. ![]()
Teď jdu žehlit, tak taky zatím pa pa
Nebudu na to myslet nebudu na to myslet nebudu na to myslet… V 11,30 kontrola! Doufám, že bude vše ok. A do té doby NA TO NEBUDU MYSLET!!
Díky za podporu. Jdu něco dělat, abych zahnala chmury. Zatím papa Kačkač ![]()
kacenka78
Držím pěstičky,aby to dopadlo dobře. Ale myslím,že to bude o.k. Vím,že o tom psal jeden pan dr. a pokud to není červená krev tak by to nemělo být nic vážného. Moc na Tebe myslím. Pak dej vědět, jak jsi dopadla.
Dobré ráno,
Kačenko: držím palce!!!
Holky, dneska jsem poprvé ráno nezvracela!!!!!!!!!!!
Blýská se na lepší časy
![]()
Danielat
Tak to je skvělé. Už aby to přestalo i u mě. Snídaně se zatím drží.Ale já to mám opačně. Ráno udržím,ale od oběda už je to horší a večer nejhorší.
Tak já snídani taky zatím držím v bříšku. Sice je mi fest fujtajblově, ale nedám ji:-)) Zato jsem uklidila šuplíky se spoďárkama a mám z toho dobrej pocit. No, ještě se vrhnu na něco dalšího, abych si nadběhla a mohla si myslet, že i něco občas udělám:-))
Matulienko: mě čeká úklid asi dneska, protože to u nás vypadá jak u čuňátek… manžel se rozhodně nepřetrhne a já když se dovleču z práce tak většinou nejsem schopná něco dělat…
taky bych si dala třeba 14 dní doma, a v klidu si udělala co potřeba ![]()
**Danielko, ** ,
tak to ti věřím, já mám taky manžílka, co přijde večer domů a tak na něj se spolehnout moc nemuzu.No a sice jsme doma, ale je to tu jako po výbuchu. Tak s tím zkouším něco udělat:-))
Holky, mě je dneska pěkně zle, ale nezvracím(kromě jedné vyjímky-kdy jsem snědla 1/2 smažáku-jsem ještě neblinkala). Tramvaj byla narvaná a já si potřebovala sednout a jediný volný místo bylo v protisměru jízdy, tak jsem si sedla a pak jsem myslela, že ani navystoupím. Kluci v kanclu říkali, že jsem krásně bílá. No já bych je zabila. ![]()
Ahoj Moni ,
v protisměru nejezdím, to bych ohodila půlku tramvaje ![]()
Matulienko: mě to občas vytočí, protože chodíme do práce oba, a pak já mám mít další úklidovou směnu? Zrovna včera jsem se naštvala, když jsem viděla jak to tam vypadá, protože pokud neuklidím já tak shnijeme ![]()