Poradna duly
Jana Čurdová
yoursun, já měla tlak na zápisu 3/1 115/80 a nikdo mi neřekl, že by byl vysoký, ačkoli jsem říkala, že máme v rodinné anamnéze kardiovaskulární choroby (mamka mozková mrtvice a vysoký tlak, strejda infarkt)…takže vím, že horší je, když je vyšší ten druhý tlak. No, uvidíme, co na to tlak na další kontrole.
Helli, gratulace ke zdravým mimískům
ať je vám dobře ![]()
Také vítám všechny nové těhulky a přeju bezproblémové těhu ![]()
Já teď pro změnu vyvařuju pejskovi dietní stravu, prosím pěkně, (už vidím, jak se mi na to vykvajzne)už je to starší pán a asi má něco s ledvinami
tak zítra vyrazím ke zvěrolékaři (ordinuje hodinku i o víkendu). Už jsem měla fenku s cukrovkou a píchala jsem jí inzulín! Tak doufám, že tenhle šmudla tu se mnou bude ještě dlouho. Držte palečky.
Hezký sobotní večer ![]()
Hellišku
juj, to jsem moc ráda, že jste v pořádku a že jsi to zvládla. Ona to není žádná sranda, ale ty jsi šikulenka a všechny jsme to věděli, že to zvládnete i s mimiškama.
Ale chyběla jsi nám tu.
Tak dávej na sebe pozor moc moc.
Jinak vás trošku pobavím, tak ráno jsem si vyblila snídani, pak jsme jeli nakoupit, tam jsem utekla od uzenin a málem poblila prodavačku.
Dojeli jsme domů, já vybalila nákup a šla nacvakat pračku, ta mrcha se rozhodla, že deset let činnosti je dost a odmítla ždímat a vypouštět vodu. Tak jsem prádlo s nenávistí vymáchala a vyždímala, z pračky vybrala vodu. Jsem tak vytočená, že jsem stačila uklidit kuchyň, naložit řízky na zítra, upéct tři plechy pizzy a tak si říkám, jedna pračka a co člověk všechno v návalu zuřivosti neuklidí.
P.S do toho nám mrouská kočka a tak se těším, jak se vyspím za setrvalého nadrženého ječení naší mazlivoučké kočičky.
Jestli to přežiju, jakož to, že mi nic jiného nezbude
, tak se v pondělí ozvu.
Ahoj!
Tak jsem se nakonec rozhodla, že taky napíšu. Termín mám 15.8. a bude to naše první miminko. Do té doby musíme ještě stihnout svatbu (asi v květnu) a najít a zařídit byt - hlavně pokoj pro fazolku. Práce až až, ale těšíme se.
Držím všem pěsti, aby jim těch zbývajících 7 měsíců proběhlo v klidu.
PS.Zatím to mám docela dramatické a se vším všudy. Snad si pak ale člověk všeho víc váží.
)
Ahoj Kocky,
tak ja sa hlasim k Vam s mojim augustovym ocakavanym babatkom spoza velkej mlaky. Ako tak citam, tak sa o vas pekne lekari staraju. My sme tu uz naseho mrnouska videli ako vsetkym mava a plava si v brusku, ale prvu navstevu u gynekologa mam az o tri tyzdne a to uz budem 15tt +6. Tak snad sa budem dozvedat len same mile a pekne spravy aj ked tomu nerozumiem co bude moj lekar skumat na mesiac starom ultrazvuku...... tak verim ze je vsetko OK.....
Zatial zdravim vsetkych doma krasne chvilky
papa
Krásný večer, holky,
Matulienko, teda, to Ti vůbec nezávidím. Den blbec:-(. Lituju Tě, že je Ti pořád špatně, snad to přejde co nejdřív.
Helli, gratuluju!!! Supeeer, že je vše v pořádku!!!
Saryk, koukám, že máš nový metřík, viď? pěkný ![]()
Vítám nově příchozí těhulky.
Dnes vůbec nevím, co bych vám napsala, snad jen, že se cítím dobře… skvěle… těhotně
Zítra bude víc času, tak napíšu víc - když mě sem zbytek osazenstva pustí ![]()
Tehulky,
nebyla jste nektera v solarku? Kvuli koznim problemum v tehotenstvi?Mohlo by to skodit miminku?
Nikde jsem o tom bohuzel nic nenasla…
Dobré ráno všem.. ![]()
Vítám všechny nově příchozí těhulinky.
Helli
Ahoj kočko, to jsem ráda,že všechno dobře dopadlo. Moc jsem na Tebe myslela. Tak ať se vám všem daří moc dobře a koukej na sebe být opatrná. Jsem moc ráda,že ses ozvala. Už jsem se o Tebe bála. A hlavně si nám tu chyběla.
Jinak my jsem o víkendu fotili pupík, tak pak vám hodím do galerky fotečku. Ještě před týdnem to byl jen tuk, teď když s tou pneumatikou pohoupu tak pod ní už je tvrdé bříško. Tak doufám,že je mimísek v pořádku, když už potřebuje tolik prostoru. Teď teprve si začínám připadat aspoň trochu těhotně… Zítra jdu na kontrolu,tak se pak ozvu.
Terri
Určitě se poraď se svým doktorem. Aby jsi mimi neublížila. Já osobně bych tohle záření radši vynechala, a to jsem tam lítala 2×týdně… ![]()
Monalisa
Koukám,že se Ti blíží svatba.Tak jak probíhají přípravy? Těšíš se? A co šaty a kytka už máš vybrané? Teda já jsem zvědavá,promiň. ![]()
Evi - nevíš, kde bych našla postup, jak vkládat fotky? Mám teď jednu z UTZ a jak mi jí přítel naskenuje, tak bych jí tam vložila, ale nevím jak. Myslím, že ten postup tady byl, ale nechce se mi procházet 100 stránek. Díky.
Terri - s tím solárkem opatrně, já bych to teda neriskla.
Matulienko - když se daří, tak se daří. S tím zvracením je to teda blbý…
Mě už není vůbec nic. A kdyby se mi už nezačalo rýsovat bříško a ve čtvrtek bych neviděla malého Modeláře (náš pracovní název, přítel má koníčka letecké modelářství a strašně moc si přeje, aby se tomu prcek taky věnoval), tak bych nevěřila, že jsem vůbec těhotná. Dokonce mám nutkání zkusit už i kafe.
Polin
NováFotogalerie - Srpen2006-Upload_PIC_LNK- Album (vybereš Srpen2006) - picture (dáš choose a najdeš si ten svůj obrázek,kde ho máš ve svém PC uložený, dáš otevřít) - Picture title (napíšeš co na obrázku je a komu patří).
Držím pěstičky aby se to povedlo. Já jsem tam teď dala svůj pupík.. ![]()
Evi - díky moc, povedlo se. Jen ta fotka je asi v blbém měřítku. Snad ta z UTZ bude lepší. Krásný pupík ! ! ! ![]()
Přidala jsem ještě fotku z UTZ. No, nevím, proč se mi ta první sekla. A navíc to není 7+5tt, ale 8+5tt. Chtěla jsem pod to napsat komentář, ale hází mi to ERROR. No, já nejsem zrovna technik, anebo že by hormony ? ? Jsem trošku natvrdlá ![]()
Dobré ráno,
dík holky za odpovědi ad.solárko.Vím, že to asi není to pravé ořechové, ale ta pleť to je fakt děs a když se chystám na tu svatbu, tak bych chtěla taky nějak vypadat Ach jo. Doktora mám pána před důchodem, takže předpokládám, že si bude ťukat na čelo… Tak ještě počkám, jak se vyvine.Třeba je to jenom počáteční hormonální změna.
Přeju hezký den!
Terri