Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Terri.
nechci tě nějak strašit, ale solárko se v žádném případě nedoporučuje. Ptala jasem se i majitelky salonu(je to lékařka), takže to budeš muset vydržet bez něj! Ale co by jsme pro naše mimísky neudělaly,že?
Ahoj Terri .
nechci tě nějak strašit, ale solárko se v žádném případě nedoporučuje. Ptala jasem se i majitelky salonu(je to lékařka), takže to budeš muset vydržet bez něj! Ale co by jsme pro naše mimísky neudělaly,že?
Helli jsem moc ráda že jste v pořadku! Míša
Eviku,
jestli ses ptala mě na tu svatbu… tak šaty už mám hotové rok. Pletla jsem si je sama a jsou moc pěkný. Snad se do nich vejdu i s pupíkem - jsou pružné, takže snad jo.
Ale ani se nanapiju… no jo. Tak to budou muset zvládnout ostatní
)
Tak dík Míšo za odpověď, moc jsi mě nepotěšila, ale jak říkáš, co bychom pro ně neudělaly ![]()
Ahoj všem ![]()
Tak mě poslední dny přepadla dosti líná nálada. A včera se k tomu ještě přidala pěkně naprdlá, takže chudák přítel musel vydržet moje nálady a jelikož si vždycky uvědomím, jak jsem hnusná a omluvím se… vypadalo to večer asi.. nemám náladu - promiň.. a co s tím mám jako dělat - promiň - blablabla - promiň
No alespoň to mám na co hodit ![]()
Saryk doufám, že pejsek bude v pohodě a užijí si potom s mimískem hodně legrace ![]()
Zatím papapa
PS: To nás tu najednou přibylo.. tak zdravím nově příchozí, ať máte krásná a zdravá miminka ![]()
Vsechny zdravim a hlavne nove prichozi a Helli a preju jim, ale vlastne vsem, hezky rostouci brisko se zdravou fazolkou a Helli s 2ma fazolkama ![]()
Tak uz je zase skoro po vikendu. To je otrava, jit zase do prace. V sobotu jsem byla doma a uklidila a uvarila a dneska jsem byli na bezkach a bylo krasne - slunicko a paradni snih.
Bavili jste se tady o tom lyzovani - tak na sjezdovky bych asi nesla, mela bych strach, ze me nejaky blbec srazi. Ale bezky mi prijdou idealni, clovek jde tak rychle, jak ma chut a je hezky na cerstvem vzduchu, ma pohyb a jr i na slunicku - takze pak nemusi do solarka
Ja jsem ale nikdy v zivote v solarku nebyla, prijde mi to zbytecne se umele opalovat…
Ahoj holčiny,
Matulienko , ty nevolnosti ti teda fakt nezávidím. Držím palečky, ať tě to už konečně co nejdřív přejde!! Já musím zaklepat, ale už tak týden je mi dobře. Teda co se týče žaludku. „Jen“ mi každou chvíli pálí příšerně žáha a to je taky pěkněj hnus.
A začal mě asi zlobit nízkej tlak, aspoň si myslím, že to bude tím. Nevydržím vůbec dýl stát nebo chodit, hned jsem hrozně slabá, motám se, špatně se mi dejchá a je mi prostě zle. Za chvíli si nebudu moct dojít ani pro rohlíky. ![]()
EvíkuP , to je super pupíček!!! My se chystáme znovu fotit dneska. Já si sice myslím,že tam oproti minulý fotce nebude vidět žádnej rozdíl,ale manžílek mě pořád přesvědčuje o opaku. Tak jsem zvědavá, kdo z nás vyhraje. ![]()
Vítám všechny nový těhulky, který se k nám přidaly!!!!!! ![]()
Přeji krásný den všem pupíčkům, vítám nová srpňátka.
Musím se pochlubit, když přivřu všechny oči, jak říká náš malej, tak jsem přibrala slabýho půl kila. ![]()
Jinak pračku manžel spravil, takže jsme to zvládli a ušetřili za novou.
No, jinak pupík fotit nebudeme, zatím není opravdu co, ale moje doba přijde:-)
Ale zato hodím do galerky fotečku pecičky ze sona.
Tak zatím pa kočenky a mějte se krásně.
Helli, človíčku taky už mne to zvracení fakt nebaví:-)) Holt se nedá nic dělat a čekat, až to přejde, ale mívám i lepší dny, sice poskrovnu, ale jsou tam ![]()
Tak fotka mi tam nejde vložit, hlásí to chybu , nevím proč, je to jpg.
Ach jo ![]()
Dobré ráno,
tak vše při starém, zase zvracím… ach jóóóó!!!! Už nechci!!!!
Jinak tak moc bojuju s tím chodit do práce, kdybychom nepotřebovali našetřit nějaké peníze tak tu nejsem už ani minutu…
Ahoj holky, zdravím při pondělku.
Dani, beru tě za slovo, já nepotřebovat peníze, tak jsem taky doma. Ale zase já byla doma týden s nachlazením a po 4 dnech mě to přestalo bavit.
Špatně mi je pořád, ale nezvracím.
Zdravím nové srpnové těhulky!
Danielko a Moniko
vůbec vám to teda holky nepřeju, ale zase je hezký, že v tom nejsem sama., ![]()
Matulienko:
to je fakt
![]()
holky, 14.-15.3. je v Havlíčkově Brodě prodejní výstava kočárků, více na www.kocarky.com
Ahojky holky,
tak jsem zpět od dr. Drobeček má 3,3cm a má se čile k světu. Manžel ho viděl na utz a mimísek s sebou hezky házel. Má obě ručičky i nožičky. Já to ale neviděla, manžel ano…
Prý s ručičkama mával jak motýlek…
Příští týden jdu na velký utz na projasnění šíje, tak mi držte pěsti ať to dopadne dobře. Jo jinak pan dr. říkal, že je mimi podle velikosti 10tt+1. Mám velkou radost,že je vše v pořádku… ![]()
Danielko
jo kočárky........ včera jsem
nadhodila, že v tescu mají slevu na miminkovské věci a že bych koupila zavinovačku a vaničku a bylo veselo, proč teď, jestli to nestačí koupit až později. Na moje námitky, že je sleva a že je lepší koupit každý měsíc něco jsem vyslechla kde to budeme mít atd. ![]()