Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
hlásím se po víkendu a musím vám říct, že je mi od čtvrtka pěkně zle. Už jen čekám, kdy začnu i zvracet. Takže dneska v práci dodělám co musím a od zítřka budu doma. Ve čtvrtek mám kontrolu u Dr., proberu to s ním, protože mě ke všem nevonostem dost silně píchá na parvé straně dole. Ale opravdu dost silně ![]()
Monikab neboj, i za 7 tis. se dají koupit hezké kočárky. Dívali jsme se s manželem už taky po nějakých. To jsou ty, co se k nim pak dokupuje třeba taška na rukojeť, batoh nebo fusak ve stejných barvách. Takže maminka vám může koupit kočárek a vy si ty doplňky dokoupíte sami. Je to takové trošku klamání spotřebitele, protože v celkovém součtu se stejně dostaneme na dost vysokou částku ![]()
V pátek jsme šli okouknout ceny oblečků
a v jednom obchůdku měli slevy, tak jsme už něco koupili. Vím, že je to brzo, ale ty ceny jsou fakt příšerné, takže musíme využít všech možných slev. No a doma jsem se pak na štítcích dočetla ** MADE IN POLAND ** , takže Polsko to jistí ![]()
Helli jsem moc ráda, že všechno dopadlo OK a že jste v pořádku ![]()
EvikP no vidíš, že je všechno v pořádku. Vždyť jsme ti to tady všechny říkaly ![]()
Helli,
tak ten kočárek se mi moc líbí, mám ráda oranžovou barvu.
A těhu si opravdu užívej, svoje zlé už jsi si prožila a tak je na čase si to užít.
Já s kočárkem nevím, ale nový asi kupovat nebudeme, i když bych byla ráda, ale …no ještě uvidíme.
Viděla jsem krásný kočárek - sportovní a dal se suprovně složit do auta a byl právě v kombinaci šedé s oranžovou. Moc se mi líbil. Ta oranžová tomu dodala veselost.
Holky, děkuju za rady, já tedy taky nemusím mít kočárek za 15000. To jen kdyby se mi nějaký moooc líbil a byl dražší. Myslím, že nápad na „přispění“, nebo koupit jen kočárek a my doplňky jsou super. Taky mě o víkendu trochu uklidnila švagrová, která má krásnou 3-kombinaci za 5500.- Sice z Valašského Meziříčí, ale jezdíme kousek k manželovi na chatu, takže tam někdy pojedeme ve všední den(pondělí,pátek) a okouknem to tam.
Moni: já myslím že z Valmezu je právě ten Dorjan, koukni na to ![]()
a kdyby švagrová měla dobrou zkušenost tak do něj asi jdu, líbí se mi hodně
Ahojky holčinky.
Tak kočárek Dorjan Cross country se mi také moc líbí. Je opravdu z Valašského Meziříčí - www.dorjan.cz . I tady na emiminu o něm byly diskuse. Někdo si ho vychvaluje, někdo naopak - ale to je asi se vším a já se nedám odradit,jen si vybrat barvičku.
Ahojky hločiny.
Koukám, že dneska probíráte kočárky. Byla jsem s manželem v sobotu po nákupech, tak jsem se taky dívala. U mě zatím vyhrává Jané Slalom Pro, ale ten je jedinej, kterej jsem ještě neviděla na vlastní oči (prý je úzká korbička).Taky se musí vejít do výtahu,tak toho musím okouknout víc. Ještě že na to máme tolik času!!!! ![]()
Helli ten cos vybrala ty je krásnej.....
Ahojky holky. Posílám vám také jed typ na kočárek. Má ho moje kamarádka a je s ním naprosto spokojená. Já ještě žádné zkušenosti nemám, zatím se jen rozhlížím. Koukněte na: http://www.depemo.cz/sortiment2.php?…
I cena se mi zdá být dobrá. Pokud kamarádka časem objeví nějaké nedostatky, tak vás budu informovat.
Bambulko,
tak teda ten je taky moc hezký. Opravdu se mi líbí a je za dobrou cenu.
No tady ho mají fakt za dobrou cenu. Kamarádka ho kupovala v obchodě asi za 8.000,–-, ale i ta cena mi připadá dobrá. Hlavně říkala, že má dvě brzdy, takže není problém při přehození rukojeti. A má dobrá kola a ložiska, tomu já moc nerozumím, ale manžel říkal, že zrovna tato kola a ložiska jsou nejlepší.
Holky, přečtěte si tohle:
http://www.rodina.cz/clanek4863.htm ![]()
Ahoj holčinky ![]()
Tak ten kočárek z Demepa se mi taky moc líbí, ale můj favorit je Quinny Speedy SX, je teda dost drahej, ale nějak nevím jak si ho zakázat
(tak bude muset zakročit manža
)
Cecetko to píchání mám já i ségra taky - úplně přesně jak to popisuješ - my si myslíme, že to jsou střeva
- ale těžko říct.. Vždycky to počase přejde, ale nazačátku sebou vždycky úplně škubnu, jakej je to píchanec ![]()
No tak to je něco ![]()
Milhauska: na ten Jané jsem moc dobrýho neslyšela
Myslím, že tady o něm dokonce proběhla nějaká diskuze, tak se raději mrkni na zkušenosti mamin ![]()