Poradna duly
Jana Čurdová
Dnes som mala ultrazvuk. Prcek má už 4,7 cm, mám aj fotečku, len na nej dohromady nič nevidím, len hlavičku a telíčko. Sa mi zdá, že niektoré tie fotky z ultrazvukov, čo som videla, sú krajšie, je ostrejšie vidieť bábo. Neviem, ako podľa toho lekár zistí, že je všetko OK. Podľa veľkosti mi vraj pôrod vychádza už na 15,8.2006 oproti pôvodnému 25.8.2006, tak som zvedavá.
Ozaj, ako prebieha „prejasnenie šije“. Neviem či mi to už lekár robil, alebo ešte len bude. Uf, to je hrozné, ako sa človek stále bojí, že lekár niečo zanedbá. Ten môj je síce fajn, príjemný, ale predsa. A zase ho nechcem nejako sekírovať a hovoriť mu čo má robiť.
ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu. Jsem ve 13. tt (časem se snad dopracuju i k metříku), včera jsem si přinesla první fotku z UZ, tak jsem byla nadšená
Zatím jsem na neschopence kvůli špinění, ale te´d už to přestává, tak doufám že příští týden půjdu do práce, je mi doma smutno. Ale aspoň mám zatím čas lozit po netu ![]()
Ahojky Eviiku.
Vítám tě mezi nás, hezky se rozrůstáme. Já jsem také byla doma na neschopence kvůli špinění, ale od zítra už jdu do práce - po 6-ti týdnech už se celkem těším.
Mimulik: no popravdě, na té mojí fotce toho taky moc vidět není
jak říkáš, hlavička s trošku prokreslým obličejem a tělíčko. Asi člověk nemůže čekat zázraky ![]()
No, jinak jsem dobaňkovala a jsem docela ráda, nějak mne to utahalo a málem jsem u druhé paní usnula ![]()
Moonii: ty se máš, doufám že tě budu brzy následovat. Hlavně se modlím, aby se to špinění zase neopakovalo, i když ve 4.měsíci by snad nemělo. Když já měla ty hormony docela splašené už před těhotenstvím…
Matulienka: já vím
zaregistrovala jsem se tu tahkle už před časem a te´d jsem koukala, že v téhle diskuzi to není zrovna nejlepší, ale nepodařilo se mi přijít na to, jak to změnit. Jedině si asi vytvořit novou registraci. No asi to udělám, holt kdo pozdě chodí… ![]()
Eviiku,
mě také hormony bláznily ještě před těhu. Teď už pár dní dělám doma všechno možné a jsme úplně v pohodě. Tak snad chvíli v práci vydržím.
Moonii, a v kterém jsi tt? a brala si na to a nebo ještě bereš nějaké hormony? Já měla Duphaston, ten jsem dobrala a včera mi doktor říkal, že už snad nebude potřeba. ale jak jsem to tu prolézala, některé holky to braly až do 15.tt, tak nevím jestli bych s nima nebyla klidnější.
Eviik, já jsem brala nejdříve také Duphaston, ale kvůli rannímu zvracení mi ho gyndr. změnil na Utrogestan. Ten jsem brala až do 12. tt, dokud se nevytvořila placenta.
Eviik,
ale to nemusíš měnit registraci, jen ať si cvičíme svoje mozečky ![]()
No a ještě když si uděláš nějaký metřík, rozeznáme tě i podle něj ![]()
No, jsem se dnes vážila a to půl kilo, co jsem nabrala je zase fuč ![]()
A to se tolik snažím ![]()
No, za 10 minut sedlám autínko a vyrážím na další ultrazvuk na ten šíjový, doufám, že už to konečně bude vidět.
Pak vezu malého k rodičům na dva dny na hlídání…za jeho neustálého maminko bez tebe nikde nebudu …to teda bude cesta.
No a odpoledne učím první pomoc a tak sem dorazím až večer.
Tak se mamulenky mějte krásně, ať vám není špatně a máte hezoučký den.
matulienko - sorry za vlezení do diskuse - občas k vám nakouknu od červenčat. dneska jsem 17+1 a první 0,5 kilečko nahoru jsem zaznamenala dnes ráno. doufám, že protentokrát to nedopadne jako pokaždé předtím - tzn. že půjdu 2-3krát za den na záchod a bude po přírustku. bříško mám už totiž pořádné, prsa taky o číslo větší a váha se tvrdošíjně odmítá pohnout, i když žeru jak tank
![]()
elda
Ahoj ! ! ! ![]()
Já se odmlčela, stavíme krb, tak jsme měli odpojené PC. Nakonec z krbu budou i okna, takže i když už to tady mám trochu jako u lidí, konečná fáze bude až po nasazení nových oken.
Příspěvky jsem zběžně přeletěla, ale reagovat si asi netroufnu, abych něco nepopletla. My jsme v pořádku. Já přibrala přes vánoce asi tři kila, ale teď to držím. Vždycky večer se mi zdá, že už se rýsuje bříško, ale ráno je to zase pryč. Tak budu muset vydržet.
Jé, já nejsem určitě zaregistrovaná, takže jsem to já - POLIN. A už se jdu zaregistrovat.