Poradna duly
Jana Čurdová
Danielo, také držím pěstičky ať je vše naprosto OK!!
EvikuP, tobě přeji ať je ti už brzy dobře. Hlavně čajuj a buď v teple. A o víkendu celé dny v posteli, ať jsi rychle zdravá a není ohroženo mimčo.
Já jdu na ultrazvuk v úterý, tak také doufám, že vše bude OK, a že budu mít konečně také fotečku. ![]()
Danielkat
to držím pěstičky, aby bylo vše OK. Pak se ozvi.
Eviku ,
doufám, že jdeš k lékaři
a nejdeš do práce
Tak jsem přidala do fotoalba nějakou tu mou fotku, ale to hlavní přijde dneska - fotka mimi. Zanedlouho jdu k dr., tak držte palce, ať se tváří jako star, aby měl už odmala pěkný fotky ![]()
Kač
Ahoj Vsichni
Cekam miminko v srpnu taky a jestli vam to nevadi,rada se k vam pridam. ![]()
Monikab
Ahoj…dekuju za privitani
![]()
Chtela jsem se zeptat,prijdu jsi,ze pribiram strasne moc na vaze
za tu scelou dobu uz mam 8 kilo navic
![]()
Jak je to s vama?
Tak hlásím, že už jsem doma z prohlídky u dr. MÁM FOTKU!! Mimi je rozkošný. Už měří 4,56cm a termín porodu dle UTZ je 21.8.06, což je stejné datum, jako má sestra. Tak prý ušetříme zdravotnictví nějakou tu kačku, když pojedeme jednou sanitkou ![]()
Hematom je tam stále, i když menší. Přesto mám nadále neschopenku, takže se žádné hory nekonají. Ale už se netvářil tak vážně jako minule. Tak jsem jen optimistická.
Jinak radím všem, kdo to neví, dojděte si předtím na záchod. Mně se nechtělo, ale prý jsem měla plný močák a UTZ byl o to horší. Takže čurat čurat čurat ![]()
Jinak vítám novou příchozí!
Papa Kačkač
Pohlaďte svá bříška a mějte se pohádkově ![]()
Cinq
No záleží na tom, jak jsi „stavěná“ Dost těch co bylo silnějších (a ne přímo otylých) nejdřív zhublo a pak zase nabraly. Ti, kteří jsou štíhlí nebo hubení rovnou přibírají. Já mám teď o 1,5kg míň než před otěhotněním a přitom mi břicho už docela roste, takže je to vážně individuální.
PS: žádný tintítko nejsem, spíše naopak ![]()
Dekuju ![]()
no ja jsem jak vsichni rikaji ,,kost a kuze,,
ale to jsem byla i s prvni dcerou,ted uz mam brisko jak v 5 mesici minimalne......no hlavne ze doktor je spokojeny ![]()
Jinak blahopreji k miminku
uz je pekne velky ![]()
my jsme meli naposledy presne 6 cm ![]()
ted v pondeli jdu na geneticke testy......doufam,ze vse bude ok ![]()
Ahoj holčinky,
vítám CINQ
Zapíšeš se do seznámku?
Dnes jsme lítali po městě a shněli nějakou kadeřnici, která mě na ten den D učeše. Nakonec se povedlo. V úterý jdu na zkoušku účesu - to je co? A pak za necelých 14 dní to bude naostro. Jééé, začínám se těšit jako malá.
Ahoj těhulky ![]()
Cinq-vítej ![]()
MonaLisa: tak to sháníš docela narychlo, já jsem měla holičku domluvenou víc jak 1/4 roku před svatbou. Ale je pravda, že jsem se vdávala v září a to je určitě víc svateb než v únoru ![]()
Zítra jdu k dr. a měla by mi dělat ten UTZ na prosvícení šíje, tak doufám, že bude vše o.k. ![]()
Ahoj holčinky, tak jsem tady po delší odmlce. Byla jsem v tom Polsku, hlásím výsledky… ![]()
Obchod jsme s manžílkem našli, ale kamarádka si zřejmě něco přibájila neboť s dvoupatrového obchoďáku se vyklubal vetší obchůdek v přízemí. Těhu oblečení veškeré žádné, je pravda, že na mimi tam měli mooooc hezoučké věci, ale spíše dražší - firma AVENT apod. Moc se nám tam líbila dřevěná postýlka, manžílek by ji koupil hned, ale ještě raději počkáme. Ceny přibližně jako u nás, takže žádné terno… ![]()
Dnes jsem mluvila s další kamarádkou, říkala, že si myslí, že ceny v Polsku už jsou stejné jako u nás a skoro nic se nevyplatí kupovat. Že na netu se prý spousta věcí sežene ještě levněji než tam ![]()
Všechny vás zdravím a přeju hodné mimísky a žádné potíže.
Cinq taky tě zdravím mezi námi… ![]()
Jeste jednou vsem dekuju za privitanou
......
MONALISA24
ahoj…do jakeho seznamku
Nejsem tu tak dlouho,tak se tu moc nevyznam ![]()
NOGGIE
Ahoj,taky zdravim…
Ja si myslim,ze ceny uz jsou stejny a je pravda,ze na internetu uz sezenes levnejsi veci nez v kamennem obchode.
A to uz nakupujes na miminko?
Ja bych chtela taky,ale rekla jsem si,ze budu nakupovat az po 20tt......
uz se tak tesim
![]()