Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
1.2.06 18:56

Monalisa24
jsem , jinak to nejde. Víš, já si to nepřipouštím, prostě si myslím, že se mi jen v těle něco vzbouřilo. Nějaký testy, třeba…určitě to tak budu mít pořád a nic se nestane. Je spousta lidí, co to tak mají. Ze začátku jsem se bála každých dalších odběrů a tď už ne, prostě to tak mám a nic to není. Ty testíky mohou být pozitivní při nějakých revmatických chorobách a já mám od dětství s tímto potíže a tak si myslím, že je to ono.
Víš, já nechci, aby mne někdo litoval, jsem zdravá, jen jsem chtěla, aby EvikP věděl, proč mluvím, jak mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.2.06 19:08

Matulienko, poslala jsem Ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.06 19:15

Monaliso24
už jsem ti odepsala. Jsi zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.2.06 19:41

Matulienko - nevím co napsat. Myslím na Tebe a přeji jen a jen samé dobré zrávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.06 19:54

Polinko,
zlatíčko, nemusíš nic psát. Já se cítím zdravá, nic mi není a nebude. Po roce člověk otupí a jde dál:-))
Navíc ty testíky mohou souviset s revmatickou nemocí a to mám od malička. tak si myslím, že mne jen doktoři zbytečně straší…a já se nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.2.06 20:02

Matulienko - pevně věřím, že máš pravdu, ale i tak toho máš dost. Jak jsou zdravotní problémy, tak člověk opravdu musí být bojovník. A vypadá to, že to Ty rozhodně jsi. Snad Ti pomáhá i rodinné zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.06 20:09

Polin,
jsem bojovník, to si piš. Je to můj život a za něj se sakra poperu. Manžel je sice zlobidlo, ale drží mne. O té diagnoze doma nemluvíme. Není proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.06 20:12

No koťátka, jdi si lehnout. jsem hotová:-))

A jinak všem moc děkuji ze podporu, jste zlaté a mne to zahřálo u srdíčka.Děkuji.

A už o tom prosím nebudeme mluvit, není o čem, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 03:08

Ahoj zlaticka,
tak ja som sa chcela dneska pochvalit prvym pol kilovym prirastkom po mojich 8 tehotenskych kilach dolu (aspon sa smejem s muzom, ze vzdy chcel stihlu bambulku a ked to inak neslo tak sme tehotni :D ), noz ale ako to byva predcasna radost skoncila celodennym pobytom na zachode. Takze budeme musiet zase cakat ;-) Noz hlavne ze aspon brusko trosku rastie.

Helli bud rada ze ta pekne sleduju lekari, ja vazne ked citam vsetky prispevky ako chodite na prehliadky zacinam byt pekne v strese, kedze mne moj gynekolog dal prvu prehliadku skoro v 16tt. Takze trpnem a cakam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.2.06 08:05

:wink: brýtro
tak jak se dneska máte? Já jdu na kontrolu k dr., tak jsem zvědavá. Dneska nesu i moč a asi dvě hodiny jsem se mučila, protože se mi nechtělo jít hledat nějakou skleničku, tak jsem se převalovala v posteli a doufala, že to nějak zamáčnu :D
No nakonec jsem šla a už nemůžu spát.
K dr. jde dneska i přítel a necháme si udělat fotku. Už se těším, až jí ukážu i ostatním. Jen doufám, že budou vidět nějaké detaily a nejen hlavička a tělíčko. NO uvidíme. Potom jí hodím do galerky.
Přeji krásný den
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.2.06 08:11

Kacatko,
tak teda kam se hrabu se svýmy shozenými kily..ne, že bych ti to přála, ale je pro mne dobrý vědět, že nejsem sama.
Trávení dne na záchodě znám, už ráno, jen vstanu musím valit :lol:

Kacenka78
tak to moc držím pěstičky a aby se miminko předvedlo a mělo hezkou fotečku.

Já dnes byla vzhůru od 5 hodin, magor, no. Jak nejsou kluci doma, místo, abych si přispala tak je to jako každý den. Ale zase jsem ležela a jen se tak povalovala.
Odpoledne jdu zase učit první pomoc, tak se modlím, aby mi bylo dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.2.06 08:33

Ahoj holky, také vám přeji krásné ráno. Vidím, že jsem na tom s některými naprosto stejně, také ráno nemůžu spát. Jsem vzhůru asi od půl šesté. Převaluji se v posteli a chodím na WC, tam přemýšlím kudy to tentokrát půjde ven a zase do postele. Nakonec jsem už vstala, že tu nevolnost zkusím rozchodit. :)
Přeji vám příjemný a bezproblémový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.2.06 08:37

Dobré ráno všem,

Jsem v práci … nedá se nic dělat. :-(

matulienka máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.2.06 08:48

Dobré ránko,
EvikuP: a je ti trochu lepší?

Dneska jdeme na ten genet. utz, tak se bojím i těším… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
2.2.06 08:57

Danielat

Lepší to není… spíš horší. V noci jsem nespala, budila jsem se každou půl hodinu, protože jsem musela pít, jelikož jsem měla sucho v krku. Nemůžu dýchat nosem. Takže jsem se vůbec nevyspala… :-( Tak se pak ozvi jak jste dopadli na tom utz. Držím pěstičky,aby to bylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí