Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
3.2.06 12:25

Cinq,
kdo maže, ten jede :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.2.06 12:34

EvíkuP : To jsem ráda, že jsi konečně ulehla! Oba - miminko i ty - to moc potřebujete! Tak ať jsi co nejdřív fit!!!! :lol:

Já řeším problém s oblečením pořád. Kalhoty jsem si pořídila asi podobný jako Daniela - džíny s vyvýšeným pružným lemem a taky můžu jedině doporučit, je to super nápad! A na ven (chodíme do lesa se psem) jsem si na inzerát pořídla starší manžestrový lacláče a to je taky pohodička. Myslela jsem si, že aspoň využiju svoje normální trika a svetry, jenže já dřív nosila všechno krátký… :? A včera jsem s hrůzou zjistila, že si budu muset na jaro pořídit i nějakou novou bundu nebo kabát. Bláhově jsem žila v domnění, že v pohodě zapnu svoje normální. Ze zvědavosti jsem si to zkusila a zjitila, že by muselo být jaro okamžitě teď - je mi to úplně tip ťop. :(

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.2.06 12:42

Cing , co používáš za krém?? Já mám z lékárny Elasti-Q od Simply You a mažu o 106. :lol:

Holčiny, chtěla jsem se zeptat, jak to s barvením vlasů? Vím,že už jste to tu jednou probíraly, ale už si nějak nepamatuju ten závěr - ano nebo ne? Včera jsem si koupila barvičku a teď koukám bezradně na obal a nemůžu se rozhodnout, jestli do toho jít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 12:48

MATULIENKA

Aby to mazani ale pomohlo :D :D uz jsem mazana jak liska :D

HELLI

Tak s trickama a se svetrama,to je problem taky......vsechno mi zacina byt kratsi :( :( ale mam takovou vecicku…je to pas pro tehotny(pres bricho):D vypada to jak minisukne,je to z prijemneho materialu a ja to pouzivala uz s prvni dcerou na schovani briska.A v zime je to taky fajn,zahreje to.
Jinak kalhoty mam jedny taky na gumu a druhe bokovky(hodne nizko,zatim je to v pohode,tak je nosim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.2.06 12:50

Helli: četla jsem, že jediné co může vadit je ten čpavkový zápach, když rozmícháváš barvu… kdybych se nebarvila tak vypadám jak příšera :lol: :lol: ( s těmi odrosty)

a mažu olejíčkem na strie od Welledy (moc krásně voní a báječně se vstřebává, takže nejsem potom mastná jak buřtík :lol: )

a děkuju holky za přání, je to od vás milé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 12:50

Helli,
můj osobní názor je ten, že klidně můžeš barvit, dnes jsou už šetrné barvy, které opravdu neublíží.
Moje kamarádka je kadeřnice a potvrdila mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 12:52

HELLI

Tak vlasy jsem si barvila :D je to tak 3 tydny a bylo to v pohode :D

Z kremu pouzivam od VICHY a jeste od MUSTELA(nevim jestli to znas,je to Fr znacka primo pro tehotne)
Ja mazu taky o 106 :D ale kamaradka nedavno rodila,mazala o 106taky a stejne po porodu byla popraskana jak sklo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 12:54

Cinq,
já tedy zatím nemažu, jelikož není co, ale pak budu. Ale stejně mne to nevytrhne, už při prvním mi bříško vyrostlo moc rychle a tak je mám celé popraskané :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.2.06 13:00

Ahoj holky,

vitam tu nove prichozi, v srpnu se narodi ale hodne deticek :)

Cing - koukam na to, ze bydlis ve Francii. Ja v Nemecku. Jak se ti tam dari, nestyska se ti po Cechach..mne obcas jo.

Danielko gratuliji k uspesne kontrole. Ja mam dalsi az 13.2. a nemuzu se dockat.

Ja brisko jeste nicim specialnim nemazu :( To bych mela asi vazne zacit, zatim se mazu normalne telovym mlekem jako drive a to tak jednou za tyden… Ale brisko mi taky jiz pomalu roste, tak to si vazne neco hnedka poridim. Ja nosim kalhoty stale stejne jako drive, jen mam u nich povolenou gumu v pasu. Problem mi to spis dela u elastaku, ktere mam na bezky, to se povolit neda. Asi budu muset zmenit satnik a vzit si sustaky… Koupila jsem si jen nove manzstraky, ale normalni, takove volnejsi bokovky a je to uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 13:03

MATULIENKA

S prvni dcerou jsem se nemazala (jsem to flakla a ani me to nejak nedocvaklo,ze bych mela) :oops: :oops: :D
A predstav si,ze jsem nemela ani carku :D ale moje brisko bylo jako kdyz nebylo :D ale ted jsem ve 4 mesici a bricho uz jak balon.....to by moje kuze nejak neprezila :cry: tak radeji mazu :D

Ale taky jsou kremy po porodu,co pouziva kamoska,kdyz ti to brisko popraska.....sice to nezmizi uplne :( ale hodne to pomuze :D
co rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.2.06 13:04

Holky díky! Tak já jdu na to (myslím barvení). Kdyby něco, bude to na vás. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 13:06

IVCA

Tak v Nemecku?To je taky pekny…

Styska se mi obcas :oops: :cry: ale to proto,ze tu nikoho neznam,nejak jsem nemuzu zapadnout :cry: (jina mentalita)a z CR tu nikdo neni…teda je,ale tak minimalne 2hodky ode me :cry:

Aco ty?Styska se ti?Me by stacila 1osoba z CR a jsem stastna jak blecha :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 13:07

HELLI

ja nic,ja muzikant :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.2.06 13:11

Cinq
já při prvním jsem to taky šidila, ale hodně jsem shodila a pak bříško bylo najednou velký a popraskaný.
Navíc je to nějakej pátek a tak ani nevím, jestli nějaký krémy po porodu byly, každopádně se tentokrát pokusím alespoň udržet nynější stav:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.2.06 13:23

Cing - ja tu znam jiz docela dost lidi, ale neni tu zadna prava kamaradka, ty jdou doma v Cechach. Jeste ze existuje dneska internet, casto si poustim i ceske radio. Styska se mi po pratelich, po mluveni cestinou a po hlavne po takovych tech pravych vyletech do prirody s ohynkem a pisnickami u kytary a spanim venku a tak.. ale to bych ted stejne nemohla, tak na to jiz tolik nemyslim. Ale obcas tu taky podobne vylety podnikame, ale jenom obcas… vetsina lidi tu je takova pohodlnejsi… No ale jinak jsem tu spokojena. Cesi se tu najdou, sice jen pomalu, ale jsou a kousek od tut je Volkswagen a tak mne i tatka casto navstevuje, protoze tam jezdi sluzebne. Ale jinak jsem tu celkem spokojena.

U nas dneska krasne snezi, ale je dost teplo a tak to taje. Prave jsem po obede a mela jsem ryzi se zeleninovymi rolka a bylo to dobre. No chodim kazdy den do menzy a tak nemusim nic varit a je to tu vazne dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí