Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
4.2.06 17:24

Ahoj Kocky,

tak vyzera ze to nejak dostalo aj mna. Kycham a soplim ze nemozem ani dychat a zacina k tomu aj hrdlo. Sa nam to tu nejak rozrasta :-)
Tak idem si pekne urobit cibulkovy sirupcek na hrdielko a polievocku a zaliest si pekne do postele, kym sa mi chlap nevrati z prace.

kac kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.2.06 17:58

kacatko,
no, je to asi nakažlivý i po netu:-))
tak dávej na sebe pozor, cibulový čajík je dobrá věc, na vykašlávání je dobrá i troška majoranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.2.06 18:24

matulienko dakujem krasne za rady. Majoranku skusim preskumat ci nam este v nasich malych zasobach nejaka zostala...... inak bude moj muz mat radost :-) Zhanat Kanade majoranku nie je vobc sranda… ale co zase pre zdravie svojho babatka clovek neurobi. Aj tak ine ako bylinkove cajiky nemozem ani vidiet.

Vsetkym skore uzdravenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.2.06 18:46

EvikP ty kalhoty stály 998,– a velikosti mají různé. Já mám 38. Mají takové to pružné břicho a navíc v pase gumu, kterou můžeš pomocí knoflíku utahovat. Záda končí akorát v pase, vpředu je ta pružná část až nad břicho, takže ti potom nic nepřekáží a břicho je celé schované. Jsou tmavě běžové a kratší, což se mi hodí, protože jsou asi druhé, které nemusím zkracovat. Ale na výběr tam mají i další kalhoty. Zkus se kouknout a snad něco vybereš. Tyhle jsou fakt super a já jsem z nich nadšená.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.2.06 07:35

Kacatko, no, pravda, majoranka v Torontu…, ale myslím, že se tam taky dá sehnat, ona podporuje vykašlávání a odhlenění.

Tak holky, přežila jsem včerejšek, ale byl to zatím nejhorší den mého těhu, asi v souvislosti s tím nachlazením jsem vyblila i čaj a tak váhu ani nemusím říkat:((
Měla jsem tu jeden manželský páreček na návštěvě a jejich slova, ty ale vypadáš příšerně mi moc nepřidala, fakt je, že už ze sebou něco musím začít dělat.
Takže se dnes budu snažit jíst, neblít, neteplotovat…ha, jen nevím, jak na to :lol: Ale závazek je to pěknej.
Tak koťátka hlavuu vzhůru, pohlaďte si bříška a mějte kráááásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.2.06 14:06

Jupí, podařilo se mi konečně vložit do albíčka pecičku, tak koukněte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
5.2.06 20:03

matulienka

Gratuluju k mimískovi… hezoučká fotečka…

Kačenka78
Děkuju za tip. Tak jsem si koupila šedivý manžestráky s tím natahovacím pupíkem v C&A a stáli mě jen 298Kč. Mají tam hezké věci. Je to přesně to co jsem chtěla… Ještě jednou díky…

Jinak je mi blbě. Zvracím o sto šest… :-( Kdy už to přejde??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
5.2.06 20:04

matulienka

Doufám,že sem budu moc co nejdříve dát svého mimíska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 08:01

EvikP,

to je mi líto, že je ti tak špatně. už bychom si vážně zasloužily klídek a pohodu, co holky?

• Citovat
  • Upravit
2058
6.2.06 08:02

Eviku,
to jsme byla já, nějak mi padlo přihlášení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.2.06 08:16

Ahoj holky, přeji všem krásné ráno a bezproblémový den. Včera odpoledne mi bylo zase špatně a to už to bylo dva dny lepší. Takže také nám všem přeji aby už nám bylo jen a jen dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.2.06 08:20

Matulienko ten recept na trojbarevnou buchtu jsem vložila do tématu recepty, ale nějak ho tam nezařadili, tak jsem ho včera napsala ještě do diskuse - oblíbené recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.2.06 08:31

Bambulka, už jsem koukala a divila jsem se, že tam není. Tak jdu mrknout do oblíbených:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.2.06 09:04

AHOJ VSICHNI

tak jaky byl vikend?Dneska jsem byla na genetickych testech,tak doufam,ze vse bude v poradku,vysledky budu vedet az pristi utery.

Jinak jak se citite?
Preji pekny den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.2.06 09:13

Ahoj všichni !! ! :)
Cinq - držím palce, aby testy byly v naprostém pořádku ! !
Evíku, Matulienko, Bambulko - to je fakt pech, že je vám pořád blbě. Já už mám naštěstí klid a řeku vám, je to bezva. Už zase mě všechno baví. Jak mi bylo zle, tak jsem byla úplně bez života.
Kačenko a Evi - závidím ty kalhoty. No, jedu v sobotu do Ostravy, tak se asi taky do CaA mrknu a něco koupím. Snad tam bude taky výběr jako v Praze. Zatím to řeším podprsenkovou gumou :lol: :lol:
Takže já zase prchám, dnes mám v plánu manikúru. Ale moc se mi ven nechce, u nás je opět - 15, brrrrr........ :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí