Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
7.2.06 10:20

Mně taky při poslední kontrole posunuli termín porodu (z 15.8. na 12.8.), v tabulce nechám ale ten první, protože mu více věřím (a taky je skoro na manželovy narozeniny).

Výbavičku začnu nakupovat taky nejdříve po 20tt. Jednak doufám, že mi do té doby řeknou, co mám v bříšku a taky si pořád ještě příjdu moc na začátku.
Ale už mě to moc láká, v sobotu jsme zrovna obdivovaly pidivěcičky. Bude to těžké nakoupit jen něco … a taky podle peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 10:27

MONIKAB

Ja jsem prvni dceru prenasela 8dni :D :D

Myslim,ze datum porodu ti zmeni jeste minimalne 1-2 :D aspon tak to bylo u me dcery :D

Holky nechate si rict co to bude?Ja jsem s prvni nechtela :? :D ale doktor se prerekl,ze cekam holku s dlouhyma nohama :D
A ted u druhyho to taky moc nechci :D ale pritel si to chce nechat rict :? :D tak to chci vedet taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 10:29

ERIZA

Muj datum porodu vychazi presne na narozeniny pritele :D ale stejne to bude jinak :D (jsi myslim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.2.06 10:33

Dobré ráno,
já to vědět nechci ale manžel ano, tak nevím jak to provedeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 10:37

Cinq, taky si myslím, že nám to s TP nevyjde, ale těch pár měsíců to bude prima pocit. Jinak naše mimčo se má mezi co trefovat - já mám narozeniny 2.8. a manžel 16.8.

Já zatím jsem přemýšlela, že si nechám říci, co to bude. Dřív jsem se chtěla nechat překvapit, aspoň u prvního. Ale teď … My jsme se snažili o miminko tak strašně dlouho, že prostě už nechci čekat. Myslím si, že se mi bude s ním lépe komunikovat v bříšku. A stejně nám je jedno, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 10:41

DANIELAT

U nas to je taky tak :D ale rikala jsem si,ze kdyz to bude vedet on,tak ja taky :D on by to totiz stejne nevydrzel a rekl by mi to :? :D

ERIZA

Tak to je super :D a vis co :?: muj termin je 2.8 coz jsou i tvoje narozeniny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 10:45

Tak já i manžel se chceme nechat překvapit. Ale to jsme chtěli u prvního:)) a pak když se doktor zeptal, tak manžel to nevydržel a já to tam viděla plavat:-))

Jinak já to mám s výbavičkou dobrý, mám po prvním, i když jsem neodolala a mám jedny nové dupačky a papučky:-))

No a termín porodu nechám na přírodě, malej se narodil o tři týdny dřív :lol: měl mít kolem 5 kilo a tak naštěstí měl krásných 3720, on věděl, kdy se klubat ven nebo, že by to byla ta pkna den předem?
Jo a ještě vás pobavím, rodila jsem nějakých 18 hodin a když jsme jeli do porodnice, tak jsme se stavili v globusu, neměla jsme nic do porodnice, protože tenhle nákup jsme měli naplánovaný o den později:-)) No a protože mi postupně, al epořád odtékala plodovka, tak jsme v obchodě čvachlala, nechával aza sebou louže. Byl pátek, všude děsně lidí a tak manžel u pokladny zvolal, prosím pusťte nás, manželka rodí, já rudá jak rak, čvachtající a lidi kolem se nakupili a byla to ostuda jako trám:-))Ale u pokladny jsme byli hned:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.06 11:04

Matulienko, tak to je fakt skvělá historka, ale nechtěla bych být v Tvé kůži ani náhodou 8)

Cinq, škoda, že si termín vyměnit nemůžeme, ale třeba mi neuteče … i když preferuji spíše manželovy narozky. A třeba si prcek vybere úplně jiný, abychom se nehádali :D

Holky, když tak občas zabrousíme na na ty nákupy, jsem úplně hotová z kočárků, vůbec nevím co. Nevím, na co se mám dívat, na které značky. Mám pocit, že těsně před porodem celá zoufalá asi vrazím do nejbližšího krámu a něco domů dotáhnu, aby byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.2.06 11:24

Ahoj holky,
tak já už mám taky těhu průkazku a termín porodu mám 16.8. To se zrovna narodila tchýně, takže je z toho celá blažená. Zatím jsem ještě nepřibrala ani kilo. Ze začátku jsem se radovala, že mi není špatně, za to teď..... Nemůžu ani otevřít ledničku. Když ucítím cigar. kouř, tak se mi začne navalovat. Pleť mám horší než v pubertě a strašně se mi mastí vlasy. To u syna jsem měla pleť i vlasy krásné, špatně mi nebylo vůbec.
Začíná se mi zvyšovat tlak, takže mě zřejmě nemine užívání Dopegytu, jako v prvním těhotenství.
Pá Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.06 11:30

Tak já bych se chtěla nechat překvapit, manžel je hooodně zvědavý. Na jednu stranu říká, že by se těšil déle a více v případě kluka, ale zase by byl déle zklamaný z holky. Takže to asi necháme až na porod. I když jsem přinesla v pátek fotku, tak první zkoumal, jestli neuvidí pindíka. Anebo ještě říká, že si to nechá říct jen on a já to vědět nebudu, jenže mě by stačil jeden pohled na něj a věděla bych taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.2.06 11:33

zkouška, jen zkouším, jestli už se zobrazují oba metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 11:34

No Matulienka, ty si tuším bola za vodníka :D . Som sa teda zasmiala. Ale v dobrom. Človeku to v tej chvíli asi nepríde, ale neskôr sa na tom už pobaví. Taký je život.

Inak tie džíny na traky (lacláče) majú aj v H&M, teda aspoň vo Viedni je oddelenie pre tehotné-za 39 euro. Sú vyšúchané, majú nízky pás ako bokovky, len je k nim tá predná a zadná časť s trakami. Na boku sú gombíky a dajú sa povolovať. Až nepriberiem 100 kilo, tak mi určite vydržia. Inak vo Viedni je H&M obrovské, oproti tomu malému čo je v Brne a v Prahe ani neviem, či som v H&M bola. Ja som nenašla nič pre tehotné v C&A. Inak tie veci pre tehotné predávajú za nehorázne sumy.
Nateraz musím vydržať s tými riflami a až sa oteplí, dám si pár vecí ušiť. Vyjde ma to minimálne o polovicu lacnejšie. Mám takú krajčírku čo mi za dva-tri dni ušije čokoľvek a chce zato tak 200 korún. Moc toho zase kupovať nemienim, načo aj. Stále si hovorím, že jedno dieťa stačí. Ale zase nikdy nehovor nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 11:34

Kocko,

tak pleť mám taky nic moc, vlasy vcelku dobré. Ale nehty, tak krásný nehty jsem nikdy neměla.
Jinak u prvního to taky bylo úplně jiný.
P.S. taky Brno a taky Martina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 11:37

Mimulíku
jo z vodníka :lol: byla to fakt sranda a mezi stahy jsem se tomu pecnila:-)
Jinak takovou švadlenu bych taky potřebovala. Kupovat věci se mi moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.2.06 11:39

Ahojky všem!
Mě už ta výbavička taky pěkně přitahuje, ale asi mi není souzeno jí ještě kupovat. Minulý týden jsme byli v Carrefouru, měli tam dost slev na pidivěcičky, tak mi to samozřejmě nedalo a přitáhlo mě to jak magnet. Hrozně se mi tam líbilo jedno přírodní bodýčko a dupačky, ale co myslíte -obojí měli v 56 jen po 1 kuse. Tak jsem to tam zase hezky vrátila a nemám nic. Asi mi to chtělo naznačit, že je ještě brzo. :? :wink:

Erizo , na kočárky jsem dostala tip na jeden obchod v Praze. Ty jako Pražanda ho možná znáš, je to na Praze 3. Prý tam mají fakt obrovský výběr (i kočárů na dvojčata, což se o plzeňských obchodech říct nedá ani náhodou :x ) a navíc jsou tam hodně ochotný a poradí. Tak to zkus. (odkaz je: http://www.detskyraj.cz/…na_prodejna/ ).

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital