Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
6.2.06 09:50

Ahojte, zdravím zas po týdnu.
Koukám, že se tady to nachlazení rozmáhá :( , tak držím palce, ať se z toho všechny brzo dostanete. Pokud můžete, hoďte všechno za hlavu a koukejte to vyležet, ať nedopadnete jako my. Dnes zrovna dobírám ATB a i když už je mi dobře, tak jsem z toho dost nervozní. Ve středu mě čeká kontrola, tak jen doufám, že je všechno v pořádku. Už od konce minulého týdne je mi dobře a abych byla upřímná, nemám z toho ani radost. Přece jenom by mě ten rozhozený žaludek trochu uklidnil (omlouvám se za tohle rouhání hlavně těm, kterým je pořád tak strašně zle, ale doufám, že mě pochopíte).
Navíc mám po těch blbých antibiotikách i jakýsi svědění, takže se můžu „těšit“ na další léky, ach jo.
Další věc, která mi nedělá vůbec radost, je Ánino nachlazení :cry: Není to nijak extra hrozný a naštěstí už docela dlouho umí i smrkat. Bohužel ale má už od pátku dost zalepený očka a nechce si do nich nechat kápnout. Tak nevím, jestli mám doufat, že to samo přejde, nebo se s ní několikrát denně prát a kapat násilím :cry:

Mějte se fajn, já musím jít skláda zvířátka :wink:

Lajka (13tt+2)

• Citovat
  • Upravit
181
6.2.06 10:06

Ahoj mamky a bříška ,
to je zase ráno… bliju jak alík, mám další kilo dole, příští pondělí jdu k doktorovi, a pokud se to nezlepší, tak mi hrozí kapačky v nemocnici :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.2.06 11:01

Dani tak ti moc přeji ať se to už konečně zlepší!!! Držím pěsti. Já jsem zvracela večera odpoledne a to už mi bylo dva dny dobře!! Dnes to také nevypadá moc růžově. K doktorovi jdu zítra, tak jsem zvědavá co mi řekne. No hlavně aby mimčo bylo OK, my už to nějak vydržíme ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.2.06 11:53

Zdravím při pondělním mrazu.
Ještěže nejsem na těch horách. Teď volala kolegyně, že tam mají kolem -20st. 8O
Jinak opravdu doufám, že už všem bude dobře. Já už nevolností delší dobu netrpím, ale stejně to těhotenství má dopady. Hlavně na energii.
Asi využiju té neschopenky a začnu doma probírat staré věci, časopisy a takové ty nepostradatelné sentimentální hlouposti - achjo..
Musím tu udělat trochu místa, jinak se sem věci pro mimi nevejdou.
Tak zatím, mějte se a smějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.2.06 12:40

Danielat,
vítej do klubu jenom bliju, shazuju a čekají mne kapačky. No, ale nedáme se, co ty na to? Už je mi trapný, jak se mne každý ptá, jak mi je říkat zle :?
Dnes jsem byla ve měste a myslela jsem, že nedolezu, úřednice na magistrátu se mne ptala, jestli jsem vážně v pořádku a nepotřebuju něco :lol:
No, dost stěžování si, beru to s humorem, jako že živím naši ekonomiku, jelikož jsem jako průtokáč.
Pokusím se tedy něco i sníst, dnes se mi to ještě nepodařilo.

tak pa koťátka a hlavu vzhůru, hlavně, že je dobře mimiškům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 14:49

Ahojky děvčátka,

všechny vás moc zdravím. Mě je dnes zatím dobře,ale kdo ví? Snídaně byla o.k. ale oběd mě už zase tíží. Všem přeju,aby nám už bylo dobře… tak papa a já jdu odpočívat. Zítra jdu na utz na prosvícení šíje a snad už konečně budu mít mimi na fotečce,tak se pak ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 14:51

Matulienko, Danielot
jak vás čtu, úplně se stydím, co jsem ráno o nevolnostech napsala, tak se omlouvám a hlavně držím palce, ať se vám co nejdřív vrátí chuť k jídlu a na ty kapačky vůbec nedojde.
Holky, držte se, každým dnem už musí být líp.

Lajka (nepřihlášená, jdu to napravit a snad taky konečně dám dokupy nějaký ten metřík)

• Citovat
  • Upravit
181
6.2.06 14:58

Lajko: naopak, pro mě je to povzbuzením že jednou (nejpozději 12.8. :lol: ) bude líp :lol:

Eviku: držím palce na utz, je to nádhera :wink:

Bambulko: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 15:06

DanielaT

Já doufám,že už konečně zítra toho svého broučka uvidím. Manžel už ho viděl a já pořád nic. Vždy ta obrazovka byla natočená na druhou stranu. TAk snad konečně zítra. Pořád si to těhu nějak neuvědomuju. Že ve mě roste malý človíček. Až ho uvidím,jak sebou hází,tak snad pak… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.2.06 15:19

Danielot
to jsem ráda, že moje nářky bereš takto sportovně :oops:
EvikuP
držím palce, ať vám mrňousek předvede na tom UTZ pořádný veletoče. :D Já už se taky těším na středu a doufám, že to bude opět i s utz, přece jenom je to už od začátku ledna děsně dlouhá doba a na první kopanečky si ještě budem muset počkat.

…jinak má tohle být taky zkouška metříků, tak doufám, že jsem to moc nezvrtala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 15:27

Holky jak jste na tom s manželema? Chodí s vámi k dr.? Ten můj už je celý nedočkavý na zítra,že zase mrňouska uvidí. Hned jak mi pan dr. řekl,že tam zítra mám přijít, tak hlásil, že jede se mnou. Práce nepráce, on u toho musí být… :-))

Jo a ještě mám takovou jednu choulostivou otázku,která by mě dost zajímala. Co vy a sex? A používáte kondomy? My se s manželem tulíme jednou týdně a ochranu nepoužíváme. Je to špatně, nebo to mimi nemůže ublížit. Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.2.06 15:39

EVIK

Tak pritel chodi vzdy se mnou :D :D je snad vic nedockavy nez ja 8O :D

A sex? ten mame vzdy kdyz mame chut :D akorat opatrneji :D a bez kondomu,podle me je to v pohode,doktor mi rikal,ze uzivat si muzu do te doby dokud muzu a citim se dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 15:45

Cinq

Moc díky za odpověď. Jojo jsme opatrnější to ano, spíš jsem se bála aby pak nějak neublížilo mimi,že se tulíme bez ochrany. Nějaká infekce nebo tak. Já se cítím báječně, dokonce mi přijde,že začínám mít na sex čímdál větší chuť… :-)

Omlouvám se,že takhle vyzvídám,jen mě to trochu trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.2.06 15:51

Tak to my se tulíme jen tak jednou za 14 dní. Ale je to moje chyba, ani se tak nebojím o malé, ale je mi špatně, nebo jsem fakt unavená, že nemám náladu. Manžel mě skoro vždy musí přemlouvat, že aspoň na chvíli na všechno zapomenu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.2.06 15:53

Lajko
vůbec se neomlouvej, je hezký slyšet, že je někomu i dobře. jsem moc ráda a moc ti přeju, aby jsi byla OK.

A to moje hubnutí, holky mám dole 4,5 kila a nevím, jak do 22.2.přiberu, fakt nevím :roll:

EvikP,
sexík praktikujeme bez ochrany, opatrně, ale musím říct, že se mi nějak víc líbí a víc ho prožívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí