Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
6.2.06 15:59

Holky moc vám díky za odpovědi. Teď jsem už klidnější. Nevím totiž jak bych donutila manžela,abychom používali kondom. To by radši vydržel těch 9měsíců bez sexu, jak ho znám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.2.06 16:21

Eviku: já myslím že kondom není nutný
jinak my jsme na tom bídně… jednou týdně se snažím kvůli manžovi, a nakonec je to i fajn, ale tím jak je mi zle a jsem unavená, tak se mi do toho vůbec nechce…

muž se mnou k doktorovi nechodí (naposledy říkal že nevěděl že by mohl :roll: no nevím nevím… myslím že příště bude říkat že nemůže jít z práce…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.2.06 16:37

Holky,kdyz uz jsme u toho SEXU :oops: mate na to vetsi chut nebo ne?
Pred otehotnenim jsem meli sex tak 4-5× v tydnu minimalne :oops: :D :D ale ted,ja nemam vubec chut :( do sexu se vetsinou premlouvam :( (mozna to je tou unavou :? )ale s prvni dcerou co pamatuju,tak to bylo stejny :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.2.06 16:40

Cinq,

no, já teda takovou frekvenci, jako ty neměla, ale sexík teď je pro mne nějak lepší, jsem docela při chuti a to pořád. Ale díky tomu blitíčku je horší to uskutečnit, manžel se vrací kolem osmé-deváté večer a to už bývá horší, ale taky si tulíškujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.2.06 16:45

Holky, já vám trošku přeruším téma. Poraďte mi, jak mám vložit fotečku prcka do srpnových fotek????? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 16:45

Cinq

U mě je to podobné jako u matulienky. Je to nějak lepší,ale v týdnu na to není moc čas, takže spíš o víkendu… :-) Takže tak 1-2× týdně. Občas by byla i chuť v týdnu,ale brzo vstáváme,tak to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.2.06 16:48

Moni…

otevřeš si galerku srpen2006, dáš UPLOAD_PIC_LNK , pak zvolíš veřejné album srpen 2006 a picture dáš Choose najdeš si u sebe ten svůj obrázek, napíšeš pod to,že je to Tvoje mimi a dáš Upload picture a je to… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.2.06 16:52

Zdravím všechny při pondělku!!
Koukám, že se tu rozjelo zajímavý téma! :oops: Musím říct, že vám všem tiše závidím. Sex máme totiž až do odvolání od dr. zakázaný. :cry: Manžílek už je z toho někdy na nervy - pokaždý se těší na novou kontrolu s nadějí, že tentokrát už se vrátíme domů s povolením. :roll: No, snad se taky dočkáme. A vy si to užívejte, dokud můžete!!! :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.2.06 16:56

Babulky, ako závidím tým, čo im je dobre. Zo začiatku som vracala len raz denne, aj to niekedy len obdeň, teraz už pre istotu dvakrát denne, aj ráno aj večer, k tomu sa mi cez víkend pridala strašná nádcha, teplota, tri noci som poriadne nespala, čo len smoklím a nemôžem poriadne dýchať. Ale v sobotu prcek docela poslúchal, bola som totiž nakupovať, takže to asi bude dievčatko, a bude po mamičke, lebo nakupovanie - obchodné centrá, to je moje. No, len keby tam nebolo toľko ľudí, davy moc nemusím, najradšej by som tam chodila sama. Boli sme vo Viedni a kúpila som si v H&M rifle na traky, sú také moderné, robené ako bokovky plus majú navyše traky, lebo už žiadne nohavice nezapnem, kúpila som aj nejaké tričká a taký svetrík. Na začiatok to stačí, nechcem takých veľkých vecí kupovať moc, a keď bude teplejšie, dám si niečo ušiť.
Idem sa trochu pokurírovať, ako povedala lekárka, bábätko je najdôležitejšie a práca teraz pár dní počká. DPH už je odovzdaná, do odovzdanie dane z príjmu mám ešte chvíľu čas. Tak môžem relaxovať.
Inak sa strašne bojím, či to moje prechladnutie nie je toxoplazmoza, mám zdurené uzliny a tie sú vraj jedným z príznakov (síce ja ich mávam zdurené x-krát do roka). A ja mám dve mačičky, síce sa s nimi už moc nehrám, sem-tam ich pohladím, potom si drhnem ruky pomaly vrelou vodou, ale človek má aj tak strach. Som sa aj chcela lekárky opýtať, ale nechcem vyzerať ako tupý hypochonder. Prvý test na toxo som mala negatívny a ďalší by som mala absolvovať asi tak za mesiac. Bojím, bojím. Ale mojej sesternici v druhom mesiaci zistili vysokánske hodnoty toxo, lekári vraveli, že sa to nenarodí a všelijak ju strašili, brala trojkombináciu nejakých silných liekov, no a dnes má 13-ročnú dcéru, nadanú hudobne aj výtvarne a v škole tiež patrí medzi najlepšie. S tými chorobami je to tak, čo lekár to názor.
Ja si stále hovorím, že snáď by ma „Pán Božko“ tak nepotrestal, veď ja tak mooooc ľúbim tie jeho štvornohé tvory ako mačičky a psíkov. Keby som mohla, tak všetky vyhodené zvieratá doma opatrujem. Tak dúfam, že to bude OK.
Jeeej, ale som sa rozkecala. Ťažko sa mi teraz hovorím, tak aspoň píšem.
P.S A sex-väčšinou raz-dvakrát, keď mi je dobre, lebo to pohupovanie by žalúdok nemusel zvládnuť a keď si predstavím ako je môj drahý v najlepšom a ja zrazu musím letieť na wécko, aj mi to je smiešne keď si to predstavím, ako by sa asi tváril :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 17:02

Mimulik ,
tak koukám další beruška se zvracením, rýmou a nachlazením. Holky ono to vážně asi leze po netu :lol:
Moc se mi líbí tvoje slovenčina, mám na Slovensku sestru a mnoho přátel a vždy mi připadá, když čtu tvoje přípěvky, tak si na ně vzpomenu. Díky moc.

Jinak to zvracení u sexu, taky se tomu směji, občas manžel říká, že by si dal říct, ale když na mne tak kouká, raději počká, až bude líp, neb by šavlička v obličeji nebyla to správné vyvrcholeníčko :lol:

No, jdu s malým dělat magnetky na lednici z formiček. Ha, si zase vyhraju :lol:

• Citovat
  • Upravit
2058
6.2.06 17:04

Mimulik

kdeže anonymní, to jsem já:-), jen nechápu, proč se mi to teď nepřihlašuje automaticka jako dřív a tak to vždy zapomenu přihlásit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.2.06 17:16

Eviku, díky, Cipísek už tam je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.2.06 17:20

Matulienka,
dakujem za milé slová.
Ležím si v posteli, pri sebe notebook a len čakám čo tu pribudne. Sa ti žije, že máš aspoň malého pri sebe. Ja som sama samučičká. A nudím sa-a pritom ležím v posteli tak dve hodiny. Neviem si predstaviť, že by som musela preležať v posteli celé tehotenstvo. Stačili mi pred mesiacom tri dni v nemocnici, skoro ma tam mrle zožrali. A keď mi lekár kvôli nevolnostiam chcel napísať PN, tak som sa bránila zubami-nechtami. Aj teraz mám len dovolenku, lebo PN by mi dali minimálne na týždeň. Ešte možno zajtra ostanem doma a potom späť do práce. My sme taká malá firma, rodinná atmosféra, nijaký stres… Len nechcem to prechladnutie zanedbať. Párkrát som to tak urobila a potom sa mi to vždy vrátilo a úplne som stratila hlas, aj na dva týždne. Priateľ mi vtedy vždy hovoril do telefónu, že on chce hovoriť so svojou priateľkou a nie s mutujúcim chlapom. Srandičky, srandičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.2.06 17:28

Mimuliku
to ano, malý je moje štěstíčko. Víš, kolikrát on mne drží nad vodou. Navíc je na svůj věk ohleduplný, i učitelka ve školce říká, že je to malej gentlas :lol:
Zase to vynahradí tím divočením, prostě moje štístko.
Joa k té kočičce, já mám doma taky jednu..modrou britku Tyldičku a jedině díky tomu, že je jen doma a vůbec nechodí ven, tak jsem klidná ohledně toxopl.Naši i manželovi rodiče mají venkovní kocoury, ale ty i když mi to srdce rve, tak vůbec nehladím. Ale takové to, co když jsem to chytla už dřív od nich, to mi vrtá v hlavě. 22.2. jdu na odběry a tak doufám, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.2.06 17:38

Presne to je to, čo keď som to chytla skôr. Tá strašná neistota, človeka to strašne žerie a stále mám pocit, že mám všetky príznaky. Ja som sa aj predtým maznala s kdejakými mačkami, raz som našla takého malinkého čierneho kocúrika, bál sa asi tak pol hodiny a potom za mnou chodil úplne všade, spával mi na nohách, ale bohužiaľ odišiel do mačacieho nebíčka, veterinár hovoril, že som mu urobila krásny aspoň jeden týždeň v jeho krátkom živote, ale asi bol zvonku niečím nakazený. Tieto moje potvorky sú síce vnútri, ale občas pobehujú po vonku, na noc ich zatváram úplne, sú krmené mačacou stravou. V človeku to ale stále hlodá.
Keď ja tie zvieratá tak zbožňujem, chcela som ísť aj na veterinu, ale som bohužiaľ alergik, tak si to vynahrádzam takto. Naši vždy hovorili, že sa vnúčat nedočkajú, leda tak psa alebo mačky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí