Poradna duly
Jana Čurdová
Mne by sa pre dievčatko páčilo Karolína, na tom sa dohodneme aj s priateľom, síce on hovoril ešte aj o Alexandre, pre chlapca som chcela Lukáš alebo TOmáš, priateľ zase navrhol Timoteja, ale to som zase zamietla ja. Uvidíme, je to ešte ďaleko
U nás to taky se jménama není definitivní. Prý až přinesu papíry na vyplnění, nebo v porodnici prý bude času dost. ![]()
Mimulik teď jsi mi to připomněla, Lukáš se mi vždycky líbil
,jak to že jsem zapomněla??To je asi ta těhotenská debilita
Jinak se dívám, že máme stejné tipy, když já přidám toho Lukáše.
Matulienka já jsem tady s váma pořád, jen o tom nevíte
, budeme rekonstruovat byt, a tak stále surfuju kvůli nějakým informacím, radám, tipům.Ale sleduju vás poctivě, všechno vím
Myslela jsem taky na cecetku i Monulisu,Tamika atd.Snad je vse ok.
Anajko,
to víš, jak se někdo chvíli neozve, tak člověk má o ně strach.
Jinak o těhu debilitě vím své, dnes jsem hodinu hledala prstýnky, který dávám celý život na jedno místo.
Ale našla jsem je ![]()
No se jmény je to u nás složitější… manžel asi v 6tt řekl že to budou Ondřej a Marie (mě se líbí taky) a tím skončila diskuze… tak já chodím s různými nápady ale zatím mám smůlu ![]()
A taky manža nechce, aby to jméno už v rodině bylo, a protože jejich rodina je obrovská, tak je dost těžký vymyslet nový jméno
Matulienko,
tak to mě těší, že jsi taky z Brna, navíc Martina a koukám, že už taky jedno dítko máš. V které části bydlíš? Já v Bystrci.
Když jsem čekala syna, tak jsem měla krásný vlasy, pleť i nehty. Nebylo mi vůbec špatně. Zato teď je to pravej opak, z toto vyvozuju, že bysme mohli mít holčičku. Tu bysme si moc přáli.
Mimochodem, ke kterému gyndaři chodíš? Já jezdím do Bohunic k dr.Zakopalové, jsem s ní moc spokojená.
Holky, na mě už to jde taky. Vařila jsem si čaj a po vylouhování jsem vyhodila sáček do koše a vzápětí vyndala z krabičky další sáček a strčím ho tam taky. ![]()
Tak se taky přidávám do debaty o jménech, u Áni jsme měli vybráno ještě dřív než jsem otěhotněla (být kluk, jmenuje se Vojtíšek).
Teď máme spíš jen matnou představu, holčičce jsme vybrali jméno Věra, pběma se nám moc líbí hlavně proto, že je takové obyčejné a přitom jich moc není. Jenže nám to neprošlo přes babičky (obě měly nevlastní sestru Věru, tak se jim to jméno nepozdává), škoda, musíme hledat dál.
U kluka je to ještě složitější, líbil by se nám Ondřej, ale zdá se nám, že jich je poměrně hodně, tak ještě zkoušíme hledat dál. Nemusíme mít něco vyloženě extra, ale už stačí, že Aniček je teď tady po okolí mraky.
Jo a konečně jsem dala taky do galerky jednu fotku, to od pohledu cca pětiměsíční břicho je moje, fotili jsme je před týdnem ![]()
Keby ste babenky videli, ako to tu okolo mňa vyzerá. Kvôli tej mojej otrasnej nádche už som spotrebovala asi tonu papierových kapesníkov, dala som si k posteli kýbl, ten je už plný, tak to už hádžem priateľovi na jeho stranu postele. Pripadám si ako Ružičková v Saxane v tej psychiatrickej liečebni, keď čakala na Krištofa Kolumba. Asi to ešte začnem hádzať do luftu. Ja čakám na priateľa, čo príde a dá to do poriadku, ten asi tiež povie, že má doma „opravdický blázninec“. Keď mne sa nič nechce. Niečo môže urobiť aj on, nie?
Tak se připojuji také do řady dnešních úspěšných kontrol. Miminko krásně hopsalo, srdíčko tlouklo. Jen se na nás točilo zadkem
. Na tripple testy jdu příští úterý. Ale už mi na vývojové vady brali krev v tom 12tt, při genetickém UTZ a bylo vše OK, tak si říkám, že to bude dobré. I Dr. říkal, že se tím nemám znepokojovat. Příští poradnu mám 28.2. a to už mě objednají na velký UTZ ve 20tt. Já termín pořád ještě nemám. Dr. nic neříká, tak se asi už v příští poradně zeptám. Ale je mi to docela jedno, porodit stejně porodím a jestli to bude 10. nebo 8. to je fuk.
Jinak jsem trošku brouzdala po netu a našla jsem kočárek, který by odpovídal mým představám. Jmenuje se Jané Nomad Pro. Chtěla jsem tady vložit adresu, ale jsem kopyto. Adresu zkopíruji, ale neprosvětlí se mi. Nevím, co pro to mám udělat. Jsem prostě jelito. ![]()
Výbavičku ještě nenakupuji, začnu až po tom velkém UTZ. Jsem pořád taková ustrašená, abych něco nezakřikla.
Evíku - moc blahopřeji k bezproblémovému UTZ a Tobě Danielat dodatečně také ! ! !
Ve jménech mám já jasno. Michal nebo Michaela, po tatínkovi. On zatím nic neříká. Řekla jsem mu, že jestli to nechce, ať si něco vymyslí. Můj favorit byl vždy Mikuláš, ale budeme mít příjmení začínající na Š (už za měsíc), takže to by si chudák malý asi zlámal jazyk. A co teprve kdyby šišlal ! ! ! ![]()
Samé radostné správy. Ale vám je. Ja sa tu momentálne zožieram kvôli toxoplazmóze. Či tie nabehnuté uzliny nemajú nejaký súvis s tým ochorením. Dúfam, že je to len obyčajné prechladnutie.
Tééda Lajko, to je pupík. Nemáš tam někde schovaného ještě jednoho uličníka ? ? ? ![]()