Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno děvčátka,
musím nahlásit,že jsem včera úspěšně celý den nezvracela. Ale to ještě nic neznamená. Co nebylo včera, může být dnes… ![]()
Holky já mám takovou radost,že jsem včera poprvé viděla toho svého broučka. Od včera mají moji dva pejsci zákaz na mě skákat. Předtím jsem si to nějak neuvědomovala,ale poté co jsem ho včera viděla, jak spinkal a ne a ne se vzbudit… asi se ve mě začíná probouzet mateřská láska. Pořád si hladím bříško a mluvím na něj…
Dokonce jsem mu začala pouštět Mozarta, prý to má dobrý vliv na vývoj miminek. Ale já nejsem blázen
Už aby byl srpen. Už se miminečka nemůžu dočkat.
Evíku - úplně Ti rozumím. Já už bych mimčo taky chtěla držet v náruči. Pořád mi všichni říkají, ať si to teď užívám, ale já ani moc nevím co. Možná jsem nedočkavá, ale už bych chtěla vědět, že miminko je zdravoučké a klidně se pak i nevyspím. Už se na to taky moc těším.
Daniela
no, to oni pánové nějak nedomyslí. Prostě mají dobrý pocit, že nás donutili něco sníst a to zvracení holt k tomu patří:-))
EvikP ,
taky blázním, Mozarta teda nepouštím, ale mluvím s miminkem a to o všem. Občas asi fakt magořím ![]()
Polin
Jsem moc ráda,že mi někdo rozumí… Opravdu si připadám jak blázen. Ale ono to bylo včera na tom utz tak krásné. Viděla jsem ho úplně poprvé. Nikdy předtím jsem ho neviděla. Obrazovka byla natočená obráceně. Ale včera jsem byla na jiném utz a přede mnou byla velká obrazovka,takže jsem to všechno krásně viděla. I to jak do něho pan dr. žďuchal a ono se to točilo na druhou stranu. Tak jako naštvaně, co ho má co budit…
Jsem moc ráda,že nejsem sama,kdo je nedočkavý…:-)
Jééé, já pracuju v umělecké agentuře, která se zabývá především pořádáním Mozartových oper… jupí, to bude veselé a spokojené mimi (ale proč je mi pořád tak blbě…? jestli to naše zlato není spíš třeba na Beethovena
)
EvikuP: já jsem byla z toho utz taky úplně hotová, když jsem viděla, jak si tam človíček bydlí a jak se hemží
je to nádhera
matulienka
Jsem na tom stejně… To je dobře,že je máme rády. Oni si to zaslouží. Ten maličký človíček naši lásku moc potřebuje… Tak si pohlaďte pupíky a řekněte jim,že je máte rádi… ![]()
Ahoj holky. Přeji vám příjemný den bez zažívacích a jiných problémů!!
Včera jsem byla u doktora a vše je OK, tak jsem ráda. Ultrazvuk mi ale nedělal, takže nemám fotečku a ani jsem malé neviděla. Další kontrolu mám 28.2. a to bude s odběrem krve na genetické vyšetření. Tak to se nevyspím už vůbec, protože budu nervózní dokud nebudu mít výsledky. Termín porodu mám zatím na 15.8., zkusím si vložit metřík.
Jinak gratuluji všem, které mají za sebou také úspěšná vyšetření.
AHOJ HOLKY
Urcite blazni nejste
ja jsem prvni dceri poustela i pohadky na walkmenu (uz nevim jak se to pise
) sluchatka jsem davala na brisko
a taky jsem ji cetla pohadky ![]()
BAMBULKA
Jsem rada ze jsi si udelal metrik ![]()
Na vysledky s gen.testu cekam.....budu je vedet v patek nebo v pondeli
doufam,ze budou v poradku ![]()
Jinak dneska jsem dostala vysledky s toxoplazmy a jsou v poradku,vsechno bylo negativni
to jsem nevedela,ze se delaji automaticky,ja totiz zadneho mazle doma nemam ![]()
Ano tu toxo. dělají při prvním odběru. To mám také OK. Včera mi říkali co za vyšetření mě ještě čeká, ale nějak jsem to „nepobrala“. No oni mi to vždy včas řeknou. ![]()
Jinak je mi naštěstí teď dva dny lépe a od zítřka už jdu zase do práce, tak jsem zvědavá jak to tam budu zvládat. Musím říct, že když člověku není tak špatně, tak je to fakt příjemné být těhotná. Řekla bych, že mimčo chce dohnat ty týdny bez pořádného přísunu jídla a dnes jím jako za dva - což mi včera doktor zakázal. Nesmím přibrat více než 10-13 kg, protože mám artrózu v kyčelním kloubu. Tak jsem zvědavá jak se s tím poperu.
Cinq: blahopřeju k OK výsledkům… ona toxoplazmóza se přenáší i přes nepasterizované mléko, špatně tepelně upravené maso, přes výkaly zvířat (a třeba když se budeš rýpat v záhoncích tak taky…)
jo Mimuliku , tak jsem se včera koukala do té knížky a tam psali, že pokud žiješ s micinkama delší dobu, tak jsi si pravděpodobně vytvořila imunitu a nemělo by tě to ohrozit… nicméně pokud si nejsi jistá tak zajít na testy anebo k veterináři s kočičkami a ten zjistí, jestli mají infekci aktivní
Ahojky děvčátka,
zase se po delší době hlásím. Měla jsem teď starosti s pejskem, ale snad už je vše v pořádku, aspoň stabilizované. Tahám ho teď s sebou do práce, tak tady vedle mne spinká ![]()
Dnes jsem byla na kontrole, mám fotečku miminka, pořádně se mrskalo a mávalo na mě ručičkama. Dokonce si tu jednu přehodilo přes hlavu, tak mi to paní doktorka vyblejskla
Má 9 cm a je v pořádku
22/2 jdu na krev kvůli genetice, tak už chci, aby to bylo za mnou. Ale paní doktorka mě celkem uklidnila, byla spokojená ![]()
Už jsem to řekla i v práci, no, rozvířila jsem vody ![]()
Mějte se moc krásně, Vy, Vaši mimísci i zvířátka, pokud nějaká máte ![]()