Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
9.2.06 11:59

Ahoj holky,
taky přeji hezký den, u mne je moc hezké sluníčko, kdo ho nemá, tak tomu trochu posílám.

EvikuP, opary mne naštěstí nenavštěvují, ale určitě je to dobrý nápad s tou lékárnou.

BambulkoH, jaké je to být zase v práci? Já jsem teď taky doma, ale ráda bych se ještě aspoň na nějakou dobu do práce vrátila. Ale bojím se, že čím déle budu doma, tím méně se mi bude chtít.

A ještě se zeptám na radu: už druhý den mě bolí děloha jako před mensesem. Je to dost nepříjemné, ale nechci panikařit. Myslíte, že je to možná připomínka mého měsíčního cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.06 12:03

Erizo
myslím, že ta bolest dělohy může být jak píšeš - připomínkou menstruace. Pokud se to nebude zhoršovat, tak myslím, že můžeš být klidná. No jsem v práci první den po měsíci a pěkně se to tady na mě valí, takže nestíhám, ale je to celkem dobrý pocit. Nepřipadám si tak nepotřebná a mám takový pocit, že ten den nebude promarněný. Také mi to pomáhá zapomenout na nevolnosti, takže zatím dobré. Ale odpoledne a večer to bude horší. Také je fajn pocit chodit do práce s vědomím, že když to nepůjde, tak půjdu zase na kontrolku. Člověk je hned takový klidnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.06 12:13

BambulkoH, to jsi to trefila, taky mám doma pocit, že jsem doma zbytečná. Moc mi to doma neutíká, skoro všechny domácí práce mi zakázal manžel.
A doktorka mne ještě do práce nechtěla pustit, že spíš chytnu nějakou virózu a že jezdím do práce docela dlouho. Ale možná od března to bude možné. :) Akorát mám strach, jak to pak budu fyzicky zvládat, teď dost toho prospím a v práci si zdřímnout nemohu. Ale zase by mi to jinak utíkalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 12:19

EVIKK

Tak to je dobre,ze ti je lepe :D a ze vse je v poradku :D

ERIZA

Bolesti mam obcas taky :? jako pred menstruaci,ale vse je v poradku,aspon mi to gynekolozka rikala,tak pokud to nebude opravdu tak zle,tak se moc nestresuj :wink: ale kdyby to trvalo dlouho,tak prece muzes jenom zavolat svoji gynekolozce a optat se po telefonu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 12:43

Bambulka H,
porod byl alespoň trochu veselej, doteď se tím bavíme:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.06 12:53

Díky holky, bolestí si nebudu všímat. Aspoň jsem klidnější :D Měla jsem pocit, že po 3měsíci mě už stresovat nebudou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 12:56

Erizo,
ono by to vystrašilo každého, nic si z toho nedělej. Ale kdyby se to zhoršovalao, zavolej lékaři, raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.2.06 12:57

Bože babenky, teraz som vonku hodila takú „držku“. Človek si dáva pozor, aby nepadol a just sa niečo stane. Padla som síce na nohy a zadok, nie na brucho, tak dúfam, že mi ten náraz neuškodil. Vždy sa mi musí niečo vyserinkať, keď u lekára pomaly končia ordinačné hodiny. dúfam, že ho nebudem potrebovať.
Začína ma pichať v bruchu, tak dúfam, že to nie je tým pádom. To je na porážku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 13:00

Holky, mám hroznou depku :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 13:03

Mimulíku, říkají, že miminko je zatím malé a obalené tak dobře, aby se mu při obyčejném pádu nic nestalo, ale jisté to být nemůže. Pokud tě to bříško bolí, zavolej k lékaři, třeba na tebe počká a nebo zajdi pro jistotu do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.2.06 13:05

Proč Matulienko, čo sa deje. Hormóny, či máš nejaké trápenie doma?
No ja musím letieť k tomu gynekologovi, volala som so sestričkou a povedala, aby som okamžite prišla. Vraj radšej zbytočne, ako neskoro. Tak trasiem. Držte palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 13:08

Mimulík, držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.06 13:10

Mimulíku, držím palečky, a je dobře, že se na Tebe dr. hned podívá, aspoň budeš v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 13:36

MINULIK

Urcite to bude dobry :wink: drzim palecky,at to je v poradku :D

MATULIENKA

Proc mas depku? :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.06 13:39

Matulienko co se děje? Z čeho ta depka? Můžu tě nějak rozveselit?

Erizo pokud ti to zdravotní stav nedovoluje, tak se do práce nežeň. Vždy jsem si doma říkala, že jsem tam pro miminko, že to teď není vidět, ale že se to „vyplatí“!!! Že jsem teď ten nejpotřebnější člověk pro mimčo. :)
V práci je to lepší, že přijdeš na jiné myšlenky, ale pokud mi nebude zdravotně dobře, tak jdu ihned domu a hýčkám si mimčo. :) Takže vydrž, bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí