Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
9.2.06 13:40

Ahoj holčiny,
vy jste se zase rozepsaly, nestíhám číst! :lol:
EvíkuP já měla opar jednou v životě a to mi mamka vyhrabala někde ze starých zásob úžasnou mastičku, jmenovala se Duvíra. Okamžitě zabrala. Ale netuším, jestli se vůbec ještě dělá a hlavně, jestli je vhodná pro těhulky, takže ta lékárna bude fakt nejlepší volba. :wink:

Mimulíku : taky moc držím palečky, ať jsi v pohodě!!! Teď by opravdu takový pád ještě vadit neměl. Ale musím říct, že já venku (hlavně když jdeme do lesa se psem) chodím taky - s prominutím - jak připosr…, abych nespadla. Už se tak těším, až se oteplí a tohle příšerný počasí přestane! :roll:

Jinak se musím pochlubit! Byla jsem dneska v Plzni v nemocnici na kontrole a všechno je úplně v pořádku! Broučkové jsou obříci, mají už 8,1 a 8 cm. :lol: „Béčko“ spinkalo a nedalo se absolutně vyrušovat, ale „Áčko“ se pěkně předvádělo - vrtělo se a otáčelo a dokonce se nám pochlubilo, co je zač! Vůbec jsem si neuměla představit, že to může být u takovýho špuntíka tak krásně vidět! No jasně, bude to chlapeček - Lukášek! :D V úterý jdu na kontrolu pro změnu ke svému gynekologovi, tak by pro změnu mohlo být aktivní „Béčko“. S manžou to tipujem na holčičku, tak uvidíme… :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.06 13:46

Helli to je krásné!!! Moc gratuluji!! J
Já už se také moc těším až budu vědět jestli čekám chlapečka nebo holčičku. Vlastně mi ještě doktor ani neřekl jestli jich tam není víc než jedno. :) Asi ne, ale to druhé mohlo být schované. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 13:49

Cinq a Bambulko H ,
jste hodný holčiny, zase manžel, já už fakt nevím, kdy konečně budu mít klid. Asi mi to prostě je souzeno, vím, že zase bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 13:53

Helli,
tak to moc gratuluju, už jsi si toho zažila dost, ale vidět ty tvotečky spláchne všechno zlý, co?
Jo a on je to Lukášek? Tak to jsem zvědavá, co bude druhý človíček.
Tak se drž, jasný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.2.06 13:56

Matulienko asi nejsem moc v obraze co s manželem? Můžeš mi poslat SZ - třeba se ti uleví když se vypíšeš nebo třeba s něčím můžu poradit. Bohužel mám už spoustu zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 14:00

HELLI

tak to ti moooooc GRATULUJI :! :D :! :D Tak chlapecek :D
Taky uz chci vedet,co budu mit ja :( :D A to poznal tak brzo?To je skvely :D

MATULIENKA

Je mi to lito,ale taky nejsem v obraze co je s manzelem,urcite napis,kdyz budes chtit :( doufam,ze to bude brzo v poradku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 14:07

Jste moc hodné holky, už zase brečím a nemít domamalého, nevím, asi bych ležela a nic nedělala. On mne drží nad vodou, i když teď má zlobivé období, pořád lepší, než mít čas na svoje myšlenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 14:10

MATULIENKA

Snad to bude brzo v poradku :wink: jestli neco klidne pisni :D rada pomuzu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.2.06 14:20

Holky díky! Je to fakt nádhernej pocit ty drobečky vidět a slyšet, že je všechno v pořádku! A to pohlaví bylo fakt poznat úplně úžasně,prostě toho svýho pindíka na nás mrňous vystrčil, jak kdyby se chtěl pochlubit, jakej už je chlap!! :lol:

Matulienko , to je mi moc líto, že máš takovýhle problémy a ke všemu zrovna teď, kdy by jsi se měla radovat z miminka. S chlapama je někdy kříž. Budu na tebe moc myslet, aby bylo zase dobře!!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 14:22

Cinq
jsi moc hodná. Občas se slabošsky sesypu a ventiluju tady, asi bych neměla, ale uleví se. Jinak jsem vždycyk já ta silná, co všem radí a pomáhá. Divný být na druhé straně:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 14:33

MATULIENKO

To neni slabosske sesypani :? proste mas sve meze a kdyz to pretece,tak to musi ven :D obcas mam takove dny taky a je hezke videt,ze se muzes vzdy na nekoho otocit,ne :wink:

HELLI

Tak v utery jdu na prohlidku a zacnu patrat co to bude :D :D snad mi to rekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.2.06 15:45

Tak som naspäť od lekára, vraj vyzerá byť všetko v poriadku, prcek lietal zo strany na stranu. Ale mám pár dní ležať a byť v kľude. To znamená znova do postele. Kvôli maličkému to ale vydržím.

P.S. A ďakujem za podporu. Ste zlaté. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 15:50

Mimulik ,
to je dobře, že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.2.06 15:56

Som rada, že to dobre dopadlo, musím si dávať viac pozor.

A čo ty? Lepšie? Či nálada stále na bode mrazu? Rada by som ti pomohla, ale asi to nie je v mojich silách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.2.06 15:59

Mimulíku,
ono to zase přejde, bohužel to není poprvé a asi ani ne naposledy.
Jen si říkám, jestli jsem tak hodná nebo spíš blbá, ta druhá varianta je pravděpodobnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí