Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
vy jste se zase rozepsaly, nestíhám číst! ![]()
EvíkuP já měla opar jednou v životě a to mi mamka vyhrabala někde ze starých zásob úžasnou mastičku, jmenovala se Duvíra. Okamžitě zabrala. Ale netuším, jestli se vůbec ještě dělá a hlavně, jestli je vhodná pro těhulky, takže ta lékárna bude fakt nejlepší volba. ![]()
Mimulíku : taky moc držím palečky, ať jsi v pohodě!!! Teď by opravdu takový pád ještě vadit neměl. Ale musím říct, že já venku (hlavně když jdeme do lesa se psem) chodím taky - s prominutím - jak připosr…, abych nespadla. Už se tak těším, až se oteplí a tohle příšerný počasí přestane! ![]()
Jinak se musím pochlubit! Byla jsem dneska v Plzni v nemocnici na kontrole a všechno je úplně v pořádku! Broučkové jsou obříci, mají už 8,1 a 8 cm.
„Béčko“ spinkalo a nedalo se absolutně vyrušovat, ale „Áčko“ se pěkně předvádělo - vrtělo se a otáčelo a dokonce se nám pochlubilo, co je zač! Vůbec jsem si neuměla představit, že to může být u takovýho špuntíka tak krásně vidět! No jasně, bude to chlapeček - Lukášek!
V úterý jdu na kontrolu pro změnu ke svému gynekologovi, tak by pro změnu mohlo být aktivní „Béčko“. S manžou to tipujem na holčičku, tak uvidíme… ![]()
Helli to je krásné!!! Moc gratuluji!! J
Já už se také moc těším až budu vědět jestli čekám chlapečka nebo holčičku. Vlastně mi ještě doktor ani neřekl jestli jich tam není víc než jedno.
Asi ne, ale to druhé mohlo být schované. ![]()
Cinq a Bambulko H ,
jste hodný holčiny, zase manžel, já už fakt nevím, kdy konečně budu mít klid. Asi mi to prostě je souzeno, vím, že zase bude líp.
Helli,
tak to moc gratuluju, už jsi si toho zažila dost, ale vidět ty tvotečky spláchne všechno zlý, co?
Jo a on je to Lukášek? Tak to jsem zvědavá, co bude druhý človíček.
Tak se drž, jasný?
Matulienko asi nejsem moc v obraze co s manželem? Můžeš mi poslat SZ - třeba se ti uleví když se vypíšeš nebo třeba s něčím můžu poradit. Bohužel mám už spoustu zkušeností.
HELLI
tak to ti moooooc GRATULUJI
Tak chlapecek ![]()
Taky uz chci vedet,co budu mit ja
A to poznal tak brzo?To je skvely ![]()
MATULIENKA
Je mi to lito,ale taky nejsem v obraze co je s manzelem,urcite napis,kdyz budes chtit
doufam,ze to bude brzo v poradku ![]()
Jste moc hodné holky, už zase brečím a nemít domamalého, nevím, asi bych ležela a nic nedělala. On mne drží nad vodou, i když teď má zlobivé období, pořád lepší, než mít čas na svoje myšlenky
MATULIENKA
Snad to bude brzo v poradku
jestli neco klidne pisni
rada pomuzu ![]()
Holky díky! Je to fakt nádhernej pocit ty drobečky vidět a slyšet, že je všechno v pořádku! A to pohlaví bylo fakt poznat úplně úžasně,prostě toho svýho pindíka na nás mrňous vystrčil, jak kdyby se chtěl pochlubit, jakej už je chlap!! ![]()
Matulienko , to je mi moc líto, že máš takovýhle problémy a ke všemu zrovna teď, kdy by jsi se měla radovat z miminka. S chlapama je někdy kříž. Budu na tebe moc myslet, aby bylo zase dobře!!!
Cinq
jsi moc hodná. Občas se slabošsky sesypu a ventiluju tady, asi bych neměla, ale uleví se. Jinak jsem vždycyk já ta silná, co všem radí a pomáhá. Divný být na druhé straně:-))
MATULIENKO
To neni slabosske sesypani
proste mas sve meze a kdyz to pretece,tak to musi ven
obcas mam takove dny taky a je hezke videt,ze se muzes vzdy na nekoho otocit,ne ![]()
HELLI
Tak v utery jdu na prohlidku a zacnu patrat co to bude
snad mi to rekne ![]()
Tak som naspäť od lekára, vraj vyzerá byť všetko v poriadku, prcek lietal zo strany na stranu. Ale mám pár dní ležať a byť v kľude. To znamená znova do postele. Kvôli maličkému to ale vydržím.
P.S. A ďakujem za podporu. Ste zlaté. ![]()
Som rada, že to dobre dopadlo, musím si dávať viac pozor.
A čo ty? Lepšie? Či nálada stále na bode mrazu? Rada by som ti pomohla, ale asi to nie je v mojich silách.
Mimulíku,
ono to zase přejde, bohužel to není poprvé a asi ani ne naposledy.
Jen si říkám, jestli jsem tak hodná nebo spíš blbá, ta druhá varianta je pravděpodobnější ![]()