Poradna duly
Jana Čurdová
BAMBULKA
To je dobre,ze se citis fajn
ja jsem nevolnosti nemela
takze porad papam a je to i videt
![]()
Ja bych se asi neumela hlidat s jidlem
jsem zvykla jist hodne (nikdy jsem se hlidat nemusela,kost a kuze jsem
![]()
DANIELAT
Ja vim,ale,ze mi to nerekli,ze budou delat testy
mozna jo,ale ja je neposlouchala,ja hlavne myslela na ty gen.testy ![]()
Teda, nechci to zakřiknout, ale dne sje mi dcoela dobře, bříško tlačí jen maličko. Ráno jsem snědla banán s jogurtem a v poledne si dala brambory a pečené jelitko, raději jen malé množství, ale i tak.
Holky to je tak super pocit, že ani neumím popsta, jakou mám radost, jen to nazakřiknout…ťuk ťuk ![]()
Saryk75,
jé, já jdu taky na odběry 22.2. ![]()
A jsem ráda, že se Čenda drží.
Cinq: tady v Čechách to dělají v hromadě jiných vyšetření (HIV, syfilis, Rh faktor a jánevímcoještě, je toho hodně)
saryku: myslela jsem na pejsáčka jak mu je, tak držím palečky aby mu bylo lepší a lepší
Matulienko: tak to je super, ať to vydrží!!!!!
MončaB na nevěstách psala že včera uvařila rajskou, jé já jsem na ní dostala šílenou chuť!!!! ta mi určo udělá báječně
Matulienko,
moc děkuju, už jsem myslela na nejhorší, bylo mu fakt prabídně. Ale změnila jsem doktora a zítra s ním jdu na krev, tak snad bude mít lepší testy. Už mu dost chutná
a to i jaterní dieta (konzervy), tak ještě kdyby chtěl baštit granule, bylo by to lepší. Už nebude moct nikdy nic jiného, ale hlavně, že je mu líp a chutná mu. Taky má, chudáček, v bříšku vodu, tak to snad diuretikama vyženeme.
Jinak jsem moc ráda, že už je ti líp a můžeš baštit
jen papej, cvrček to potřebuje ![]()
Danielko,
taky moc děkuju za starost, už to snad bude všechno jen a jen lepší ![]()
Saryk75 ,
hlavně, že pejsáčkovi chutná, sice je dieta napořád, ale je mu dobře. Má té vody v bříšku hodně? Pokud ne, tak by to diuretika měla zvládnout hravě, hlavně, aby se netvořila dál.
Jinak jsme fakt ráda, že jsem něco snědla bez odporu k tomu, sice už to trošku cítím, to kyselo v puse, ale zkusím to udržet, přeci nevyhodím to, co mi tak chutnalo ![]()
Matulienko,
má tam vody docela dost
výrazný ascites
, ale píchat mu do bříška raději nechtějí…
snad to bude dobrý. Neřekla bych, že se mu to zhoršuje.
Cinq,
teď jsem četla tvůj příspěvek na téma, jaký je druhý porod. Človíčku, tak ti tiše závidím:-)) Můj nebyl nic moc, ale kuš, říkám si, když si to vyplkla jednou, zvládneš podruhý ![]()
Třeba to nebude dalších 18 hodin a čvachtání s plodovkou v botách v hypermaketu:-)
saryk75,
pokud mu chutná, nijak se mu to nezhoršuje atd., tak si myslím, že se to vstřebá a vyčurdí.
Budu držet pěstičky.
Matulienko,
chutná mu i bez injekcí na podporu chuti k jídlu a diagnozu udělali teprve v neděli, takže taky nedělám závěry. Zítra jdeme na kontrolu, tak snad to dobře dopadne. Zvířátka jsou snad horší, než dětičky, nemůžou povědět, kde je bolí. To je asi trénink na miminko ![]()
Moc děkuju za podporu a ať je ti bezva. A vůbec všem holkám, užívejte si zdravíčka a mimineček a těšte se z každého dne ![]()
DANIELA
Ono to je stejne,tady se to dela taky (jako vsude jinde:D
Akorat co me jeste napadlo,kdyz se chces vdavat tak ty testy postoupis taky (je to povinne) a dokonce,kdyz nemas deti,tak musis postoupit testy plodnosti(jsou povinne taky)to aby partneri vedeli do ceho jdou
MATULIENKA
Jo to jsem cetla s tim hypermarketem
to je dobry ![]()
Vis jsem premyslela,ze musim byt asi hodne hodna
prvni porod parada
dcera spala od narozeni celou noc (1× v noci jsem vstavala na kojeni) a v tehotenstvi zadne nevolnosti
ani u tohoto druheho ![]()
SARYK75
Ahoj pejska je mi lito,snad to bude lepsi,my jsme ted meli problem s kocourem (tchyni kocourek),mel infekci na krku,museli ho operovat,ma tam asi 8 stehu,vypada jak ubozacek ![]()
Cinq,
tak to ti gratuluju, vážně. Ale já si taky nestěžuju, porod zvládnu, mimko taky, sice to bude trošku honička s prvňáčkem, ale dělala jsem u miminek a tak mi nedělá problém toho zládnout víc.
A tobě přeji, aby i to druhé bylo jako to první:-)) Se vším všudy:-)
MATULIENKA
Urcite to zvladnem
ty budes mit vlastne prvnacka
ta moje pujde do druhy tridy.
Neptaji se te casto proc tak velky vekovy rozdil?Ja ty otazky mela porad,ale proste jsem se na to drive necitila ![]()