Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
8.2.06 12:47

BAMBULKA

To je dobre,ze se citis fajn :wink: ja jsem nevolnosti nemela :D takze porad papam a je to i videt :oops: :D
Ja bych se asi neumela hlidat s jidlem :oops: jsem zvykla jist hodne (nikdy jsem se hlidat nemusela,kost a kuze jsem :oops: :D

DANIELAT

Ja vim,ale,ze mi to nerekli,ze budou delat testy :? mozna jo,ale ja je neposlouchala,ja hlavne myslela na ty gen.testy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 12:47

Teda, nechci to zakřiknout, ale dne sje mi dcoela dobře, bříško tlačí jen maličko. Ráno jsem snědla banán s jogurtem a v poledne si dala brambory a pečené jelitko, raději jen malé množství, ale i tak.
Holky to je tak super pocit, že ani neumím popsta, jakou mám radost, jen to nazakřiknout…ťuk ťuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 12:50

Saryk75,

jé, já jdu taky na odběry 22.2. :lol:
A jsem ráda, že se Čenda drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.2.06 12:55

Cinq: tady v Čechách to dělají v hromadě jiných vyšetření (HIV, syfilis, Rh faktor a jánevímcoještě, je toho hodně)

saryku: myslela jsem na pejsáčka jak mu je, tak držím palečky aby mu bylo lepší a lepší

Matulienko: tak to je super, ať to vydrží!!!!!

MončaB na nevěstách psala že včera uvařila rajskou, jé já jsem na ní dostala šílenou chuť!!!! ta mi určo udělá báječně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.2.06 12:58

Matulienko,
moc děkuju, už jsem myslela na nejhorší, bylo mu fakt prabídně. Ale změnila jsem doktora a zítra s ním jdu na krev, tak snad bude mít lepší testy. Už mu dost chutná :) a to i jaterní dieta (konzervy), tak ještě kdyby chtěl baštit granule, bylo by to lepší. Už nebude moct nikdy nic jiného, ale hlavně, že je mu líp a chutná mu. Taky má, chudáček, v bříšku vodu, tak to snad diuretikama vyženeme.

Jinak jsem moc ráda, že už je ti líp a můžeš baštit :D jen papej, cvrček to potřebuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.2.06 12:59

Danielko,
taky moc děkuju za starost, už to snad bude všechno jen a jen lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 13:02

Saryk75 ,
hlavně, že pejsáčkovi chutná, sice je dieta napořád, ale je mu dobře. Má té vody v bříšku hodně? Pokud ne, tak by to diuretika měla zvládnout hravě, hlavně, aby se netvořila dál.
Jinak jsme fakt ráda, že jsem něco snědla bez odporu k tomu, sice už to trošku cítím, to kyselo v puse, ale zkusím to udržet, přeci nevyhodím to, co mi tak chutnalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.2.06 13:05

Matulienko,
má tam vody docela dost :-( výrazný ascites :-(, ale píchat mu do bříška raději nechtějí…
snad to bude dobrý. Neřekla bych, že se mu to zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 13:05

Cinq,
teď jsem četla tvůj příspěvek na téma, jaký je druhý porod. Človíčku, tak ti tiše závidím:-)) Můj nebyl nic moc, ale kuš, říkám si, když si to vyplkla jednou, zvládneš podruhý :lol:
Třeba to nebude dalších 18 hodin a čvachtání s plodovkou v botách v hypermaketu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 13:07

saryk75,
pokud mu chutná, nijak se mu to nezhoršuje atd., tak si myslím, že se to vstřebá a vyčurdí.
Budu držet pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.2.06 13:10

Matulienko,
chutná mu i bez injekcí na podporu chuti k jídlu a diagnozu udělali teprve v neděli, takže taky nedělám závěry. Zítra jdeme na kontrolu, tak snad to dobře dopadne. Zvířátka jsou snad horší, než dětičky, nemůžou povědět, kde je bolí. To je asi trénink na miminko :wink:

Moc děkuju za podporu a ať je ti bezva. A vůbec všem holkám, užívejte si zdravíčka a mimineček a těšte se z každého dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 13:13

DANIELA
Ono to je stejne,tady se to dela taky (jako vsude jinde:D
Akorat co me jeste napadlo,kdyz se chces vdavat tak ty testy postoupis taky (je to povinne) a dokonce,kdyz nemas deti,tak musis postoupit testy plodnosti(jsou povinne taky)to aby partneri vedeli do ceho jdou

MATULIENKA

Jo to jsem cetla s tim hypermarketem :D to je dobry :D
Vis jsem premyslela,ze musim byt asi hodne hodna :D prvni porod parada :D dcera spala od narozeni celou noc (1× v noci jsem vstavala na kojeni) a v tehotenstvi zadne nevolnosti :D ani u tohoto druheho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 13:17

SARYK75

Ahoj pejska je mi lito,snad to bude lepsi,my jsme ted meli problem s kocourem (tchyni kocourek),mel infekci na krku,museli ho operovat,ma tam asi 8 stehu,vypada jak ubozacek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.2.06 13:17

Cinq,
tak to ti gratuluju, vážně. Ale já si taky nestěžuju, porod zvládnu, mimko taky, sice to bude trošku honička s prvňáčkem, ale dělala jsem u miminek a tak mi nedělá problém toho zládnout víc.
A tobě přeji, aby i to druhé bylo jako to první:-)) Se vším všudy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 13:22

MATULIENKA

Urcite to zvladnem :D ty budes mit vlastne prvnacka :D ta moje pujde do druhy tridy.
Neptaji se te casto proc tak velky vekovy rozdil?Ja ty otazky mela porad,ale proste jsem se na to drive necitila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí