Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko , však počkej, až se ti uleví a začneš normálně jíst, bříško vyskočí ze dne na den, aspoň mně připadá, že to tak bylo. Přitom jsem zatím přibrala asi kilo. Ale hlavně jsem vůbec nezvracela, takže počítám, že se to kilíčko rozložilo mezi prsa a to břicho. Ostatně i poprvé jsem přibírala jen v těchto partiích, měla jsem celkem 13 kg navrch, ale když mě někdo viděl zezadu, vůbec by nepoznal, že jsem těhotná, jen vepředu mi trčelo obrovský břicho ![]()
Lajko ,
já teda i v rpvním těhu dost shodila, ale bříško začalo růst už v této době, ale vím, že to přijde, jen to ty hormony závidíííí.Aůe na tvoje bříško budu koukat, když mi bude smutno po mým ![]()
Já v prvním těhu přibrala nějakých 11 kg, po porodu jsem měla 3-4 kg navíc. Ale bylo to vidět na bocích a to hodně:-))
matulienko
I Ty se dočkáš bříška. Neboj. Někdo ho má dřív někdo později. Mě mamča řekla,že není možný abych už měla bříško a přitom ho opravdu už mám. Mimísek tam je a roste, tak to je důležitý, bříško bude taky… uvidíš. ![]()
Ahoj HOLKY
Kdyz se tak bavite o tech briskach
tak to moje je taky poradne ![]()
ani nevim jak se objevilo,ale je tu
a to uz tu je od druheho mesice a roste a roste
jak jsem tu uz psala, 8kg nahore a to vse v brisku a v prsou ![]()
EVIK
Rada ji udelam
o vikendu to poslu( az bude pritel doma,nejak si s pocitaci nerozumim
,ale musis mi vysvetlit jak a kam to dat
jsem na toto opravdu trdlo
![]()
Cinq
taky se za tu fotku přimlouvám, tchýně do mě teď hustí, že není možný, abych měla takový břicho, že to budou určitě dvojčata
, tak bych docela ráda viděla, že je na tom někdo podobně (nebo dokonce ještě líp
).
Holky,fotku vam dam
pokusim se zitra vecer
![]()
EVIK
dekuju mam to ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat,jak je na tom vaše poprsí?
já jsem z toho vcelku vykulená,už jsem poskočila o dvě velikosti a všichni mě varují,že je to teprve začátek ![]()
To abych na konci sháněla malé padáky… ![]()
Ahoj holky,
jdu jen písnout, že jsme v pořádku a pořád zařizujeme jen a jen svatbu. Pomalu mi z toho začíná hrabat. Už aby to bylo za náma. Hodím do alba fotečku z UTZ:-)
matulienko ty vzdy tak pekne potesis
hladim brisko a tesim sa na sice neskorsie ale predsa tehotenske nakupy…
BTW prave sa tu snazim vypekat vonavucke domace bramboracky..... to budu kanadosovia cumiet ake dobrotky mame… ale chlap bude aspon skakat radostou ze zase nieco z domova…
Eriza ..... no vidim ze vazne nie som sama..... tak aspon viem ze je to normalne… aj mna moj chlap stale kontroluje a stale nieco vymysla aby som len papala a nas prcek mal vsetko co potrebuje… ale ked mne je niekedy toho jedla tak luto… aspon torontske potkany maju vyzivnu stravu ![]()
No my to asi nevydrzime do porodu, kedze u svokrovci otvaraju stavkovu kancelariu co to bude… kedze je to hrdo roky ocakavane vnucatko od prvorodeneho syna..... ale moj muz chce siloumocou dievcatko… tak uvidime
Inak ako ste na tom s menami????? U nas to bolo sprvu ze dievca si vybera moj chlap a ze chlapcenske mena si mozem vybrat sama ako chcem… no ale pribudajucimi dnami tehotenstva som dostala na vyber dve nema… jedno chlapcenske a jedno dievcenske
takze musim zacat nejake taktiky aby som sa dostala k slovu aj ja … napriklad knizka s menami na zachode...... tam sa vzdy najde nie????
Dobré ráno človíčkové,
tak jak jste se vyspaly, holky a miminka?
Já byla 4 x vzhůru, malej šel na záchod, měl špatný sny, chtěl pít, začínám chytat depku, že se dalších pár let nevyspím.
Jedna perla ze včerejška, když jsem vyblila večeři, tak se mě manžel zeptal, jestli je ti opravdu normální ![]()
Pak mi řekl, že bych měla jíst asi menší porce a častěji, podotýkám, že jím dětské porce, večer byla půlka rohlíku se sýrem a dva plátky knedlíku asi o hodinu později. Jen pro představu, manžel snědl na první porci 4 knedlíky a plný talíř těch zadělávaných žaludků a jen to dojedl, chtěl tutéž porci jako nášup.
Tak si říkám, jestli jiím velké porce ![]()
Ahojky Matulienko,
u nás šla včera ven bramboračka (zase jsem nestihla doběhnout), manžel jí do mě doslova našlapal s tím, že to prostě musím (já jsem věděla že to není to pravé)… a tak šla ven… ![]()
omlouvám se za naturalistické vylíčení…
ale pak jsem si dala dýňový kompot a bylo mi báječně ![]()