Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky děvčátka
teď jsem se vrátila od dr. Máme za sebou screening v 1.trimestru. Je negativní . Mimi měří 51mm. Pan dr. si naivně myslel,že bude mimi už v 7:40 vzhůru,ale to se spletl. Mimi spinkalo a museli jsme ho budit, takže jsem tam sebou házela se strany na stranu,abychom ho probudili. Pan dr. byl s námi moc spokojený.Vše je tak jak má být. Tak doufám,že to vše dopadne dobře. Jo slyšeli jste něco o screeningu v 2.trimestru? Jsou to triple testy nebo něco jiného?
A do galerky dávám fotečku… ![]()
EvikuP: moc blahopřeju!!!! II. trimsetrální screening je buď utz anebo biochemický - a to jsou triple testy
UTZ mám za sebou, na triple jdu příští týden
EVIK P
Tak to gratuluji
![]()
Na tripltestech jsem byla vcera,tak doufam,ze to bude vse v poradku ![]()
Holky,jak ja vam zavidim tu prukazku
tady totiz zadna neni
![]()
Ahoj holčiny,
koukám že už tady pár z vás bylo na triple testech. A nekteré to čeká příští týden. Mě také 17.2. a 21.2. jdu na kontrolu k dr.
Jinak pokud tu někdo bude psát novou postupku, tak mi dr. změnil TP na 5.8. dle utz.
Mischiina + Mischinátko 14 tt +2
Ahoj holky,tak se taky hlásíme k srpňátkům
Stavy nevolnosti už máme za sebou,ale únava a ospalost stále přetrvává…termín porodu dle PM je 22.8.,ale zítra jdu k dr. tak by to měl upřesnit podle utz ![]()
Zdravím všechny Martiny, my máme zatím Martinku jméno pro holčičku. Jestli to manžel ještě nezmění, holčičí vybírá on.
Jen je smůla, že by měla svátek a narozky brzo po sobě.
Ještě k tomu utz. Mě dr. taky změnil termín porodu dle utz na 23.8. Na narozeniny mojí mamči. Mimi je o týden napřed… ![]()
Monikab, ,
jo Martinka je hezké jméno, má krásné zdrobnělinky ![]()
MonikaB
JOJO Martinka je pekne jmeno ![]()
My jsme ,,zatim,, vybrali Emma
a jestli to bude kluk tak ,,zatim,, Gabriel ![]()
Ahoj všem,
dětský ráj taky znám, asi kočárek nakonec koupíme tam. Musíme mít hodně skladný, protože máme malé auto - Fabii. Bude to trochu problém, ale nějak to vyřešíme.
Jinak jsem si změnila metřík dle aktuálního a podle dr. jistějšího TP ![]()
Zatím pap
no,jména zatím řešíme jen maličko. Já bych chtěla Tadeáška a Elišku, kluci nemají šanci mi to vyvrátit, ale je fakt, že jsem to jen tak hodila do hlavy, řešit budu později:-))
Ahoj holky, vidím, že se tak trošku řeší jména, to my budem asi díky manžela řešit na last minute
, protože mu to stále připadá moc brzy. Můj tip na holčičku je Karolínka, kluk je bohužel ve hvězdách, to fakt nevím, co vybereme. Vím, že ta Karolína se u mě asi ještě stokrát změní,ale když já o tom tak ráda přemýšlím ![]()
Anajko,
už jsem si říkala, kdepak asi jsi, taky cecetka, monalisa24 aspol.