Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
7.2.06 16:34

ne anonym, matulienka vyhazovala vajíčka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.2.06 16:35

mimuliku: kouknu se ti na to (píšu si upomínku do mobilu) a zítra dám vědět, ale věřím že to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 16:45

Díky Danielko,
si zlatinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 16:50

Čo sa týka tých chutí, to ja by som zase mohla každý deň vysmažený syr, hranolky a tatarku. Len keď je to také nezdravé. Inak okrem mojej milovanej čokolády :cry: môžem skoro všetko. Ryby mi dosť smrdia. Ale tie moc nejem ani normálne.
Mne sa minule snívalo, že jem slivkové (švestkové) gule, tak som ráno vstala a keďže slivky sme nemali ani v mrazničke, tak som si to cesto naplnilo džemom. A bolo. A dnes ráno som si robila miešané vajíčko na cibuľke, dala som si do toho nastrúhaný údený syr a kečup a bolo.
A omáčky tie môžem: koprovku, chrenovú, rajčinovú, sviečkovú, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.2.06 16:56

Ohledně té toxoplazmy si opravdu nelámej hlavu a buď v klidu :wink: Většina koček prodělá onemocnění do 1 roku stáří a po zbytek života mají protilátky…pokud dodržuješ základní pravidla hygieny tj.po každém kontaktu s číčou umýt ruce,není proč se vzrušovat :) opravdu je větší riziko z tepelně neopracovaného masa…taky patřím mezi srpňátka 12 let pracuji na veterině,to znamená celodenní kontakt s nemocnými a vesměs venkovními kočkami a světe div se toxoplazmu mám negativní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.2.06 17:12

Ahojte devcata, moc vas vsechny zdravim!
Tak uz jsem ve 13 tt a uz se mi malinko kulati - nebo nafukuje - brisko… :D
V patek jsem v praci oznamila sve tehotenstvi - vsechno dobre dopadlo. Tak jsem rada.

Reknete mi, prosim, jak si muzu vytvorit svuj tehotensky metr? Ty vase jsou tak roztomile… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.2.06 17:21

Prosím poraďte. Teď jsem si pročítala všechny ty testy ze sceeningu a toxoplazmoza není nengativní. Mám 101 jednotek nebo co to je. Prý moji krev poslali na další prozkoumání.Ale sceening dopadl dobře. Co si o tom mám myslet. A taky nemám krevní obraz v pořádku. Je tam hodně leukocytů. Prosím děvčtka, která víte co to znamená poraďte mi. Mám doma dva pejsky,ale už víc jak dva roky a mamča má kocoury,ale těm je asi už 6let. Moc prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 17:21

Ahoj Panoramka,

ja som si ten svoj vytvorila na www.snugglepie.com. Najskor sa ale treba zaregistrovať a potom si vyberieš „tickers“, zadáš už neviem či dátum posl.mrchy alebo predpokladaný termín pôrodu, vyberieš metrík, potom nejaký obrázok čo sa posúva, ako ti pribúdajú tehotenské týždne a hotovo. Potom skopírujš ten druhý kód a nakopíruješ ho do podpisu a musíš mať zaškrtnuté pripojiť podpis. Tak skús. Snáď som nič nezabudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 17:25

Tak Evik,
toxoplazmozu riešim aj ja. Zatiaľ som mala test negatívny. Ono záleží, či je tá infekcia aktívna, či si ju získala počas tehotenstva alebo už máš vytvorené protilátky, čo by bolo lepšie, lebo vtedy si chránená a nemôžeš na ňu už ochorieť, pokiaľ sa ti „nezosype“ imunitný systém. Takto nejako mi to bol vysvetlované. Tak si zisti u lekára, čo to znamená: či je infekcia aktívna alebo sú to len protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 17:28

PANORAMKA

Takze metrik jsi udelas takto:

www.tickerfactory.com tam si vyberes tehotenstvi (pregnancy)
potom si vyberes metrik,ktery se ti nejvic libi :D a zmacknes ,,next,,
opet si vyberes ktery obrazek na metrik a zase zmacknes,,next,,
Do ,due date, napises termin porodu a opet ,next, potom se ti tam obevi tri policka,ten posledni okopirujes do podpisu v nastaveni co mas u sebe a dej vzdy pripojit podpis a melo by to byt :D

Doufam,ze je to vysvetleno dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
7.2.06 17:33

Mimuliku , taky si myslím, že se zbytečně nervuješ. Když byl první test na toxo negativní a od té doby jsi byla v kontaktu jen s tvojí číčou a ještě ke všemu tak úzkostlivě dodržuješ hygienu, nemá se ta potvora toxoplazmoza na tebe jak dostat.
Ale asi chápu, jak ti je. Já teď musela týden brát ty blbý ATB a i když mi dr. tvrdila, že tyhle se můžou i v prvních týdnech těhotenství, tak se zítřejší kontroly docela bojím. Paradoxně největší strach mám z toho, že mi dr. už ani nebude chtít ten UTZ dělat a tak zas nebudu vědět, na čem jsem :cry:

Taky gratuluju všem k úspěšné dnešní kontrole!

Polin, Matulienko , díky za chválu toho „panděra“ (vzhledem k délce těhotenství se tomu asi ani bříško říkat nedá). Pevně doufám, že se během těch dvou utz, co jsem už absolvovala, dr. nesekl a fakt je tam jen jedno 8O
Jestli to takto půjde dál, za chvíli mě budou zastavovat na ulici s otázkou „Kolik dní vám ještě do porodu zbývá?“ :lol: Ono to bude asi tím, že jsem docela hubeňour (no, docela dost - 165cm a 46,5 kg před tímto těhu) a taky se v tom břiše od předchozího porodu nemuselo pracně dělat místo pro mrňouse, protože už tam bylo. Teda aspoň doufám, že to bude tím a ne dvojčatama. Když jsem o téhle variantě říkala manžovi, lakonicky poznamenal, že to by se šel utopit :roll:

A abych nezapomněla, vítám nově příchozí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 17:51

Eviku, poslala jsem ti SZ ohledně té krvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.2.06 17:52

Ještě ke jménům … my máme jasno chlapeček Vítek a holčička Anička. A kdyby se to mělo měnit, tak pouze na jméno Zdeněk po tatínkovi. Jinak je to jasné.

Budu doufat,že ta toxoplazmoza jsou jen protilátky. Že jsem ji prodělala. Moje ségra ji před těmi 6lety měla,tak doufám,že já taky a teď je to o.k. Příště se na to musím dr. zeptat, dnes ty testy neměl u sebe. A s kočkou jsem teď do styku nepřišla. Sice jsem u mamči byla na Vánoce,ale to tam kocouři nebyli. Oni jak nás vidí přijíždět,tak po nich není ani vidu ani slechu. Nějak se nesnesou s naším mladším pejskem. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.2.06 17:53

A Panoramka, musíš si vybrať „create pregnancy tickers“. To som zabudla. Tam ich je totiž viacej druhov na kdečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.2.06 17:55

Panoramko,
vítej mezi srpňátečky:-))

Lajko, fakt je bříško krásný, na mne každý známý kouká a ptá se, jestli nejsem nějak vážně nemocná :lol: Nemám ani náznak bříška, sice nejsem hubeňour, mám 174 cm a původní váha 77, teď 72,5 kg.
Ale před rokem jsem měla 85 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital